...


Hej hallå! Jag försov mig i morse, vaknade när min pendel skulle gå. Lalala. Men jag kom till jobbet alla fall och i morgon är det hårda tag. Då blir det att gå upp tidigt, tidigt, tidigt! Nu har jag alla fall packat väskan för i morgon bär det av till Gotland. Ska träffa min bror i morgon också! :)

En rundtur i Stockholm

Idag är det bra. Förutom att min mobil är konstig. Igår var jag och Marieh på stan. Bästa bästa Marieh! <3 Tur att jag har dig.. :) Vi promenarade alla fall genom stan, tittade på en lägenhet och tillsist blev det en fika på mysiga espresso house, längst ned i NK. Hittade ett lite fin egopepp på en toa i stan också. Kunde inte låta bli att ta en bild.

Ge mig styrka.

Jag har tagit en liten paus, som ni kanske märkt.
Jag har fortfarande en paus.
Så ni vet.

Min nya mysiga tröja.


Från Gina Tricot.

[TIDSINSTÄLLT]

Bron.


NU: Måla naglarna och titta på Bron.

baah.

Jag säger bara en sak. Jag är FÖRSKYLD! God natt.

Bowling.

Idag har det varit fullfart, bus och sedan har jag varit iväg en stund. Hamnade i Farsta tillslut alla fall, köpte en ny tjocktröja och lite smink och sedan endel mat. Jag har dock dragit på mig en rejäl förskylning och ligger nerbäddad redan nu. Jag är helt död!! BLÄ.. Jag tänkte jag skulle försöka kolla idol innan jag somnar, men jag får se hur det går, mina ögon stängs snart.

Bowling med Marieh.. <3

Natti Natt.


God kväll kära läsare! Vad gör ni? :)
Jag har hamnat i sängen, har träningsverk i armen efter en timmes bowling med bästa Marieh. Blev en tjejkväll, med mat och bowling. riktigt härligt faktiskt! Nu skall jag sova! GOD NATT!

Lördag.

Det är SOL! Fy vad härligt! :) Jag tänkte att jag skulle ta en promenad sen, kanske ner till sjön en sväng, sitta på en klippa och titta ut över vattnet. :) Stilsamt är bra, och så flyttar jag till Sveriges stressigaste stad. :P You go girl! haha. Ikväll skall jag träffa Marieh, vi skall äta mat och bowla! Ska bli så himla mysigt! :)

Himmeln för några kvällar sedan. LOVELY!

En liten fundering till er Stockholmare.


Hej pärlor! Vilken härlig fredag det blev trots allt. Jobbet gick bra, veckan har gått jätte fort! Känns verkligen inte som fredag idag, och jag är super pigg just nu.. Men det blir nog att sova lite tidigt ikväll ändå, kanske inte lika tidig som vanligt man jaa. hehe..


Ett mini-inlägg från tåget kl 16:46:

"Vi har fastnat utanför Centralen. Först var det andra tåg ivägen. Tio minuter senare säger chaffören att det ännu är rött, han vet inte varför, men de har nog spårbrist, så han hoppas att de bli klara snart för här kan vi ju inte sitta.. HAHA.. Jag dör av skratt och alla andra suckar. Ja, ibland kanske det är tur att man inte har kommit in i Stockholms stressen än, för då hade jag nog letat efter närmaste nödutgång, rusat ut på spåret upp på perongen för att inte missa nästa tåg som faktiskt går om TVÅ MINUTER!! haha, nej, Jag är inte elak mot Stockholmare, ibland undrar jag bara varför alla egentligen är så stressade? Nästa tåg går ju om 20 minuter..."

Tidsinställt: Fashion, Fashion, inspiration, inspiration

Det är fredag! Jag är på jobbet! Men jag tänkte faktiskt ge er mina favoritbilder från denna vecka.

Bilderna är hämtade från Hanna&John, Viktoria Törngren & My Blomquist


Min vecka.


Hallå. Amanda vilse i storstan har hittat hit. :P Ja, anledningen till ett väldigt litet bloggande är att jag har fått ett jobb och jobbar för fullt, vilket också betyder tidiga mornar, väldigt tidigar mornar. Klockan fem stiger jag upp. Men det går faktiskt riktigt bra. Jag har försökt bloggat från mobilen, men eftersom det inte funkar så skall ni få två småbloggar från min första vecka i storstan.

