Tomorrow comes to take me away.


Ser helt crasy ut. Men detta är mitt favorit läppstift. Bara för det minns jag inte vilket märke det är men det är super fint alla fall. hehe. Ikväll bär det inte av till staden utan ikväll blir det landet som gäller. Skall fira min älskade farfar som fyller 70 år. GRATTIS! Så vi skall hem till honom och farmor och grilla lite. mysigt.


Tips till dig som vet.


För de som vet att jag fyller år snart och har planerat att köpa en present. Så vill jag bara tipsa om att jag önskar mig dessa två böcker. Skulle vara en perfekt läsning under våran resa. Annars är ett par hörlurar till min Ipod också väldigt uppskattade. :P


Träningsnarkoman? Inte? Nej, jag tänkte väl det.


Jag har suttit och letat lite bra övningar. Eftersom jag behöver komma igång och träna innan min rygg dör ut totalt. Då hittade jag lite bra tips, för att må lite bättre. (bra tips för mig alla fall). Så jag hoppas någon annan kan ha samma nytta av dem som jag.

1. Ät & drick LÅNGSAMT
Du njuter mer och övar upp förmågan att känna när du är mätt.
Häll inte i dig vätska. Du sväljer mycket luft som bildar gaser.

2. Tugga MATEN noga
Du blir mätt på mindre, får färre gaser som sväller magen, matsmältningen fungerar bättre.

3. Drick vatten!
Helst 6–10 glas vatten om dagen. Vatten är väsentligt för alla kroppens processer, inte minst matsmältningen.

4. Ät mindre men oftare
Runt 5 mindre mål per dag är bättre istället för 3 stora.
Cirka 3 timmar mellan målen är en bra tumregel.
Då hålls förbränning och energi på en jämn nivå.
 
5. Sätt fart på magen!
Väck kroppen med 2 glas vatten före frukost.
Pressa en halv citron i det ena.
Citron stimulerar magsafterna och får fart på matsmältningen.

6. Ät en fiberrik frukost
En fiberrik frukost kickstartar din förbränning!
Fibrer håller igång tarmarna och gör att kroppen absorberar kolhydrater långsammare.
Du får bättre matsmältning, mer energi och längre mättnadskänsla!

7. Ha nyttiga snacks nära
Frukt innehåller ett socker som kan lindra ditt sötsug men även, liksom grönsaker, mättande fibrer. Med sunda mellanmål framför näsan minskar risken för att du äter chips och andra kaloririka snacks.
Ställ ut frukt och bär i en fin skål eller korg. Skär upp älsklingsgrönsakerna i stavar, ät som mellanmål under dagen. Cocktailtomater är också praktiskt.

8. Rensa kroppen
Ett enkelt sätt att rensa kroppen från gifter som orsakar ballongmage är, enligt den indiska ayurveda-filosofin, att smutta på hett vatten. Enligt den indiska hälsofilosofin slappnar tarmarna av så att slagg lättare ”spolas ur” kroppen. Tips: Häll upp kokat vatten i en termos. Ta några klunkar då och då, helst var 30:e minut under hela dagen.

9. Gå dig lättare
Raska promenader är lågintensiv träning där du arbetar vid ungefär 60–70 procent av din maxpuls. En perfekt takt för fettförbränning och bättre kondition!
Gå inte fortare än att du kan prata obehindrat. Då arbetar du vid cirka 60–70 procent av din förmåga.
år du raskt i 45 minuter 4 gånger i veckan kan du tappa 7 kilo på ett år. Utan att äta mindre. 

10. Skippa hissen
Ta trapporna! Vardagsmotion bidrar mycket mer än man kan tro till att minska midjemåtten.

11. Koppla av
Är du ofta stressad? Varning: stressen kan göra dig tjock! Stress sätter fart på hormonet kortisol, vilket meddelar kroppen att ”det är dags att samla fett för svåra tider”. Stressvikten sätter sig ofta runt buken.
Bra anti-stress-tips:
Andas!
Avslappnad bukandning ger större lugn, mer syre och kraft än grund andning från bröstet. I österländska kulturer hävdar man att djupa andetag ger dig syre nog att helt smälta maten. Det håller dig slank.
Sov sött! Sömnbrist har samma negativa effekt som stress: kroppens system jobbar sämre. Inte minst matsmältningen!

12. Sträck på dig
Du andas djupare och ser betydligt slankare ut!


Triwa.


