Fick världens finaste blommor av min älskling idag.


We gonna dance with those lions.


Halloj! :) Då börjar dagen gå mot sitt slut. Jag började dagen med en ganska värdelös lektion, sen blev det ett grupparbete fram till fyra. Då begav vi oss hemåt och fick fikagäster, även lite tårta.. Mums.. Nu har de åkt hem, så Johan kollar lite på fotboll och jag tänkte läsa lite artiklar och plugga lite. Blir lite thé och macka också.

På bilden från vänster:
Söndagens klädval blev en klänning ifrån H&M och kavaj.
Sedan har vi dagens outfit. Tröja - H&M : Byxor - Nude.
Kan tillägas att klänningen och tröjan var de två saker som fick följa med mig hem i fredags..


Måndag.


God morgon!
En ny dag, måndag. En dag närmare resan. Pust. Jag börjar bli nervös och stressad för att jag inte skall hinna allt jag måste göra innan vi åker. Den här veckan är det också en dag extra jobb, vilket är bra eftersom jag var sjuk förra veckan, men ändå känns allt väldigt mycket mer stressigt. Men det skall nog gå bra.. Det får bli en sen dag idag.


Dagens tema: Kärlek.

Nu är vi hemma igen. Det har varit en händelserik dag får jag säga. Vi började dagen i Björke, där det blev både dop och bröllop. Super fint. Sen bar det av vidare mot Väte för att träffa Julia, Daniel och deras guldklimp Ellen. Hur söt som helst!!


Colors - [Tidsinställt]


ÅH! Jag skulle verkligen vilja ha
Elins kläder.
Ser ut som en alldeles perfekt vårgarderob tycker jag.


Leaving Home.


Jag älskar låten redan!
Kommer definitivt spelas på repet ett tag!


Spring is near.


åh, två super fina outfits & inspirationsbilder ifrån Stockholm Streetstyle.


Ekonomistyrning.


Såhär kommer jag tillbringa min eftermiddag/kväll. Älsklingen fastnade i ett spel, så då kom jag fram till att det var smartast att sätta sig och plugga lite. Pressen börjar ju kännas nu om man säger så, nästa vecka är verkligen full.. Det kommer bli kämpigt, men det kommer gå.


Smygtitt.


Här kommer en smygtitt på vad jag köpte igår. Halsringen lämnade dock mamma till mig idag. Fick den för många år sedan, dock var det en stor blomma på, men den har jag tagit av nu.. Så nu är den dags att börja använda igen.


Morning Glory.

God Morgon! Idag står lördagen framför fötterna och det är bara en vecka kvar tills vi åker. Så idag skall jag träffa min föräldrar och fixa det sista som skall med. Sen blir det nog mys med älsklingen hela kvällen. Kanske plugga lite medan han kolla skidor, vi får se.


I wear this today.


[Skjorta - Vila : Klänning - HM : Skärp - Gina Tricot]
Vilken dag!
Lektionen blev inställd och efter en kopp kaffé så gav sig Susan och jag ut på stan.. Jag har inte hittat jätte mycket, men lite bra grejer har jag fått med mig hem. Men nu skall jag stoppa i mig lite lax och potatisgratäng sen skall jag bänka mig framför tvn. Så i morgon får ni se vad jag har köpt.. :)


En smygtitt.


En smygtitt på min outfit, bjuder jag på såhär vid lunch.
Titta in senare så får ni se hela. :)


Fredag hela veckan.


Goood Moorgon!! Vilken underbar fredag det är idag.. Jag har varit vaken ett bra tag, men nu börjar det bli dags att bege sig mot skolan.. Senare idag står det shopping på listan.. YIIHOO.. Vi ses framåt kvällen.. :)
Ha en superbra löningsfredag..


I need a new dress.

I morgon skall jag bege mig ut på stan efter skolan för att leta efter någon fin klänning.
Klänningarna på bilden kommer ifrån
Bubbleroom.
Jag gillar den vita riktigt mycket.


a no makeup and office outfit.


Idag är det tvättdag som ni kanske förstår. Jag har tagit på mig det som fanns i garderoben, vilken resulterade i känslan av kontor.. HAHA.. Älskar kavajen som jag förövrigt tagit av min mor, hon hade den i min ålder vilket är smått roligt.. Jaja. Nu skall jag återgå till min artikel.


Är det fredag idag? nej, torsdag var det jaa. Vilken tur, en extra dag denna vecka. =P


God Morgon! Ni skulle förmodligen skratta åt mig om ni såg mig nu! Jag sitter och plugga och framför mig har jag två datorer, böcker både i knät, på bordet och stolen och sedan så ligger det papper överallt (bilden ovan är gammal, men det är typ den x100).. HAHA.. Men så är det när man måste vara duktigt att plugga. Idag är det pluggdag + tvättdag.. Tur att jag inte skall jobba ikväll så jag har tid att läsa vad som känns som en 100 sidig artikel på engelska.. Men det skall nog gå bra..

