110 - Black.


Ikväll testar jag Fashion Lashes..

Sista fredagen i Juli.


Lördagar är inte min dag när det gäller bloggande. Jag har alltid fullt upp med annat. Men idag då har jag nog hunnit med det mesta och har fått lite tid över medan maten är i ugnen. :) Igårkväll var vi hos Linus och drack och spelade lite, men jag skall nog undvika att spela tror jag. Dålig förlorare är vad jag är, eller mest blir man ju sur på sig själv för man inte kollar film lite mer men ja. Sen bar det av ut till Bolaget. Det var en riktigt trevlig kväll faktiskt. :)

AUTUMN - VERO MODA


Hittade lite bilder från
Vero Modas höstkollektion.
Dessa är mina 3 favoriter.


Tidsinställt: Middagsbjudning.


I onsdags hade jag och Marieh tjejkväll. Vi grillade lax, sparris och svamp och åt det till ungsrostade rotfrukter. Super gott faktiskt och mysig att träffa och prata med henne, det händer ju inte varje dag om man säger så..


En dag i Juli.


Hellu! :) Vilken dag det har varit, gick upp sex i morse, var helt slut när jag kom till jobbet så det blev några koppar kaffe innan jag vaknade till och då blev det fart på alla och blev massor att göra hela dagen. Ganska skönt ändå. Nu ikväll begav sig jag och Lisse till Slite för att gå på kvitterkvällen, lite snygga bilar fanns det alla fall. Nu skall jag fixa lite här hemma och vänta på att diskmaskinen blir klar, sen skall jag hoppa i säng. :)


Tidsinställt: Eftermiddags Inspiration


Inspiration från Nasty Gal.

Jag har fallit för tröjan!
Jag älskar öronhänget!
Skorna är sjukt snygga, men kan jag gå i dem?!
Skjortsen - MÅSTE HA!

Tidsinställt: Gårdagens Outfit.


Rosa Linne: BikBok | Svart tröja: JC | Byxor: Nudie | Halsband: Vero Moda

God Morgon Finisar!


Jag fastnade på gräsmattan igår, så himla härligt väder ute. Idag är jag uppe tidigare än vanligt, skall snart åka till jobbet, men först blir det frukost! :)

Something New.

Den här trillade ner i brevlådan idag, kan ni gissa vad det är? ;)

Tacomys med lillebror.


Jag befinner mig i Slite. Umgås med lillebror. Vi bestämde oss efter mycket om och men för att äta taco idag. Värmen kom till kvällen och solen tittade fram bakom molnen så vi satte oss på terassen och njöt av maten. Nu sitter han och spelar på datorn och jag sitter och jobbar lite. Solen börjar gå ner bakom träden nu, så det börjar bli lite kyligt i luften. Jag skall tända lite ljus i vardagsrummet, slå på tvn och krypa ner i soffan. Tänkte visa er en sak som kom med posten idag, men det får vänta ett litet tag. :)

På promenad genom Visby


Jag älskar den här bilden. Jag tog den när jag och Marieh gick en sväng på stan och stannade till vid bryggan vid Kallis.
Det här är SOMMAR..

- HEJ -

Här kommer tre bilder på personer jag hämtar inspiration ifrån & samtidigt vill jag passa på att säga god natt till er! :)

[ Pic 1 - Hanna & John ][ Pic 2 - Frida Fahrman ][ Pic 3 - My Blomquist ]


Sleeping Alone.


Vet ni vad jag insåg igår när jag skulle sova. Jag har nog aldrig sovit själv i vår lägenhet, igår var första natten jag var helt ensammen. Hur sjukt är inte det egentligen?! Vi har bott där sedan februari 2009 och aldrig har jag bott själv. GALET.
I morgon bär det av till Slite, skall göra bror sällskap medan mor & far åker på semester. Får se om vi kanske hittar på något skoj.. :)

Tidsinställt: Red and Silver.


Medan jag befinner mig på jobbet så tänkte jag ge er en smygtitt på hur jag såg ut i Lördags.

Söndagen den 24 Juli.


Idag gjorde Ida denna supergoda tårta. Bara för det kommer jag inte ihåg vad den heter, men den innehöll b.la. mörkchoklad och körsbär. MUMS! Nu har jag suttit och gjort klart min design som ni kan se och kollat lite på Briget Jones. Men nu började "När lammen tystnar" så jag fick byta i panik så jag inte får mardrömmar inatt.