Jag är totalt förälskad i denna klocka.


Sometimes you just know.


God morgon, god morgon!
Nu är jag på jobbet igen. Gårdagskvällen blev lugn. Jag plockade lite hemma, läste nya Ellos katalogen och hittade massor av fint som skall införskaffas efter våran resa. Sen fick J igång min dator. YIPPI!nu ligger alla mina bilder i tryckt förvar på CD-skivor. Det känns alla fall lite tryckt. Så nu skall bara de framkallas lite kort som skall komma upp på väggen. hihi. Tog ett jätte fint kort under midsommar helgen som jag faktiskt funderar på att förstora upp och sätta över soffan. Får se vad J säger om det.


Mobilbloggar. Sitter på en iskall buss mot...

dsc00107 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter på en iskall buss mot staden. Funderar på varför bussarna alltid måste vara så kalla. Det är nästan så man vill ha en tjock vinterjacka att mysa i. Men Jag får väl anta att busschaffören är varmblodig, eller något...


Äntligen påväg ut i sommarvärmen.


Nu mina vänner är dagen på jobbet snart slut. Då är det dags att bege sig ut i värmen. äntligen. Dock blir det ingen lång stund eftersom jag måste hem och städa lite. Jag har planerat in en städdag så här mitt i veckan. Hur great är inte det? Nu skall det banne mig bli fin fint hemma.


Mobilbloggar:

dsc00105 (MMS)

Här kommer en smygtitt på dagens outfit!


dream luggage.


1, 4, 6, 9 Forever 21 | 2 Eurosko | 3 H&M | 5, 7 Monki | 8 Gina Tricot | 10 Chique


Under solens strålar sitter vi på klippkanten & tittar ut över havet.


Jag, Julia, Johan & Linus begav oss ut till våran "hemliga" plats för att grilla. Spana in denna underbara utsikt.


Grillarna funkade inte riktigt som vi ville och killarna tog till sina erfarenheter från sin ungdom. eller nått!


Det funkade ju alla fall på en grill efter att ha använt upp ca 1000 tändstickor.


Julia hittade tändvätska i bilen & Johans kommentar när elden äntligen tog sig blev:
"SEEE, jag sa ju att vi skulle klara oss i vildmarken!!!" HAHA.


Julia vaktar grillen.


Sen blev det äntligen mat. MUMS.


Killarna var djupt insjunkna i en diskussion på klippkanten...


... medan jag och julia grillade marshmallows. mumsigt! :)


Som en varm sommarbris.

Jag har en favorit webb-butik. Forever21. Där kan jag sitta i timmar och titta. Men jag har aldrig vågat beställa tyvärr. Därför gör det mig extra lycklig när jag ser att de har en butik i Tokyo, vilken helt klart skall besökas. Idag har jag alla fall suttit och spanat på klänningar där.


Som en gnistrande stubintråd.


Usch, idag är jag icke på humör. Jag vaknade i morse och var inte alls på humör, jag gick upp. Tittade in i garderoben. Gick och la mig igen. Låg och kramade på kärleken i 35 minuter. Sen fick han välja kläder åt mig, eller ja, han sa: men älskling ta den svarta klänningen då! Så den blev det tillsammans med spetsleggins och en jeansjacka. Men det är än inte slut. För när jag kom på bussen hade någon gubbe klämt ut sig över ett antal sätten i bussen med väskor och grejer så jag tvingades sitta på fel sida, vilket innebär att solen plågade mina trötta ögon i 35 minuter. BLÄ.


You breaking.


Här kommer äntligen en bild på min oversize kavaj som jag fick av min mor för ett tag sen. Det är nog lite mer brun än på bilden, men jag gillar den helt klart.


Tårtkrig.


Jag är så galet sugen på att göra tårtor nu. Tur att jag fyller år om sådär en vecka. Då skall det bakas då. Jag har idag suttit och kollat lite recept och dessa blev några favoriter som jag tänkte testa under sommaren.

1. Konjaktårta
 2. Hallon & Vanilj tårta 3. Prinsesstårta med smak av Citron, Fläder & Hallon 4. Kär-i-Bär-tårta 5. Nötmarängtårta 6.Hallon & Lakritskaka


Midsommar.

Jag haft en underbar midsommar tillsammans med älsklingen. Vi har varit ute på landet, långt ifrån civilisationen. Bara tagit det lugnt, solat och ätit god mat & myst till solnedgången.










