Red Lips.

Onsdag, lill-lördag. Jag pluggar men har tappat lusten enormt, funderar på att ta lite godis för att få energi. Men jag har fastnat lite framför Sveriges Mästerkock, det är spännande.. hehe.. Jag är för övrigt GALET shoppingsugen, kan bli så när man går igenom det där förbannade köpcentrumet varje dag och ser alla fina kläder i alla skyltfönster.. GAH.. Nej, fixa lägenhet först.. De som ska eller känner någon som skall hyra ut en 2:a eller 3:a i Stockholm får jätte gärna höra av er till mig. Har fast inkomst, röker ej och har inga husdjur. :)


En måndag i pluggandets tecken.

Hellu. Vilken härlig måndag det har varit idag, vilket väder. Vi hade brandövning på jobbet idag, så vi fick njuta lite av solen trots att det var en aning kyliga vindar som svepte över Stockholm. Ikväll har jag suttit djupt försjunken i mina skolböcker, börjat renskriva till tentan redan, måste ju kunna allt i huvudet, galet. :P
Lite bowlingbilder kommer här! :D
I know you are the right one.

shooo.. :) Det är fredag! Och jobbveckan är över. glad. :) Så helgens planer är väl inte planerade alls, de brukar dock bli de bästa helgerna, så jag ser framemot helgen.. :) fniss. Så får jag väl uppdatera er fina senare, nu skall jag byta om och fixa till mig, så får vi se vad som händer för spännande ikväll ;)


Darling, you know it.

Torsdag. Mina fingrar ramlar över tangenterna och nuddar alla bokstäver utom de rätta. Ryggen har åkt på en riktig smäll, som antagligen och enligt källor kan vara ett ryggskott. BLÄ.. Jag har blivit beordrar att stå på jobbet och även träna. fint. :) Så idag, torsdag, skall jag ta min väska i handen efter jobbet och möta upp min älskling vid gymmet. För nu är det jäklar dags att köra, plus att jag blir nekad fetaost och oliver en hel vecka om jag inte tränar idag (vilket kanske skall tilläggas var mest på skämt, men helt klart värt att anta eftersom jag äääälskar feta och oliver).

I helgen var förresten jag och min fina Micke hemma hos Marieh och Jocke för middag och sen blev det bowling, lyckades dock inte slå min älskling, så går det när man är kaxig.. :P Men bilder kommer, kanske efter gymmet ikväll, håll utkik ;)Följ mig på Twitter : aStefansdotter.

Twitter: aStefansdotter


du gör min dag.

Hallå kära läsare. Hur har ni det i kylan? Jag måste säga att jag känner mig som världens sämsta som inte skrivit på ett tag. Men det händer graj nu förstår ni.. Det är både jobb och plugg som gäller och när man väl har lite tid över för annat, så går den tiden till världens finaste. <3 Förra helgen var vi också på Gotland för att fira lite födelsedagar. Det hans med en hel del ändå. Det blev en stund i Slite för att fira lillebror som fyllt moppe, äta lite lunch, prata och fika.. Sen blev det middag i Vibble och även en utgång med underbara Susan. :) Var ju år sen vi sågs sist, nej, kanske inte ett år, men ett halft alla fall.. :P På söndagen blev det ännu en födelsedagsfika. Sen var det också en annan fin dag i söndags, jag och älsklingen firade nämligen 3 månader tillsammans, vilket vi egentligen inte visste fören vi satte oss på båten den kvällen och började diskutera när vi egentligen träffades. Så det kan gå.. :) <3

Men nu är det alla fall helg igen, dagarna rusar iväg. :) Ikväll skall jag och älsklingen åka en sväng och imorgon blir det Mat & Bowling tillsammans med fina Marieh och så Jocke såklart.


Tudeelooo.

Hallu! Här sitter jag och pluggar som en tok. Det är ganska roligt ändå, fast nu har jag tappat koncentrationen eftersom jag börjar bli lite hungrig. Ikväll skall jag och hjärtat laga pannkakor, super gott! :) Fast först blir det att plocka ur tvätten i maskinerna och kanske vända blad i lagboken. :P Har ni förestenn sett att lagerhaus har fått in mer söta grejer?! Jag vill handla.. åååh.

RSS 2.0