Silver.


Så hur många glömde ställa tillbaka klockan i natt? :P Inte jag alla fall. Jag hade förstås ingen tid att passa idag, men den informationen utelämnar vi tycker jag! :P Nu tittar jag på Äntligen hemma och äter mandariner! Så nu luktar det jul i hela min lägenhet! åh, längtar nog lite till julen ändå! Nej, skall väl stoppa i mig dessa för snart ska jag iväg på lite äventyr! :P

En promenad genom stan.

Det blev lite shopping idag trots allt. OPS! :$ Två fina linnen, en tjocktröja och öronhängen fick följa med hem. TUMMEN UPP för det! :) Och hitta ett batteri till min fjärrkontroll på tvn var ju skoj. Ingen hade det eller hade sett det förut. Inte konstigt att han i kassan inte sett det förr dock, han var ju säkert inte ens född under den tiden som min tv tillverkades. :P haha. Det var ju kanske inte jag heller men strunt samma :P Jag SKA ha igång den om jag så måste tillverka ett eget batteri!

Nu står potatisgratängen i ugnen och gosar sig och jag njuter av lite vin framför tvn :)



Sunshine.

Hallå super härliga Lördag! Vilket härligt väder. Jag tänkte att jag skulle ta en promenad och samtidigt gå in till stan och handla lite. Måste hitta batterier så att jag kanske kan få igång min DVD & Box. Så håll tummarna för att jag lyckas. Ikväll har jag inga planer, så sjukt skönt! Ska laga lite god mat, tittat på Så mycket bättre och äta kladdkaka.. :P
Bjuder på lite egobilder från min vecka.

With you beside me, I no longer care.

För första gången på hela veckan har jag ingen lust att åka hem. Dagen har gått i slowmotion. BLÄ. Jag känner för att träna. SPRINGA! Konstigt va!? Kanske skall försöka ta en lååång promenad genom stan i morgon.

Lite ovant att se mig själv i mörkt hår. Påtal om hår så måste jag klippa mig! :P
Får jag fixa någon dag.


Letting go. Looking Forward. Smiling.

Så min dag började på topp, men nu i eftermiddag föll allt rakt neråt. Har pratat med Gotlandshem, för att bli skitförbannad när han tyckte jag var en tönt som klagade på att jag fick betala 1600 kr för tre små hål vi gjort och sedan också för hål som de förra hyresgästerna gjort. Stå och påstå att köket var nyrenoverat när vi flyttade in, det kan han göra till någon annan, fan vad sur jag blir på sånt.. Sen var det jag som inte borde vara besiktningsman (???), jag vet ju alla fall att borrhål räknas som normalt slitage och inte är något som man egentligen skall behöva betala för! Så sug på den du! Nej, nu ska jag, för att citera min kära far "sluta irritera mig på idioter" och njuta av kvällen, som ser ut att bjuda på bra sällskap och Pizza!  :)


Good girl, going bad.

Tudeloo. Vad händer? :) Ja ni, idag är det Onsdag, halva veckan har gått, YIPPI! :) & kan ni tänka er att jag inte är trött idag, trots att jag somnade någonstans runt fyra i nättras. Blev lite sovmorgon och typ 100 koppar kaffe dock.. Men det räknas inte riktigt :P Jag skulle nog dock göra om det, igen. Det ni!! Ja, nej. Nu har jag slutat som ni kanske förstår.. & jag tänkte avsluta med mitt härliga mobil mini blogginlägg, ni vet dem jag inte kan skicka från mobilen, men ändå måste skriva ner för att skriva in här. :P HERE WE GO!!!

"Hittade min gamla musik från gymnasiet igår, la in den på mobilen utan att tänka mig för egentligen, och så kom min en gammal klassisk favoritlista på påväg till jobbet, "Så minns jag 2006". Allt jag har att säga till er är: Snook, Volvo 745, Borttappade skor, Bandspelare istället för cd-spelare, Valleviken, 1 kr och simglasägon. & det talar nog för hösten 2006 mest, but I love it! Ja, ibland är det härligt att minnas tillbaka till den galna tiden. I was a good girl, going bad."



Have you ever try to smile and hide your pain, even though you're really not okey.

HEEEJ! Idag är det fredag! :) SKÖNT! Jag är så sjukt trött idag, gick upp tjugo i fem i morse. Dumt nog. Men jag fick ju gå tidigt från jobbet idag, se lite dagsljus för en gång skull. :P Så vad händer ihelgen?

Something Pink.

Jag har en ny rosa skönhet i min hand, som vibrerar ibland. Och ni som nu får för er något äckligt får tänka om.. Det är nämligen en söt rosa HTC som har inhandlats.. :P Usch.. Nej hörreni.. Ni kanske undrar vad jag håller på med.. Helt ärligt har jag ingen aning.. Jag jobbar och står i, är helt död på kvällarna. Men lyckas ändå göra saker, som att somna på bion :P Nja, inte somna kanske, bara blunda lite. haha.. Nej, men jag lovar att bättra mig på bloggande fronten. Så idag tänkte jag bara säga att JAG MÅR TOPPEN! Och snart kommer kanske lite bilder på min lägenhet, för de som är lite nyfikna..


Mys...