En blommig midsommar.


Några söta klänningar från Bubbleroom.
Kanske något inför midsommar.


Today I'm wearing this.


Hamnade på Nelly och såg då dessa linnen som Avanna designat. Min favorit är den första bilden. Eller favorit och favorit jag gillar alla tröjor enormt och vill ha alla i min garderob om jag skall vara helt ärligt.


In the sun.


God Morgon!

Jag sitter på jobbet. Vet inte riktigt vad jag skall hitta på. Men man lyckas alltid hålla sig sysselsatt. Tror ni inte att jag glömde min kamera i stan idag då, just typiskt när jag hade lite kort som jag ville visaer. "Nya" kläder. Men det får bli efter midsommar då, när vi kommit tillbaka från våran minisemester. Jag och Finaste åker till vårat landställe i morgon och kommer stanna där tills söndag. Vilket betyder no internet och knappt någon telefon.


You say you want the same thing to.


Nu mina vänner drar jag mig hemåt, skall hem och fixa inför midsommar och packa massor. Så vi hörs i morgon! Ni får ha en underbar kväll darlings.


Dreaming.


Det här vill jag ha i min dröm walk-in closet. Först och främst skall det bli någon härlig färg på väggarna. Sen skall jag ha de vita hyllorna från IKEA. En klädhängare, galgor och en stor spegel. Dessa är från IKEA. Men i min dröm skall allt vara svart, utom hyllorna då. Vilken dröm va. Kanske skall göra om vårat kontor till garderob, undra vad älsklingen skulle säga då?!


I rather be with you.



There is no stopping us now.


En bandeau bh för 99 kr på Lindex.
åhh, I WANT IT.


Underbart


Hittade några fina BH på Lindex. Jag letade egentligen efter annan som jag sett hemma i mammas medlemsblad från Lindex. En riktig härlig en. Som jag skall köpa när det släpps. Skall se om jag kan hitta en bild på den från deras hemsida, så skall ni få se den.


Regn


Idag regnar det. Ibland är det underbar när det regnar. Idag är en sån dag. Luften känns så ren. Det är en sån dag när man blir irriterad för att det börjar regna när man går till bussen, även fast vädergubbarna på vädret sa att det skulle bli sol. Så jag fick låna regnkläder av min mor och även en mysig tjocktröja för att hålla värmen. Så nu sitter jag här på jobbet och dricker en kopp thé och tittar ut på regnet.


at work.


Såhär såg jag ut i lördags innan jag begav mig ut på grillningen. En underbar klänning som är från Only (tror jag) och sen min älskade jacka från Vila. Nu sitter jag på jobbet och kämpar mig igenom högarna med papper, det går framåt. Även om jag har läst i mitt horoskop att jag bör ta det lugnt idag och inte stressa mig igenom mina arbetsuppgifter. Vilket jag verkligen inte skall göra. Så nu kontrollerar jag extra mycket innan jag trycker på klar. Känns bäst så!


R.I.P


Det är med tårar i ögonen och sorg i hjärtat jag måste meddela att min dator igår lämnade denna värld.  Bara sådär helt plötsligt så slutade den ta emot strömmen från sin enda livkälla. Jag och Johan försökte med lite CPR men han svarade knappt. Så nu ligger han där livlös på vårat vardagsrumsbord. Så nu är även mina älskade bilder borta. Jag hoppas att vi kanske kan lyckas starta min dator en sista gång så att jag kan lägga över alla bilder på en CD-skiva. Håll tummarna. Detta innebär tyvärr också att det kommer bli ont om nytagna bilder på bloggen, den enda chansen att de kommer dyka upp är under timmarna på jobbet, lite beroende på hur mycket jag har att göra på jobbet.


In my blue jeans shorts.


(Mina nya jeansshorts från Lindex)

Idag är jag inte ett dugg bakis, även om det blev mer dricka än planerat. haha. Men jag hade en enormt trevlig kväll & grillningen var super mysig. Dock glömde jag kameran hemma så det fick bli mobilbilder. HAHA. Men ja det funkade också, så dem kommer senare idag om de är något att ha. Först skall jag ta ett glas avslagen cola till och sätta mig på balkongen och njuta av solen så länge den är kvar.


In i dimman.


