On the road.

Just nu: Sitter jag i en bil påväg någonstans i Sverige. & kan ni gissa att jag är nervös och spänd. Jag har gått och längtat till det här sen jag fick veta det och nu är det äntligen dags! :) Datorn har fått följa med så jag lovar att hålla er uppdaterade! :) forsättning följer ... :P

Igår hade jag lite egen tid, badade och fixade naglarna. Det fick bli mina favoriter från Broadway.


Pump it!

Som alla andra, har jag nu ångest över mitt tränande. Och i början av Januari har jag bestämt att köra igång på riktigt! jäklar vad det ska tränas. Det kommer bli de vanliga nyårslöftena.

1) Inget godis & ingen läsk
2) Träning.

Vad tror ni? Jag har peppat lite på träningsbloggar och tittat på lite hälsomat. Det här kan nog funka.
Nu skall jag bara komma igång. gå dit! Hur gör ni? TIPSA MIG!! :)


This heart belong to you.

Hellu. Jag vet jag är dålig på att blogg, men det händer för mycket nu för att jag ska ha tid. Det har varit jul och då har jag varit hemma hos mamma & pappa och njutit, tagit det lugnt och ätit god mat. Sen hann jag med lite festligheter och mys också. Underbart! :) Nu skall jag träffa Susan och gå en sväng på stan och fixa det sista inför nyår. Jag har fått världens finaste julklapp men det får ni veta mer om efter jag har upplevt den. :) Här kommer istället en mega snygg outfit från Tyra. Jag älskar skjortan med nitar och vilken härlig färg tjocktröjan har! 

[Bild: Tyra]



Pastel.


[ Bild - Sofi Fahrman ]
God Morgon!
Jag är nog påväg till jobbet nu, men jag tänkte visa er denna förtjusande outfit som Sofi har tagit på sig. Stickad vit tröja och ljusrosa byxor med silvriga asseccoarer. GILLA!
Jag skall nog införskaffa i ett par såna byxor till våren.


Drömmer mig bort bland inredningsbilderna.




Pic 1 | Pic 2 | Pic 3
Ibland fastnar jag i tankarna. Nu har jag kommit in i massor av inredningstankar. Vit & Silver. Tavlor med inspirationsbilder och mina favoritkort som jag själv tagit. Måste framkalla lite kort. Fixa den där perfekta tavlan jag tänkt på länge.


I rummet med randiga tapeter.


HEJ! :D Här sitter jag och tittar på Svenska Hjältar. Det heter så va?! Jag har lite tråkigt som ni ser. Ikvällen då, jag har handlat en liten julklapp till en liten lillebror. Sen har jag lagat mat och vet ni, jag tror jag gör Sveriges godaste grönpepparsås, släng dig i vägen Per Morberg!! Haha, nee, kanske inte sveriges men lätt Stockholms ;) Till såsen blev det alla fall pepparbiff och potatisgratäng. MUMS! Vad ska jag göra nu? Bra fråga! Fixa lite med bloggen kanske :P

15:e December 2011

Men hej!? :)
Vilken dag. Jag kröp ur sängen tidigt idag, halv fem. Lite tröttare än vanligt och därför är det bestämt att jag tar sovmorgon i morgon, alla fall en timme. På jobbet då ...  JA, jag har hela förmiddagen suktat åt en Japp som ligger på mitt skrivbord, men eftersom det var julfrukost i morse på jobbet fick den så snällt stanna i sin förpackning. Det får bli japp en annan dag, istället har jag efter frukosten tryckt i mig några skumtomtar. Det där med "inte godis mitt i veckan" försvann! Förlåt Mamma!! Nu blir det myskväll. :)

[Sommar 2010]


You blow me away. I need to hold you tight. I think you feel the same.

Idag är jag seg. Klockan har gått långsamt. Julmusiken ljuder ur mina hörlurar och knapparna på tangetbordet har gått i ett, som musik. Ja, visst finns det alltid att göra. Nu har jag dock lämnat mitt trygga hörn på jobbet och gått hem, suttit på ett pendeltåg och studerat människor som passerar en. Jag ska hinna äta och göra ett läkarbesök innan jag beger mig vidare mot kvällens aktivitet, bio. 

 


God Morgon!