Tänkte egentligen bara säga God natt :)

Blue eyed girl.



Hallå! Om någon timme är den här helgen över. Vad fort det har gått. I fredags var vi ju hos Linus på kvällen, väldigt trevligt även om det kanske blev lite för hårt. I lördags begav vi oss till Buttle, där vi var hela eftermiddagen och vid nio somnade jag i soffan helt utmattad, kanske bra att det inte blev utgång ändå.


[Fler läsare? Titta in här!]

Fredag i all skarm!


Jag tänkte bara titta in och säga hej nu när jag slutat. Vi hade strömavbrott igårkväll så det blev inget bloggande och idag har det varit fullfart på jobbet, men nu har jag slutat. Så jag skall bege mig en sväng på stan, kolla efter en vit kjol och handla lite på systemet.. Sen blir det kanske lite fest ikväll då, trevligt :) 

Jooo, jag fick ju ett paket hem igår, två klänningar! I LOVE THEM! Visar dem när jag kommer hem! Plus att jag har fixat en ny design till bloggen de senaste dagarna.. Så den kommer snart också.. :)
 


Tidsinställt: Dream dresses.


Jag hittade tre fina klänningar hos Mango, funderar på att köpa någon av dem.
De är så söta allihop.

Tidsinställt: It's time to shine.

Hallå!

Jag hade ju tänkt börja träna, springa och gå. 10 000 steg om dagen. Hur gick det med det? Dåligt (!!!).

Men nu får det *** vara nog, nu KÖR vi igen, eller JAG! Haha! Idag blir det att införskaffa en ny stegräknare, eller alla fall batterier till den gamla om jag nu lyckas hitta den.

Sen är det slut på godis och läsk, nu är det vatten och morötter som gäller!! ALL IN helt enkelt. Jag måste få bort mitt godissug igen, jag lyckades en bra bit på vägen i början av våren, men så kom stressen tillbaka och godiset såg plötsligt väldigt smarrigt ut. Men nu är det ändring på det! I sommar blir det dock bara promenader och någon springtur i veckan, sen får jag ta tag i träningen ordentligt i höst. Så alla fall, nu kör vi ett "tränings"inlägg om dagen. Vad tycker ni om det? Lite motivation är ju alltid bra. :)

[Vill du ha fler läsare på bloggen? KLICKA HÄR]


Torsdagen den 21 Juli.


God morgon! Vilket väder det är idag, regnar som sjutton! Ganska skönt med tanke på att jag ska sitta inne hela dagen. :) Regn är bra ibland ;)

Sunset.


En sommarkväll i Juli på promenad genom stan. Det var så underbart fint väder igår och se vilken härlig bild jag lyckades ta. Det här är sommar på Gotland. Nu ska jag krypa i koj och sova lite. Vi hörs i morgon darlings.

En promenad på stan med Sis.

Igår efter jobbet mötte jag upp Marieh på stan. Vi bestämde oss för att gå till Joda och äta. Det blev god mat och massa prat, värmen stekte och efter ett tag fick vi ett bord i skuggan. Efter en både mat och efterrätt begav vi oss på en promenad genom stan, det är endel folk i rörelse ändå. Det är ju trots allt STHLM's veckan. Efter promenaden stannade vi till på Glassmagasinet. :)



Bye bye work!


[pic]

Hallå i sommarvärmen!
Nu drar jag från jobbet ut i värmen, ska möta upp sis på stan! Har saknat henne like crazy.


Lammfest.

I Lördags besökte vi den årliga lammfesten på Hallshuk. Först blev det lite lek med kusinerna innan vi gick ner till "festen". Vi åt, lyssnade på musik och sjöng. Efter det hamnade vi i sommarköket i huset, fikade och åt tårta. Söndagen spenderades i Slite, där jag njöt av solen hela dagen..

Inspireras av Caroline S.

God Morgon! Då var det dags för ännu en dag på jobbet, men först ska jag stoppa i mig lite frukost och bjuda er på lite inspirationsbilder ifrån Caroline Sandström.


If you could see me now.