Stress stress stress
. kameran laddar ännu och om tio minuter skall vi gå. & Johan står ännu i duschen. Kan det bli bättre. Tur att jag är klar alla fall. Vädret är verkligen på vår sida idag, det är nu sol och blå himmel och det blåser bara lite. Jag hoppas inte det blir värre dock för då vet jag en som måste hålla i sin klännin hela kvällen. HAHA. Ha en trevlig lördag kväll darlings. Så hörs vi i morgon.


Sommar på Gotland.


Just nu sitter jag och letar grönområden omkring i Visby i huvudet. skall tänka ut en bra plats att grilla på. men det går sådär. solen har försvunnit bland några hemska moln och jag hoppas att de hinner försvinna tills kvällen. Men först måste jag komma på något bra ställe vi kan vara på. Nej, jag får hoppa i duschen och fortsätta tänka. Så får ni en dagens outfit efter det.


in the sun.


Hallå darlings!

Idag är det världens finaste väder så jag har suttit på våran balkong tills solen försvann över taket. så nu börjar min mage få en brun fin färg. äntligen. Problemet är att ryggen och benen inte riktigt vill hänga med min mage. haha. men det löser väl se under midsommar förhoppningsvis. :) Just nu sitter jag här och försöker fixa till en grillkväll. Så nu har jag fixat dricka och köttet ligger på tining. & sällskapet börjar forma sig. trevligt. :)


Dagmar.


Lite favoriter från Dagmars sommar kollektion.
Speciellt förtjust är jag i den korallfärgade klänningen.
Vilken är eran favort?


Put your hands up.


En kopp The, Två outfits & en nyhet.


Påväg mot landet. Thé är det bästa att ha med sig en tidig morgon på bussen. Muggtermosen är från Åhlens och inget jag rekommenderar att köpa då den läcker. Men den funkar ju absolut om man bara går med den i handen.


Så här såg jag ut i onsdags. T-shirt en present men jag tror den kommer från JC. Shorts & strumpbyxor BikBok. Öronhänge H&M, Armband.


Jag fick ett linne av mamma.


& såhär såg jag ut igår, en skjorta från H&M och leggins.

Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit på jobbet och kämpat. Det är ganska komiskt att allt svårt kommer när hon jag jobbar för gick på semester. Men ja, det går alltid att lösa som tur är. Sen somnade jag på bussen hem, fick nog inte tillräckligt med sömn i natt. Så det blir en lugn kväll, även om jag hade velat grilla. Men det får vänta tills nästa helg, då jag och älsklingen skall på minisemster.


Fredag Fredag Fredag.


God Morgon!
Idag ligger det regn i luften. ojoj. inte bra. Jag skall ju förstås sitta på jobbet hela dagen, men under lunchen måste jag ta mig hem på något sätt och äta. Får väl försöka ringa och flörta med mamma om det är så att det blir hemskt. Igår blev det glass med tjejerna efter jobbet. mumsigt. Det blev mycket prat och jag var inte hemma förens halv tio och då var det dags att krypa i koj.


Summer love.


Här sitter jag, ensamen och funderar på vad jag skall göra. Har bestämt att jag skall ta en senare buss hem idag alla fall, slipper jag stressa hem ifrån jobbet. Kan prata lite med mamma och pappa innan de beger sig ut på sin resa. Måste ju veta om det är något som jag skall göra medan de är borta.


I need to grow older with a boy like you.


Hallå hallå!
Jag är ute på mysiga landet. Mina hårtoppar har äntligen åkt av. Tack mamma! Vi var även och hälsade på mormor och morfar och lämnade bilen, så idag har jag kört lite volvo och lyssnat på magnus uggla. haha. Nu står en äppelpaj i ugnen. åh vad jag älskar att baka. Fick förestenn en oversize kavaj av mamma. (En bild kommer i morgon) :)

Vart är vår värld på väg?


Jag måste ju bara berätta något sjukt!
För ett tag sen var jag hemma hos föräldrarna och sen började mamma och jag diskutera vikt och grejer och så berättade hon att en tjej skall ha max 80 cm i midjan, annars räknas det som övervikt. Så vi tog fram måttbandet och gissa vad det visade när jag mätte min midja ... 81 cm. Och jag vet inte om man direkt kan påstå att jag är överviktig. Det är ju fan helt sjukt 80 cm och du är överviktig. Seriöst? Inte konstigt att tjejer slutar äta och blir jätte smala. Dock har jag inte hittat denna artikel man jag skall hem till mamma och läsa den och sen länkar jag den till bloggen. Kolla förestenn in Sizehero som kämpar emot size zero idealet


Då var min dag förstörd.

