Fullt ös, medvetslös.


Vilken dag! Nu har vi lämnat in uppsatsen för förhoppningsvis sista gången! HÅLL TUMMARNA! :) Sedan har vi kämpat på presentationen, ännu lite kvar att fixa, så jag tänkte jag skulle försöka göra ikväll. Men först skall jag och älsklingen stoppa i oss lite mat, jag är vrålhungrig.

Morsdag.


Idag är det morsdag. Så jag skickar en hälsning till världens bästa mamma. <3

She got her lipstick on.


Hallå sötnosar! Jag sitter här med ett glas vin och kollar på finalen i Champions Leauge. Skall snart bege mig bort mot Lisse och sedan vidare mot Susan. Funderade dock över en grej (Varning! Vinet kan ha en påverkande effekt :P) Men vem har egentligen sagt att halsbanden ska hänga framåt? Ikväll tänkte jag köra ett halsband över ryggen. Dock är det ju lite fram också som ni ser.. :P Men jag tyckte det blev sjukt snyggt faktiskt.. :)
vad tycker ni?



Dolce Vita.


Ett nytt läppstift fick följa med mig hem igår.
Vilken färg får ni se senare ;)
Nu ska jag måla naglarna och titta på STHLM marathon.

Nytt halsband.


Vad tycks? Ganska snyggt ändå. Skall bara hitta fashiontejp någonstans så klänningen sitter på plats.

Äntligen Fredag.


Tudeloo. :) Vet ni att det är fredag idag? :P Jag är på topp även om mitt horoskop säger att jag ska vara lätt irriterad idag. Kanske stämmer lite eftersom jag skällt ut restaurangpersonalen för att jag fått rosa kyckling, IGEN! suck! Men annars är allt bra.. Uppsatsskrivandet går mycket bättre idag, men nu har Susan begett sig iväg på ett ärende och jag passar på att skriva lite här.. Egentligen ville jag bara säga att det är FREDAG IDAG & jag funderar på att ta ett glas vin ikväll. Någon som är sugen?

Inspiration.


Idag blir det en inspirations bild från Frida Fahrman. En enkel outfit som ändå är riktigt snygg. Jag letar just nu efter en tröja med håll för tummarna, så snyggt tycker jag.

NU: dags för skola, senare idag skall det fikas med finast Julia också <3

Something New.


Jag har avslutat min sista dag på jobbet för den här perioden. Nu är det bara avslutningen kvar. :) Nu sitter jag här och ser ut som en jätte bebis. Jopp, jag köpte en onepiece fast i H&M variant, för att stödja en god sak samtidigt. Overallen kommer nämligen från kollektionen "Fashion against AIDS". Skön var den, fast lite stor kanske. HAHA.

H&M AW11.

Fastnade på Frida Fahrmans blogg för ett ögonblick. Hon har kollat in H&Ms höstkollektion. Jag vill ha den gröna tröjan av någon underlig anledning, den ser super skön ut. Halsbanden och väskan är ett måste.


Yoggi.


Hallå! Idag är det stress, stress! fick springa införbi affären påväg till skolan eftersom jag glömt köpa frukost, great! Så idag fick det bli en yoggi till frukost.. Nu är det fullfart som gäller..

Äntligen.

"Ett paket är påväg hem till dig"

Som jag har väntat. :P

Today I wear ...


Dagens super roliga outfit, not! HAHA..
T-shirt: Vero Moda / Kjol: Forever21 / Skor: Dinsko.

Nu har vi lunchat, dock inte ute eftersom vädret blivit sämre. Men jag åt super goda potatis och kidneyrösti med tsatsiki. Skall försöka göra det hemma någon gång tror jag.. :P

Klockan Nio en onsdagsmorgon.


God Morgon!
Idag kör vi en timme tidigare.. Efter gårdagens miss tror jag att det behövs.. :)
förövrigt har jag två shocking news denna morgon:
1) Jag HATAR kullersten när jag har klackskor!
2) Åskmolnet befinner sig idag över Gotland som har klarblå himmel.. ööhva?

LOVE.


Vilken dag, tolv timmar igång. Jäklar! Uppsatsen går alla fall framåt och imorgon hoppas vi att den skall vara i stort sätt klar. Det blev också fyra timmars jobb ikväll, inte en höjdarkväll, men det är härligt att ha tankarna någon annanstans ett tag. Nu kollar jag och älsklingen på Chronicles of Riddick, vet dock inte om jag kommer orka se klart den.

Froosh.


God Morgon! Sol idag igen, det blåser dock väldigt mycket. Drack en super god smootie i fredags, mango & apelsin, från froosh. Idag är det uppsatsarbete igen, vilket jobb va ;) HAHA. Ikväll blir det jobb också..