Idag har jag myspys hemma. God mat och ljus. :) Sen lite Halv åtta hos mig.. hihi.. Det har hänt mycket denna vecka. Men det ja, det bästa är väl att jag flyttat in i lägenheten nu.. hihi.. Därav en fin bild på mitt fönster. hehe.. Mamma och pappa var uppe över helgen, världens bästa.. :) De har hjälpt mig massor, så himla toppen.. Min kära mobil har också lämnat livet, så nu är jag en HTC rikare. :) Nej, sova kanske.. :P

På en brygga i stan.

Ja, här händer inte mycket, men samtidigt väldig mycket! Det är full fart på jobbet. Förvirring blandat med trötthet är aldrig bra. Men med lite kaffe funkar allt! :P Dock blir det tidig säng ikväll. Typ ÅTTA! haha.. I morgon ska jag åka till min lägenhet, som jag inte bor i än eftersom jag saknar en säng! Men den kommer på fredag med mina kära föräldrar, så jag är glad ändå! :) Jag tänkte att jag skulle utforska fridhemsplan efter jobbet i morgon.

Men Heeej!


Hej sköna söndag! Jag har varit en vända vid lägenheten idag. Åkt lite nya vägar! :) Nu har jag kollat på Gustafsson 3 tr. och ja, har DÖTT av skratt!! Någon mer som tycker den serien är sjukt skoj?

En tidig fredagsmorgon.


Nja.. Jag vet att det är lördag idag, men korten är från igår. haha. Det blev väldigt tidigt igår och sen väldigt sen. Men idag är jag pigg och glad! :) Jag har tänkt att jag skall åka in till stan en sväng, kolla på lite småsaker till lägenheten. Behöver köpa en stekpanna. haha. Ikväll kommer farmor och farfar till min faster så då skall jag nog umgås lite med dem hade jag tänkt. Om jag inte fastnar någon annanstans förstås. :P

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhh!



Jag har fått en lägenhet!! :D Så jag är super glad idag! Jag fick nycklarna för någon timme sedan! Kan det bli bättre? :D

If i told you, would you stay for a day or two?!

Jag vet. Jag är verkligen sämst på att blogga nu känner jag. Men ni vet hur det är inom ekonomisektorn i slutet av varje månad. Månadsbokslut! Men idag hade vi deadline och nu är vi klara. Dock är jag helt slut, så när mina naglar har torkat tänker jag stänga av denna skönthet och tvn och sova, för i morgon händer något spännande. Men ni får veta mer i morgon! :)

{Bild från Thailand Mars 2011}

Tidsinställt: One year ago.

Jag för ett år sedan. Vilka förändringar som sker över ett år ändå! :)

What you are is what you get, there is nothing you can reset.


HEEEEEJ! :)
Det har varit en ganska bra dag trots magsmärtor och överraskningar. Fick en kanelbulle av en arbetskollega. Ja, för det är ju trots allt kanelbullens dag för de som har missad det. :P I morgon är planen att åka lite tidigare till jobbet för att på kvällen åka över till Marieh för middag. Ska bli super mysigt, plus att vi nog har lite att prata om :P

Tidsinställt: Inspiration a la Fahrman.

Jag älskar Fridas tröja. Nästa gång jag är på stan, kommer jag vara på jakt efter en sån. ÄLSKAR STICKAT!

It's going to be me and you on the dancefloor tonight.


Vilken super snabb dag det har varit. Dagen började på topp. Jag kom upp i tid, var klar i tid och så kom jag till pendeln i tid. Problemet var bara att pedeln inte var i tid, så istället för att komma till jobbet tjugo över sju var jag framme tjugo i nio! TOPPEN! haha.. Men jag tänker inte klaga, dagen har stutsat på i all världens takt, jag som trodde jag hade massor av tid på mig, men icke. Det kommer förhoppningsvis bli en snabb dag i morgon också. Det gillar vi! :)

By the way! Jag skall börja träna tänkte jag! Har ni några tips på något skoj träning man kan köra? :)

Låt mig ta dig till min sommar ö..


Nu lämnar jag Gotland för denna gång. Förhoppningsvis kommer mamma och pappa upp nästa helg, om nu allt går som det ska.. :) Håll tummarna för mig!! Så nu blir det fokus på jobbet ett tag tror jag.. Äntligen kan man släppa lite andra saker.

Nothing touches me the way this people do.


Fy vad grejer man samlar på sig med åren! Igår stod vi till efter midnatt och städade lägenheten och idag har jag och mamma stått hela dagen och rensat mina grejer.. Jäklar vilken tid allt tar. Men nu ligger det mesta i kartonger, redo för nya steg i livet. Det roligaste var nog när jag tog fram mina skor, och jag har faktiskt inte alls många par skor, efter en rensning hade jag alla fall 26 st par kvar. Alla fall, pappa höll på att svimma och av mamma fick jag tillsägelse att endast packa ner 2 par för att ha med mig till Stockholm. TVÅ PAR!? Kvinnan måste vara galen.. haha. Det blev alla fall några fler par inför vintern och så..
Men det är tur att jag har er. TACK Mamma och Pappa för ihelgen, ni är BÄST!

Nej, nu ska jag sova! i morgon bär det av till Storstan igen. :)

RSS 2.0