"Sitter vid busshållplatsen och väntar. Fryser benen av mig och har precis insett att jag snart behöver sätta på mig långkalsonger. Ja, så i morgon kommer jag börja använda vantar, måste ju börja lite långsamt känner jag. Det är ju trots allt bara september. Man ska väl inte behöva gå i DUNJACKA än?!"
13 sep 2011

"Jag har seriöst gått vilse i Häggvik idag!! Jag satt på bussen påväg från jobbet och pratade med Jenka i telefon. När jag gick av insåg jag att jag gått av en station förtidigt och började traska. Ja, sen avvek gångvägen ifrån vägen och plötsligt visste jag inte var jag var. Men nu har jag alla fall hittat till pengelstationen! SKÖNT!!"
15 sep 2011

:)


Jag som tänkte skriva något skoj till er idag, tyvärr är jag helt slut i huvudet efter min dag. Men en nyhet som jag tycker är väldigt rolig tänkte jag dela med mig av till dem som har missat! STARBUCKS ska nämligen öppna fler cafeér i Sverige, närmare bestämt Malmö och Göteborg centralstation.. Härligt! Då kanske man tar sig ner dit lite oftare då :P

I'm alive.

HEEEEJ!! Jag har varit borta ett tag jag vet! I morse gick jag upp tidigt och åkte båten mot Stor stan och i morgon börjar allvaret! Jag är så sjukt taggad, fast nervös. Plus att jag saknar Johan! Redan.... åh. Nej, nu skall jag nog faktiskt lägga mig och läsa, för att sen försöka sova..

Happy.


Jag är helt slut!! Jag har packat massor av saker idag och mamma har varit här och hämtat för att lagra tills jag har plats för det själv. Men det känns inte som något har försvunnit, det är mycket kvar. Plus att jag inte ens börjat packa det jag verkligen ska ha med mig, men nu måste jag sätta igång. GAH.

En tillbakablick till sommaren.

Då var ett brev skickat med posten, ett möte med banken och ett möte och avslut på arbetsförmedlningen avklarat! Nu väntar lunch. Sen kommer pappa förbi och hämtar lite saker som skall på tippen. & vår lägenhet ser ut som ett bombnedslag, trots att jag tycker att jag plockar i ordning allt.

Jag hittade denna sommarklänning när jag rensade ur kläderna, hade glömt den. Visst är den fin. :)

Lost in cyber space!?


Väntar på att diskmaskinen skall låta så att jag kan rusa iväg på ett snabbt ärende. Måste hitta mina hörlurar också, någon som sett dem? :)

En dagens för några dagar sedan.

God Morgon! Idag är det full fart hela dagen. Jag har massor av saker jag måste fixa. I morgon ska allt vara klart. PUH. Ont i magen får man. Men ikväll blir det middag med finaste. <3

Om jag var din hemmafru


Jag vill ha. En kokbok jag älskar. Tittar på jämt. En perfekt ge-bort-i-present bok.

:)


Nu har sommarkläderna försvunnit! Borta, nedpackade.

Fiket.

Idag har jag varit en sväng på stan. Fikade med fina Julia och Susan. En lite avskedsfika så att säga. Susan träffar jag förhoppningsvis snart igen, men Julia lär nog dröja ett tag innan man ser igen :(


Inspiration.

God Morgon! USCH! Vilket hemskt väder det är idag. REGN! Jag har börjat dagen med lite frukost och snart skall jag börja rensa ur garderoben. Men sen kanske det blir att måla naglarna, med lite inspiration från Alexander McQueen.

Natti Natt.


[Bild Angelica Blick]

Nej, vet ni vad!? Nu har jag och kärleken tittat på fotboll och haft världens myskväll med taco och godis. Lyckliga att Sverige vann ska vi nu krypa ner i sängen. Försöka sova och ladda inför i morgon. Då blir det fika med tjejerna igen.. :) MYS!!

Midcut boot.

Då jag hade några timmar att fördriva i Stockholm, fastnade jag chockerande nog på DinSko. Med dessa super härliga skor på fötterna. Jag är nog lite kär. Funderar på att gå och testa dem här hemma idag. Kolla alla fall.

When time takes over.

Jag ber om ursäkt för min frånvaro. Det har hänt alldelles för mycket de senaste dagarna och internet har verkligen varit en bristvara. Nu är jag alla fall tillbaka på fastmark. Dock blir det kanske inte så himla mycket bloggande denna vecka heller, har alldelles för mycket att göra. Men jag tänkte låta er vara nyfikna ett tag till, så återkommer jag med lite nyheter snart... :)

On my way.

Hallå! Nu sitter jag på bussen påväg till Stockholm. Jag är något trött, gick upp klockan tjugo över fem i morse.. GOSH! Som tur var hade jag sällskap till båten av älsklingen som ändå började jobba vid sju! TACK DARLING! :) Nu väntar alla fall en dag i Stockholm, ett möte och sedan kanske lite shopping.


RSS 2.0