God Natt Världen.


Ikväll bjuder jag på en bild på mig och Julia från förra året. Tänk vad tiden går fort ibland, det kändes som det var igår.. <3 Nu skall jag krypa i säng. Jag har en lång dag framför mig i morgon. God natt. <3


Summer Barbeque.


Jag älskar det här kollaget från Whowhatwear. Jag vill nästan ha allting. Drömma är tillåtet. Nu sitter jag och slipar lite på vår uppsats, det går inte fort framåt. Skall ställa mig och laga mat snart, skall göra någon kasslerröra med pasta tänkte jag, dock drömmer jag mig bort till en uteplats där det grillas och i ugnen står en potatisgratäng och väntar. Sommaren skall tillbringas där, tillsammans med vänner och ett glas vin.


Urban Clutch.


Dessa väskor från Vivistyle är superfina.
Kan dock inte bestämma vilken färg jag vill ha.

NU: Har startat både en diskmaskin och tvättmaskin, så det är fullfart här hemma. Plus att jag sitter lite med uppsatsen. Som skall bli sjukt bra, har vi bestämt :P


Pluggar [Mobilblogg]

dsc00168 (MMS)

Nu sitter vi i skolan och pluggar. Visst ser det skoj ut ;)


I'm Back.


Hallå hallå! I helgen har jag haft lite uppehåll ifrån datorn. skönt :P Fredagsölen gick över till krogkväll, vilket var super skoj. :) Lördagen hade jag och älsklingen mysdag, vilket var skönt. Och igår åkte Lisse och Jag ut och solade, riktigt fint väder var det.. :) Det var en kort återblick av helgen, nu blickar vi framåt. Det blir en vecka med fix på uppsatsen, ska inhandla lite saker till balen och försöka ta vara på vädret, om det nu är fint..

Yao..


Heeej! Har varit ute i solen hela dagen med Susan.. Så jäkla skönt väder, så efter en tallrik taco drar jag nu vidare till Anna och Kenth för lite öl :) Ha en fortsatt underbar fredag hörrni.. <3

Are we going to party, or what?


Skjorta: Filippa K / Short: H&M / Skor: Modekungen
Väska: Vivistyle / Solglasögon: Ray Ban

Always trying to hard.


GOD MOORGON! Jag sitter på balkongen och äter frukost och lyssnar på Daniel Norberg - Drifting from home. I love it! Hur härligt är det inte att redan klockan halv nio (!!!) på morgonen sitta och sola.. Idag skall jag och Susan sitta i Almedalen och plugga, så det blir inget internet och därmed inga uppdateringar tyvärr, ett tidsinställt inlägg lurar kanske bakom hörnet ;) Så håll utkick... :D

Armband.


Hittade detta armband i en butik på stora torget. Jag tyckte faktiskt att det var riktigt snyggt.. Jag har ju fått en liten grej för sjömans grejer för de som inte vet det.. :P

Känns som en bra period, rosa och sjömansgrejer.. HEHE

Wall of fame.


Hittade dessa härliga ord på väggen i butiken Village. Jag är sugen på att köpa den, skaffa massor av svartvita kort på vänner och sätta upp på en av mina väggar.. Tror inte ni det blir fint?

Mer Smak.


God Morgon! Jag sitter här och läser Mer Smak och drömmer mig bort från mina kaviar knäckemackor.. :P Idag är det domensdag, jag kunde ine sova igår för att jag var så nervös. Håll tummarna för oss :)

Dreams in pink.


Jag och Susan var förbi Village idag. Nu vill jag inreda hela min lägenhet i rosa och lila, stackars Johan.. Ser ni kakfatet och skålen till vänster... Åh, ge mig! Hittade även en fin vas och några ljusstakar.. Jag har dock shoppingförbud för resten av denna månad, men man får väl drömma?

Summer Berries & Elle


Det här fick följa med mig hem igår.. Tyckte pollyn såg spännande ut och tokig som jag är i Elle så kunde jag ju inte låta bli.. Nu ska jag se en film med älsk, Ice age 3.. :P

Shoes.


Jag hittade världens finaste skor idag, frågan är nu, ska jag eller inte?
Förstenn var jag och provade Acne's Pistol Short stl 40 idag, och vet ni, jag fick på mig dem, dock lite för små, så nu skall jag leta efter ett par 41:or och se om de passar. Hoppas :D

Sunshine.


Hallå i solskenet! :) Bion igår var super bra, i like it! Dock var det en scen jag inte gillade, men det tänker jag inte avslöja i fall att någon ännu skall se filmen. Nu drar jag på lunch med tjejerna..

Fast Five.


Nu är jag klar i skolan för dagen och skall bege mig till jobbet.
Sen blir det Fast Five med Susan, Linus & Emil..