Musiken dunkar från grannarna. Jag har satt i musik i öronen för att försvinna från deras fest. Johan tittar på tv. Klockan har passerat 23:00 och det är dags att krypa i koj.
God Natt Darlings. ♥

Have you ever done something you can't change? I have.


Det var en varm lördag och söndag, så jag passade på att njuta ute på terassen hemma hos Mamma & Pappa. Sol är ju det bästa som finns. Får passa på att njuta medan det är sommar, för det lär nog inte bli någon resa utomlands i vinter.. Även om jag funderar på det..

Jag har förestenn fastnat för denna låt..
Ulrik Munther – Boys Don't Cry

Have you ever try to smile and hide your pain, even though you're really not okey.

Idag har det varit full fart på jobbet, så det är skönt att komma hem. Det blir nog en lugn kväll idag, sen får vi se vad som händer resten av veckan. Jag hoppas det blir sol så man kanske kan ta en runda på stan någon av dagarna.. :) Glass hade ju inte varit helt fel. Jag har förövrigt funderat på att köpa denna "skinn" kjol från H&M. Den är ju riktigt snygg.

SHIET!


Hur skoj är inte det här på en skal ett till tio (!!!) Jag har ärvt min fjortonåriga lillebrors skor!! Jäklar vad han börjar bli stor! Han var ju typ mini igår!! HAHA..

Red Nails.


Röda naglar! Jäklar vad jag älskart... Mitt heter London och efter Jenka gav mig det i present förra året har jag blivit beroende! GALET!! haha. Jag har gjort mig redo för kvällen och nu väntar vi på att Jesper ska sluta på jobbet så vi kan bege oss..

Vad blond jag blev på kortet då, jäklar! Förestenn måste jag boka in en frisörtid och fixa håret innan Sthlms resan i Augusti...

Doft av sommar.


Vad härligt det är med sommar!! Av någon anledning älskar jag doften av solkräm och idag har jag till och med lyckats få njuta av solensstrålar i typ en halvtimme innan den begravdes i mörka moln. Jag befinner mig på landet. Hälsar på mamma, pappa och lillebror. Jag skall passa på att hälsa på mormor och morfar och ikväll bär det av till Hallshuk för den årliga lammfesten. Underbart.. Jag önskar er en trevlig helg!

Life surprise you sometimes


Så här såg jag ut i Söndags. Nytt linne en present och shorts från Only tror jag..

Hallå! Idag har det hänt saker. Telefonen har gått varm under eftermiddagen vilket är väldigt roligt. Skönt att vara eftertraktad ibland.. Jag tänker dock inte berätta för er vad det handlar om riktigt än, utan ni får vara nyfikna ett tag ;) Jag kände dock att jag behövde skriva av mig att jag är ganska glad ändå!! :D

Tidsinställt: Two birthday presents.

Idag tänkte jag visa två presenter, egentligen är det ett par öronhängen och ett presentkort, men öronhängena kunde jag inte ha, pinnen man sätter i örat var alldelles för bred och gjorde jätte ont att sätta i, så istället fick jag ett fint armband och för presentkortet på Cervera köpte jag mina efterlängtade glas. Jag kan inte annat än le när jag ser dem..

Heja Sverige!!


Nu börjar fotbollen, Sverige - Japan. Det är semifinal. Jag tänkte faktiskt titta ikväll, annars har jag bara hängt med lite på sidan, pysslat med annat när Johan har tittat. Idag tänkte jag dock duka upp med glass och lite hallon.

Black and Blue.


Skjorta: Gina Tricot / Halsband: Rebecca / Byxor: Lindex / Klocka: Triwa

Ojoj, så här ser jag ut idag, det var längesen ni fick en "I'm wear this today". Min jobboutfit är det snarare idag, vädret är ju tyvärr inte det bästa och i morgon skall det ju regna så det har inte blivit så mycket sommarkläder denna vecka. Jag tänkte visa er några av mina födelsedagspresenter sen. hihi..

Ser ni mitt hår förestenn?! Jag MÅSTE göra något åt det!

July, You give me feelings I adore.

Jag jobbar som vanligt och som vanligt kommer det ett inlägg till er.. Jag tänkte faktiskt bjuda er på bilder från mitt Juli förra året.. Jag har tyvärr inte varit så bra på att ta bilder de senaste dagarna, men jag ska bli bättre, I PROMISE..