åh, jag är så irriterad just nu! Så jag måste skriva av mig lite. Som ni kanske vet så har vi skrivit en B-uppsats under andra delen av våren och mitt betyg blev då VG. Men idag fick jag mitt betyg på kursen, G ?? VAD FAN HÄNDE? Och då var jag tvungen att gå inte och läsa kursanvisningarna en extra gång och det står att det är uppsatsen som är tyngden i om man får G eller VG. och eftersom man inte kan få VG i någon annan uppgift så borde väl mitt bli ett VG? AHHH. Ursäkta men jag blir så himla irriterad och nu har jag skickat mail till honom och då kommer han inte att komma tillbaka på ett par veckor. skoj! & om det nu har blivit ett fel, vilket jag hoppas. Går det att ändra betyget i systemet? SÄKERT INTE! Kul att man har lagt ner massa energi på en uppgift och sen får man ändå inte in det i betyget. GREAT.


Pink.


GOOOOD MOORGON!

Solen skinner och det är nästan ingen blåst alls. TOPPEN! Just nu sitter jag och äter frukost, det är lite tråkigt att det är för tidigt att sitta på balkongen, solen har inte riktigt nått fram dit än. Jag kommer att stanna på landet ikväll så jag får se om det kommer något inlägg, kanske får låna pappas dator om jag har tur.


yesterday.


Nu mina vänner är det dags för mig att krypa i säng. Här kommer gårdagens jobboutfit.
Svart skjorta - Vila, Boxerlinne - JC, Jeans - Lindex, Halsduk - H&M, Skor - Converse.


Resplaner.


Usch vad mycket det är som man måste tänka på inför en resa. Nu sitter jag och kollar in Travellinks alla tips. Dock har jag inte riktigt än fattat poängen om varför ett pass måste hålla i mer än sex månader efter hemresedatumet. Väldigt konstigt men jag antar att det har att göra med om det skulle bli att man inte kan flyga hem just den dagen och man måste stanna för ett antal dagar. Nu skall jag dock sätta mig och leta upp vad man har för valuta (?!) på planet och vilken tid vi landar i Japan. Det är jobbig att biljetten inte berättar om ankomsten är svensk / japansk tid. Detta är spännande fast ändå läskigt.


Its never to late.


Tudeloo.
Jag har precis kommit hem från jobbet. fy vad jag är trött. Vill bara krypa i säng på en gång. men först skall jag äta äta äta och sen packa en sova över väska. Skall nämligen stanna på landet i morgon. Mamma har lovat att klippa av min slitna toppar. SKÖNT!


God Morgon!


Ursäkta min tystnad igår. Jag var på jobbet hela dagen, första dagen. Så det var massa av uppdates som skulle göras. Men nu börjar det gå bra. Nu får jag bara hoppas att de har fixat min dator. När jag kom hem ställde jag mig och diskade lite. i badkaret. eftersom vi har stopp i köket och inte fått det fixat än. Men det gick faktiskt himla bra, en stol och lite musik bara så.


My love ♥


Nu säger jag god natt. Jag skall spendera resten av kvällen med min finaste, vi skall kolla på The mentalist, äta popcorn & choklad och dricka cola. MUMS. En underbar lördag. ♥


Klänningfrossa.


Jag hamnade på H&Ms hemsida.
Så istället för att köpa massa fina klänningar så bjuder jag på mina absoluta favoriter.


Soon one year older.


Bild lånad av Lorena


Som några kanske vet är det snart min födelsedag. och jag längtar faktiskt. Har hittat en tårta jag vill göra och tårtan skall prydas med liknande ljus som på denna bild, har jag bestämt. :) Hoppas bara att jag hittar några här på öjn. Nu skall jag bara plocka ihop en liten önskelista. Även om respengar är det jag önskar mig.


Ännu en dag.


Ännu en dag med hemskt väder. BLÄ. Idag är en mysdag inplanerad med finaste. Dock sover han ännu men jag skall väl väcka honom snart innan det blir för sent.


More words than I have ever heard.


Här sitter jag och myser i soffan. Längtar till soliga dagar. Smygtittar på Rocky och fixar med mina listor på spotify. Håller på att fixa en "sitta på balkongen med ett glas vin" lista.