By Zoe.


Var inte dessa supersöta, finns att köpa på Nelly.

Tisdagsmorgon.


God Middag. Min morgon har inte startat bra, men nu har jag äntligen fått mitt kaffe.. Så istället för att vara på dåligt humör så har jag börjat fundera på massa konstiga saker. Och för övrigt tror jag att jag behöver en lektion i kartan över Sverige, jag tackar gott min högstadieskola att jag av någon anledning fått för mig att Halmstad ligger över Göteborg ;P ... HAHA. Jag dör..
 västkusten var alla fall rätt, jag känner mig stolt. :P


Food and Aliens in the Attic.


Kvällens måltid: Kyckling och bacon i currysås med ris och broccoli som vi kryddade med den urgulliga filmen Aliens in the Attic.. En härligt måndagkväll. Nu skall jag sätta mig och plocka ihop lite grejer på datorn, som jag egentligen skulle fixa i fredags men totalt glömde bort :/ Hoppas ni har en bra kväll.

Nelly Trend


Jag hittade denna klänning på Nelly och funderar på att klicka hem den.
vad tycker ni, röd eller vit?

Sleep tight.


Nu säger jag god natt och hoppar i säng.
Det är dags att ladda för en ny vecka.

DERRYL SS11


Anna har verkligen världens snyggaste jacka ifrån Acne.
Den skulle jag verkligen vilja ha i sommar.

Invigning av engångsgrillen.

Hej alla där ute! Helgen har varit underbar. Lördagen började med en utflykt med Lisse och Johan, vi åkte ut till ett träsk en bit utanför visby, grillade och solade lite.. Sen blev det varsin glass på hamnen.. Smarrigt. Efter det bar det av hem för att göra sig i ordning och sedan dra vidare till Susan och grilla med henne och Linus.. Så jag invigde engångsgrillen och passade på att grilla två gånger samma dag. :P Men vi hade super kul och kvällen avslutades på Munken. Vilken resulterat i att jag har träningsvärk efter allt dansande.. Men skoj var det.. :)

Nu blir det att se finalen i ishockey, HEJA SVERIGE!

Äntligen.


Jag höll just på att svimma lite. Satt och läste tidningen och fick syn på en välbekant logga.
WAYNE'S COFFEE skall öppna i Visby!! Vad underbart!!

NÄRBILD.


HALLÅ NÄRBILD!
:P Jag har försökt göra sotade ögon precis, det syns dock inte jätte bra på bilden.. HAHA.. Vi har varit förbi R & K ikväll och fika, trevligt trevligt.. Nu sitter Johan i ena hörnet i soffan och jag i det andra.. Vi skall nog se på något snart, men eftersom jag har ett .. man skulle kunna säga beroende av min blogg och facebook så fick det bli lite bloggande först.. Fredagsmys alltså.. :P


STAR!


Hellu. :) vad gör ni? jag sitter och tittar på Star! Väntar på att tvätt och diskmaskinen skall bli klar, sen skall jag gå en promenad.. Behöver röra på mig lite känner jag.. :)


Färgstarkt med H&M i sommar.


Här kommer lite favoriter ifrån H&M
Det blir färgstarkt i sommar. :)
Själv är jag förtjust i den röda klänningen.
Har ni någon favorit?


Rain.


Vaknade av att regnet smattrade på fönstret i morse. Jag minns faktiskt inte sist när det regnade.. Det är faktiskt himla mysigt när det regnar. Kan man krypa upp i soffan och titta på en film. Idag hade jag dock tänkt att jag skulle städa lite och tvätta. Så det passar perfekt.. :)


Hej hallå. :D


Hallå Hej!
Idag lämnade vi inte första utkastet för uppsatsen. Galet jue. Vad tiden har gått fort.. Men nu är den inne alla fall, och nu skall jag andas lite i några dagar.. Dock blev jag lite besviken i morse när jag gick upp och insåg att det inte var SOL ute!! :( Här har man suttit inne och kämpat med uppsatsen i världens kanon väder och nu när man kan gå ut så var det visst moln.. Nej.. Nu skall jag återgå till soffan och titta på någon super film och äta glass!! MUMS!! :D


Slutspurt.


Oj, nu är jag helt slut i huvudet! Jag har suttit sedan nio i morse med uppsatsen och nu tänker jag ge upp för dagen.. Allt tar tyvärr mycket längre tid än man tror. Tur att det bara är några få dagar kvar. :) Så nu kommer jag vara okontaktbar i två dagar.. Så ni vet.. :P


All-in-one.