With my headphones in, I'm ready to go.


God Morgon! Sitter och äter frukost och tittar på nyheterna. Idag är det jobb och en promenad på stan som står på schemat, sen ikväll är det ju fotboll på tv, Sverige - Japan och semifinal. Det kan man ju bara inte missa!!

Chocolate and raspberry.


Hallå! :) Nu har vi stoppat i oss kladdkaka och hallon. MUMS. Nu "tittar" vi på Dum, Dummare, haha. Så jäklar rolig film och knäpp. Tänk vad tiden går fort ändå, jag är redan inne på min tredje vecka på jobbet, det är galet. Jag har inte ens blivit brun!! Det skall jag jobba på i helgen, om det nu blir sol vill säga. Vilket det SKA!! Jag skall på lammfest så håll tummarna för oss!!

Summer is a sweet thing.

Jag som hade lagt ett tidsinställt inlägg till er under dagen. Det lyckades ju inte komma, så nu kommer lite sommarbilder att njuta av. Själv skall jag göra en kladdkaka och får svärföräldrarna på besök ikväll.


Fikapaus.


Idag efter jobbet bar det av in till centrum för att inviga Waynes Coffeé tillsammans med Susan, Julia och Lilla Ellen.. Super mysigt att träffas och fika. Det får bli oftare nu tycker jag.. Nu skall jag försöka lista ut vad jag skall äta, tänkte göra någon sallad eller något.

Tidsinställt: Inspiration.


Medan jag är på jobbet tänkte jag att ni skulle få se några inspirationsbilder på Audrina, hon har ju verkligen sjukt snygg stil jämt. Alla bilder kommer från we ♥ it.

Måndagen den11 Juli.


God Morgon! Ännu en härlig dag.. :) Jag ska snart bege mig till jobbet, väldigt snart.. Men först ska jag stoppa i mig lite frukost och borsta tänderna.. Ha en underbar måndag..

I MISS YOU!


Önskeoutfit.

Tröja: Topshop / Ring: Style by Tyra / Skor: Have2have /
Shorts: H&M / Läppstift: Topshop /

Det är riktigt härligt väder idag, så därför bjuder jag på en önskeoutfit. Hur härligt hade det inte varit att gå omkring i detta idag?!

PINK PARTY.

För att fira min födelsedag blev det fest med tema: Rosa.
Det blev en riktigt trevlig kväll och jag tackar alla inblandade som gjorde den rolig.. :)


Såhär såg jag ut kvällen till ära, dock fick mina nya klackskor åka på när det blev utgång.


Vi blandade egna drinkar med jordgubbar, MUMS.


Pierre blev "lekledare"..


Fina Susan..

Tyvärr lyckades jag i bråskan till taxin glömma kameran på bordet, så det blev inte mer bilder tyvärr, men en toppen kväll blev det och besöket på munken blev riktigt skoj.. :)

Nu kör vi - PINK PARTY!!



SNYGG BILD VA ;)

Svart med diamanter.


Ett par nya skor fick följa med mig hem idag. Jag har ju tittat på dem ett antal gånger och idag kunde jag inte låta bli, rea är väl typ det bästa som finns ;)

My new watch.


Vaniljbullar.


God Morgon! Igårkväll bakade jag vaniljbullar, 40 st fick jag ihop och goda blev dem. I morgon ska vi fira mig, både föräldrar och kompisar ska komma förbi, så idag skall det planeras och gå en runda på stan för att inhandla allt som behövs.. :)

Business Administration.


Idag kom detta på posten, härligt va :) Jag är faktiskt lite stolt över mig själv.
Nu skall det lagas mat och njuta av sommarvärmen..

Tidsinställt: Den 6 Juli också kallade Amandas födelsedag.


[ Jag på min födelsedagsfest 2010]

Hallå vänner! Jag vet att jag varit dålig på att blogga de senaste dagarna... Det blir så när man jobbar på dagarna och har fullt upp på kvällarna.. Igår fyllde jag ju år, så jag och älskligen lagade god mat, potatisgratäng med ungstekt fläskfile och beasås.. MUMS... :) Sen kollade vi på film, Life as we know it, hette den har jag för mig.. Sen fick jag världens finaste klocka av honom, visar er när jag kommer hem ikväll..