We are the world.


Världens bästa tjejer!


Fashionology

Hittade en ny sida med fina smycken som jag tänkte tipsa om.
Fashionology
Här är mina favoriter ur deras sortiment.


Black dream.


Tre pärlor från Guldfynd som jag gärna skulle vilja ha runt min handled i sommar.


Gaming night.


Har stoppat i mig lite mat & kärleken har precis gått i väg på sommarfest.
Själv skall jag spendera hela kvällen i soffan, funderar på att starta Theme Hospital och fördriva lite tid tills klockan 21 då bröllopsfixaren börjar. Då blir det glass och maränger.


En sommaroutfit i dagens regniga väder.


Klänning - Vero Moda : Skjorta - Carlings.


- Sparris -


När sommaren är här, brukar det hamna sparris i mitt kylskåp. Vårprimörer. En favorit bland alla. Så idag blir det också sparrissoppa, dock fuskar jag en aning denna gång och har köpt Keldas sparrissoppa och sen steker jag massor av sparris som jag kastar i den. mumsigt. Ett bra tips om man har bråttom!


- We hold on -


Tudeloo! :)
Jag har spenderat min morgon i telefon. Först ringde älsklingen för att prata och säga att han fått ledigt torsdagen innan midsommar. härligt. Sen ringde mamma, hon har blivit sjuk så hon ville ha lite sällskap. Så det blev nästan en timme i telefonen. ojoj. Idag var min plan att vara i solen hela dagen, men eftersom dagens väder är: regn & grå himmel - så har jag hamnat i soffan och tittar/lyssnar på Music for the Masses på VH1.


fniss. ♥


Har suttit och kollat på lite grejer som jag skulle vilja ha på balkongen.
nr 1 - Ljuslyktor från Lagerhaus för 29 kr st.
nr 2 & 3 - Sittdynor från Hemtex 79 kr st.
nr 4 - en söt underbar ljusstake från Carlsson Interiör 69 kr.

Jag har förestenn lycklig idag med.
Fick precis veta att jag klarade min organisationstenta
& att jag fick VG på uppsatsen.
ÅH! ♥


För varma sommartider


Jag är hemma igen & se vad vi (eller jag) har införskaffat. Detta balkongbord.
Passar perfekt på våran balkong. & för bara 289 kr på Clas Olsson.
Även en tidning från H&M följde med hem i väskan.
Nu blir det hamburgare och leta inspiration.


you gonna be the one that save me.


Nu skall jag möta finaste på stan. Vi hörs senare.


When I leave for the day.


Det här är helt klar veckans låt.
Lyssna & njut.


Let me go home.


Nu är jag hemma från min joggingtur. Nyduschad och glad skall jag nu ställa mig och göra sparrissoppa. spännande.


Spring amanda spring.


God Morgon!
Här sitter jag och äter en morot. Har bestämt mig för att ta mig ut och springa. ojoj. Sen skall jag hem och storstäda. Det är ju faktiskt inget bra väder idag, inget som direkt kan njutas agv och det betyder hög musik och städa.


LYCKLIG.

Tjohooo!
Idag har jag varit och fikat med Julia och bara tagit det lugnt! Känner inte direkt att jag vill tillbringa så mycket tid framför datorn när man kan njuta av solen och umgås med vänner. Idag fick vi reda på hur det gick i Handelsrätten och jag fick VG. (vilket är det högsta betyg på en högskola). HAHA. Så jag är totalt överlyckligt och har hoppat runt här. :D Plus att jag firade det med att göra rent våra avlopp under diskhon, eftersom vi har haft stopp där. Men det hjälpte inte så jag får diska i badrummet tills vi får tag på kvartersvärden. BLÄ. Jag vill inte ens titta på diskhon längre jag blir galet arg. HAHA. Men VG, jag är galet GLAD!! :D 


My day.