Hallå! Vilken underbar dag det är idag. Det är super varmt.. Jag började morgonen klockan 7 med att ta en 30 minuter lång springtur genom Visby, superskönt! Sen var det hem och stoppa i sig lite frukost och nu har jag kommit till skolan, idag är det uppsats som gäller hela dagen..

Bilden föreställer som ni ser all in one glass som jag vill ha! De är verkligen super fina.
Finns på Cervera för dem som är intresserade..


PEZ.


Hej härliga söndag!
Igår hade jag och älsklingen mysdag, det blev film och massa med god mat och godis. Idag däremot har båda saker att göra, han skall iväg och redigera deras film och jag skall ta tag i vår uppsats.. En helt vanlig söndag helt enkelt. :P

Min favoritdag.


Åh vad härligt det är att det är lördag. Jag älskar lördagar, bästa dagen på veckan. Mest bara för att jag inte behöver stressa upp och kan ligga kvar i sängen och krama på älsklingen.. Sen kan man alltid göra saker i sin egen takt, vilket är enormt skönt. Vilken är er bäst dag i veckan? :)

I am an island and in the sea I grown.


Ett par söta ballerinor ifrån H&M.

Nu säger jag god natt fredag, vi ses imorgon lördag.

Something New.


En ny bikini, supersöt, kommer ifrån H&M.

Today.


Hemma ifrån skolan äntligen.. Har kollat ett avsnitt Big Brother.. Funderar på vad jag skall göra ikväll, älsklingen skall ut och ta en öl.. Jag får väl hitta på något spännande.. :P


En rosa chock!


1, 2 & 3 Topshop / 4 Bikbok / 5 Have2have / 6 Gina Tricot / 7 & 8 Forever21

Jag har blivit besatt av rosa. HAHA.. Undra om en hel rosa outfit skulle vara snygg?


Äntligen fredag.


Tänkte bara titta in och säga HEJ! Idag är det fredag, FREDAG! :D så himla skönt! Dock är jag inte riktigt ledig än, vi skall plugga gärnet på uppsatsen och luncha i solen idag. Förestenn har jag vågat mig ut i shorts och "bara" ben. Eller nja, jag har ju faktiskt strumpbyxor på mig :P HAHA..


The time is passing by.

Hallå! Hade tänkt göra en min-dag-i-bilder idag. Men insåg när jag väl var i skolan att det inte skulle bli så rolig.. Jag har suttit här hela dagen och ändå känns det inte som vi har kommit någon vart. Men det är ännu två timmar tills jag börjar jobba så lite till hinner jag få gjort innan.. Bjuder på en gammal bild från Kyoto istället.


Today I dream about this.


Såhär skulle jag kunna se ut idag
Linne: Topshop / Kavaj: H&M / Shorts: BikBok /
Converse

Scallop Button Shirt


Super söt skjorta ifrån Topshop.

Förändring

Då är jag hemma igen. Jag har alltså spenderat några timmar hos frisören. Jag har en känsla av att det kommer ta ett tag för mig att vänja mig vid denna färg och jag har en känsla av att älsklingen kan svimma när han gå inför dörren..

Today I wear this.


Så här ser jag ut idag, vad jag gör på bilden är dock ett mysterium. HAHA.
Jacka: Levis / T-shirt: Gina Tricot / Byxor: Nudie / Skor: Dinsko.

Nu skall jag iväg en sväng, ni får veta senare vad jag ska göra :)

Dock får jag nog ta på mig en regnjacka :/

Snö i Maj.


Det snöade seriöst igår. Jag längtar tillbaka till Thailand kan jag säga.
Sitta i solen hela dagarna.

Försöker ...

Funderar, testar.
Har skapat min egen profil på weheartit.com.
Kolla in på astefansdotter. :)


This is harder than you think.


Jag har snart klipptid & ikväll har jag suttit och kollat lite frisyrer.
Funderade på något liknande det här.
Färgen däremot är ännu svårare, men lite ljusare tror jag att det får bli.



Strawberry.


pic 1 | pic 2

Hej!
Idag har jag världens huvudvärk, men jag tänkte jag skulle försöka renskriva intervjuerna ändå. Blev sugen på jordgubbar efter att ha kollat på ett avsnitt av Glamourama där tjejerna gör jordgubbsdrinkar.


SagaForm


Jag köpte en ny take-away mugg. I love it! Perfekt att ha på jobbet i sommar.
Muggen är från Sagaform


A new t-shirt.


[Min nya tröja från Thailand]

Nu är helgen över. oj, vad det gick fort och vad kul jag har haft. Idag har vi gjort vår sista intervju och nu skall Julia komma förbi en stund. TREVLIGT! :) Nu luktar det kaffe i hela lägenheten.


Happy birthday.


Idag fyller lillebror 20 år.
GRATTIS PATRIK!


RSS 2.0