It's my birthday.


Världens finaste Johan budade 12 rosor till mig på jobbet idag.
älskar dig.

This is my day.


HALLÅ! Idag blir jag ett år äldre, ojoj, vad tiden går.. HAHA.. Igår var en lång dag, vi hade folk som kollade på lägenheten och vi var och kollade på deras lägenhet, så vi får se vad som händer.. Nu skall jag iväg till jobbat... Så vi hörs ikväll..

I left my heart in Paris.


Tudeloo. Vilket väder det är idag, gosh! I LOVE IT! Tyvärr skall jag sitta på en kontor hela dagen, men det ska nog gå bra, det finns ju raster.. :P Ser ni min tröja förestenn? Köpte den i Thailand och jag älskar den! Nej, nu skall jag lägga ner lite mat i matlådan och bege mig till jobbet..

Don't wanna go home.


Jag håller på och plockar lite här hemma. Putsat lite fönster och gjort rent bordet på balkongen, usch, vad äckligt det blir det alla avgaser. BLÄ. Musiken dunkar alla fall genom högtalarna och balkongdörren står på vidgavel, kanske man skall ta en sommarscider som belöning...

Tidsinställt: Summer Inspiration.


Pic 1 / Pic 2 / Pic 3 / Pic 4

Här kommer 4 favorit bilder ifrån förra veckan. Jag gillar Carolines shorts, lägre shorts är ju super snyggt. Vit, vit vit ifrån J. Lindeberg. Hela Fridas outfit skriker sommar och strumpor i skorna från Gelix, hur fint är inte det egentligen.. Mycket inspiration från olika stilar på en gång, men variation är en favorit från min sida..

Måndagsmorgon.


God Morgon! :) Då var det återigen måndag, vad helgen går fort ibland. Egentligen gör det inte så mycket att helgen är slut, förutom att jag gärna skulle ha sovmorgon varje dag. Jag är inte direkt en morgonmänniska, men efter en dusch och lite frukost brukar det gå bra.. Nu skall jag bege mig till jobbet, trevlig måndag..

En lördagkväll i Juli


Hallå supermyssöndag... Igår var en stressig dag som avslutades med en trevlig kväll. Igår var vi i Fole och firade en "70 årsdag". Kvällen börjades med lekar, superskoj, trots att min klänning gick sönder.. :/ Sen blev det mat, super gott. Sen blev det dans resten av kvällen.. Stackars Patrik fick hämta oss vid halv fem, så det var helt klar en lyckad kväll..

Weather.


Vilket åskväder det var igår, jätte läskigt fast ändå fint. Idag är det varmt och skönt ute, vi har precis kommit ur sängen och nu väntar frukosten, sen blir det kanske en sväng i det fina vädret.. :)

New Picture.

Jag har ju pysslat lite hemma som sagt. Byrån i sovrummet har fått lite uppfräschning, en ny tavla har jag fixat. Bilden är från ett moderepotage i tidningen Plaza, från September nummer. Det är ganska häftigt att det kan bli så snygga tavlor från moderepotage, ett tips om ni inte vet vad ni ska sätta på väggen, kolla i alla tidningar där hemma.. :)

Fredagen den 1 Juli.


Det spökar här. Dörrar knarrar och slår. Eller är det kanske bara kors drag? Jag håller på att plocka i ordning lite här hemma, slänga saker som bara ligger och skräpar.. Skönt att få bort lite.. Idag var också första veckan på jobbet avslutad. Det är härligt att komma igång igen, med något roligt.. :) I helgen ska vi på födelsedagsfest, testa den nya sommarcidern och bara njuta av ledigheten och förhoppningsvis solen.. :)

Tidsinställt: Something New.


Medan jag är på jobbet tänkte jag visa er mina senaste fynd.

Rosa & Mintgrönt


Hallå i stugorna, eller god morgon kanske är bättre eftersom klockan bara är sju. Idag är jag super pigg.. Konstigt nog.. Så jag har varit vaken i en timme nu.. ops.. Idag fick det bli en av de nya plaggen, en mintgrön tröja med rosa läppar.. Like it.. Bättre bild på tröjan och de andra kläderna kommer under dagen..

RSS 2.0