Idag är det onsdag & jag kör seriöst nedräkning till julen. 8 dagar kvar till ledigheten! :) Ikväll är det julbio med jobbet. Vi ska se Simon och Ekarna. Hoppas den är bra! Det blir också ännu ett besök till doktorn idag. får se vad hon säger denna gång.


Du kommer bli min...


Jag tror jag är kär. Hur fin färg har inte denna stickade tröja från Acne SS12 Resort Collection.
[Pic: Carolina Engman]


an other day.

Idag är det lucia. & bara 9 dagar kvar tills jul. Jag har inte köpt alla klappar än, men jag vet alla fall ungefär vad jag skall köpa. En förskyldning har övertagit min kropp, eller snarare en jävla rethosta. BLÄ. Fast jag måste erkänna att jag är väldigt glad ändå. Även om det idag är domedagen. fy. Jag får ont i magen bara jag tänker på det. Nej, här kommer ett par lite skitiga men nya skor. :)


Julmys.

Hallå! Påväg hem för en snabbdusch och lite fix. Ikväll blir det julfest med jobbet! :)

Hittat en söt klänning förestenn, nu är frågan: ska jag eller inte?


Time sometimes travels faster than you want.

Hallå! Min dag är great, har precis fått bekräftelse på att mitt uppdrag förlängs med tre månader. Toppen va! :) Så nu skall jag unna mig ett par skor, om de finns kvar i min storlek! hihi. Bjuder också på fyra tankar/funderingar från dagen samt en bild på mitt senaste köp ... en julklapp till mig själv. :)

* Jag har glömt mina hörlurar hemma - SKIT. Jag som vill lyssna på morgonpasset!!

* Jag måste gå till frisören!! - TIPS NÅGON? Stockholms området såklart!!

*
Träna - shit vilket sug jag har!!

*Kan klockan bara bli fyra så jag får köpa mina skooooor! - Jäklar om de är slut, alla med min storlek! HÅLL ER BORTA FRÅN SKOAFFÄRER!!


En promenad genom Stockholm

I fredags eller om det var i lördags blev det en promenad genom Stockholm. Kolla lite på julklappar. Jag lyckades alla fall hitta 2 st, så nu är det bara 3 kvar. hm. Funderar ännu på vad jag ska köpa. Idag är jag väldigt trött, trots att jag sovit väldigt bra i natt, får nog gå och sova extra tidigt ikväll tror jag. Så jag är piggare i morgon!
Nu är jag på väg hem, för lite onsdagsmys! :)


snow.


Snön faller över Stockholm idag.
Det är ännu mörkt ute, men på något sätt gör det mig lugn. Jag älskar när mörkret lägger sig över staden. Luften känns alltid lättare då. Även om mörker för mig också symboliserar en skräckfilm, så gör det också på ett sätt mig trygg. För skräckfilm betyder för mig; ett enormt duntäcke att krypa under. Någon att hålla i handen när man är rädd eller en famn att krypa in i. Konstigt? Kanske! Men att andas lätt luft får mig att må bra och att få krypa in i en famn där man känner sig trygg måste nog vara bland det bästa som finns.


Tidsinställt: Svart & Grått.



En härlig outfit av Hanna  som jag gärna skulle haft denna fredag.


Klockan fyra på morgonen en fredag.

God Morgon. God Morgon. GOD MORGON!! Idag är jag hur pigg som helst. Jag hoppade typ ut till bussen, nedför rulltrapporna i tunnelbanan och längds perrongen på fridhemsplan. Snart är jag vid jobbet. Då kör vi fullt ös medvetslös och hoppas att tiden går fort. För idag längtar jag lite tills jag slutar. Idag har vi julbord på jobbet också, MUMS. Har gjort ett tidsinställt inlägg ni kan njuta av ... :P Vi hörs ikväll alla underbara!


Tidsinställt: Medan jag workoholicar mig!!


// Bild : Karin Bylund //

åh.
vad sugen jag blir på att slita ut ett par jeans. Dock kan det nog bli lite för kallt nu i vinter, men jäkligt snyggt är det ju alla fall. Behöver dock prioritera ett par vinterskor. Får se hur det går. På lördag verkar det bli julklappsshopping med en sötis. härligt. :) Imorgon (eller ja för er som läser blir det ju idag :P alltså torsdag) ska jag träffa farmor och farfar och så kusinerna och faster förstås.. :)



RSS 2.0