åh, idag har varit en riktig semesterdag. Till frukost blev det ju som sagt att se en film och mysa under täcket. Sen la jag i färg i mitt hår och blev faktiskt himla nöjd, även om det fortfarande syns lite skilland mellan utväxten och de toppar som är helt svarta. Men mycket bättre blev det alla fall, nu är det bara att låte håret växa så att jag kan få klippa av de svarta topparna och få håret att bli ljusbrunt igen. Sen mötte jag Jenka och vi tog en sväng på stan, först blev det parfymjakt. Sen bar det av bort till söder för att lämna in min älsklings kavaj på kemtvätt. Men ja, det gjorde tydligen inte dem så vi fick gå hela vägen till hans jobb och lämna kavajen för att en kollega till honom skulle köra den till en annan kemtvätt. Sen gick jag och Jenka på inredningsfärd. Åh, jag älskar verkligen att planera hur mitt framtida boende skall se ut. :) Nu skall jag sätta igång ett avsnitt av The good Wife, sen är det dags att äta mat.


Sommar.


God Middag.
Har kollat på Bonneville nu på morgonen och njutit av min semester. Idag är planen att jag skall bort och lämna in älsklingens kavaj på kemtvätt. Sen får jag se vad som händer, skall väl plocka lite här hemma och förbereda lite inför när jag börjar jobba.


Första dagen på semestern.


Nu är det sommarens första lediga dag. skönt. Jag har massor som skall göras den här veckan, så det är bara att sätt igång och fixa. Plus att jag skall försöka vara ute i solen också, men idag är det perfekt inne väder. Så jag skall börja att se lite The Good Wife och sen kommer det lite kort från min lillebrors student.

/a.


mamma.

Jag talade precis med min älskade mamma. Hon skulle hjälpa mig fixa lite saker i morgon, vilket är en enormt skönt. Då slipper jag springa ut på stan idag, vilket gör att jag kan koncentrera mig på det jag faktiskt måste göra. Vilket är plugga. Tack mamma! :) <3


Pluggande i solsken.


Har suttit & pluggat ett tag. Hittade en gammal tenta och det gick faktiskt förvånansvärt bra att gå igenom den. Toppen. Dock är jag inte klar än, det skall bli bättre. Ska läsa igenom mina anteckningar ett antal gånger till, men först tänkte jag nog ta en dusch. Sen blir det en promenad med massa teorier i öronen. Det brukar funka sjukt bra och plugga så, man skall ju använda så många sinnen som möjligt. Där av blir det mycket färger i mina anteckningar och även ett ljudspår som jag kan lyssna på medan jag går.


Mitt Maj.


Är jag grym eller vad!!

Genom att ta bort ordet "man" ur min uppsats lyckades jag få ner den 100 ord. Hur sjutton är det möjligt? Japp, det är bara att erkänna att jag är en grov missbrukare av ordet "man". Vilket jag ikväll fick höra inte skulle finnas i en uppsats, jag tackar för hjälpen.

Min kväll har för övrigt sett ut så här:
Det började på jobbet, med lite ost och kex. Plus att jag "vann" ett First Aid System. Välbehövligt tyckte jag och nog många fler med tanke på min förmåga att sitta på en pakethållare. HAHA. Sen bar det alla fall av ut på en cykeltur, gissa bildelar, bilmärken och bilslogans. Plus en rundvandrig för att svara på några frågor om ja, typ visby. HAHA. Till sist hamnade vi på Tott Hotell där vi fick testa att paddla kajak, detta i deras uppvärmda pool. HAHA. Men det var roligt och lite vingligt. Dock lyckades jag hålla mig borta från vattnet. YES. Sen blev det rundvandrig och vi hamnade i Sviten. Jäklar alltså, det utsikten skulle jag inte tacka nej till. Men 15 000 kr/natt. Inte riktigt i min budget om man säger så. Sen blev det alla fall mat och prat innan kvällen avslutades med en cykeltur hemåt.


sömnproblem.

Jag är förvirrad. Kan inte sova för att tankarna och stressen håller mig vaken. Pluggande går verkligen långsamt framåt och jag känner att jag bara har ordentlig tid åt en av mina två tentor. Det är tur att jag får ha med mig alla böcker på den andra, annars hade det nog inte gått så himla bra. Så istället för att sova skall jag nu sätta mig och läsa igenom min uppsats en gång till. USCH och FY vad jag är nervös för att lämna in den. Jag vill verkligen klara den här kursen och det känns som att jag kommer gå under om jag inte gör det. sjutton. Så som jag har kämpat tycker jag att man borde vara värd det, men med lärare som inte bryr sig om att handleda en till ens godkänt så känns det ganska jobbigt. & i morgon skall jag upp halv åtta och sätta igång med pluggandet igen, får se hur det går med tanke på sömnproblemen. :(


RSS 2.0