Vad hittar ni på denna soliga dag? :)


Sometimes you start doing things you don't finish.

Idag har jag gjort massor av grejer fast egentligen inte fått någonting gjort. Skolarbetet har gått enormt långsamt ... Jag började skriva, insåg att jag var tvungen att fixa något annat. Höll på med det och lite andra grejer i någon timme. Började igen, då ringde telefonen och då fastnade jag i något annat.. Så kan det gå.. Nu väntar jag på att min finaste skall komma hem, ikväll skall vi äta pizza. Mest för att fira något roligt som hänt, som jag dock tyvärr inte kommer dela med mig av än.. men snart så. :)


I'm not stupid...


... jag har börjat packa inför resan bara. Tänk när man blir brun, går runt i sanden och njuter av värmen.. Inte många dagar kvar nu. Förestenn händer det massor av sjuka saker utöver resan, tråkigt att jag inte kan berätta allt än bara.
Nu skall jag plugga :)


Min otursdag?


Åh, jag blir så förbannat trött!! Inget går min väg idag. Jag badade förut, vilket resulterade i att hela badrummet blev översvämmat med vatten!!! Sen tänkte jag passa på att laga lite mat, då sitter diskmaskinen helt fel, så jag får inte något vatten ur kranen.. BLÄ! Tillslut utan något missöjde har jag lyckats göra en vegetarisk stroganoff.. Men nu lär jag väl tappa hela tallriken på golvet eller något..


Did you know?

Visste ni att ni kan följa mig med bloglovin?

Klicka bara på denna knapp:
bloglovin


so much to do.


God Morgon! Ännu en dålig dag om man säger så. Jag fick gå hem ifrån jobbet igår pga. enorm huvudvärk. Och inte har det gått över idag heller. Får försöka göra det bästa av sistuationen ändå, plugga så mycket jag kan.. Har massor att göra som vanligt.


Something New.


Sjukt snygg bild, haha, NOT.. Men jag tänkte bara visa mina nya solglasögon som jag införskaffade på H&M för ett tag sedan.. Nu sitter vi i skolan och plugga lite, ikväll blir det jobb igen.. Denna vecka är det bara en dag på jobbet, vilket faktiskt passar väldigt bra eftersom jag har massor jag måste fixa innan resan.. stressen börjar inte alls kännas nu.. :P


Johans födelsedagsfest.


En sammanfattning av kvällen blir:
Skratt. Tequila. Hotshot. Vin. Galenskaper.
fniss.


2 pictures.


pic 1 - är min nya tavla, jag har tagit en bild från ett modereportage ur Plaza. Jag tyckte den var så sjukt snygg. Ordtavlan minns jag inte om jag har visat, köpte den i min favorit affär för ett bra tag sen. Har dock inte riktigt bestämt vart den skall sitta.

pic 2 - jag har bakat bröd idag med aprikoser och solrosfrön. Hoppas att de blir goda, luktar alla fall gudomligt i lägenheten. Nu blir det potatisgratäng också.. MUMS!


Måndags Inspiration.


Jag hittade en ny tjej med underbar klädstil som jag tänkte tipsa alla om
Ebba Zingmark
Så titta in hos henne och låt er inspireras.

Förövrigt är det då måndag igen. Jag är hemma ifrån skolan idag. Mådde in bra när jag vaknade. Så jag somnade om, tog en alvedon och nu är jag på fötter alla fall. Inte riktigt pigg än, men jag försöker röra på mig alla fall och försöka plugga lite.


3 things I love from H&M.


3 måste ifrån H&M.

Jag är verkligen enormt dålig på att sätta mig vid datorn under helgarna.. Denna helg har vi dock haft fullt upp. I fredags gick jag och finaste ut och åt. Super mysigt och sedan gick vi vidare till biostaden för att kolla på en film. Lördagen ägnades åt att fira mormor som har fyllt 80 och kvällen blev det fest för Johan som fyllt år.. Ojoj, vilket fest det blev.. Tequila, Hotshot & Seamanshot... Galet som vanligt.


Sista dagen i skolan.


Idag har vi ett seminarium, skall bli skoj att se hur det går. Ikväll skall jag och kärleken ut och äta, sedan blir det bio. Vet dock inte riktigt vad vi skall se ännu.. :P


Love ♥


Idag firas det inte bara födelsedagar.
För idag firar jag och kärleken 4 år tillsammans.


I feel done, let's party.


Sådär jaa. Nu känner jag att jag är klar med denna uppgift, så det får räcka.
Nu blir det födelsedagsfika istället.


In the start of whatever.


Vill ni veta något sjukt! I morse vaknade jag av mig själv tjugo i åtta. Alltså tjugo minuter innan min klocka skulle ringa.. Jag är både förvånad och stolt över mig själv. HAHA. Jag hann göra massor av saker innan jag gick till skolan och jag var ändå här i bra tid. Så himla toppen.
Idag fyller Susan år. GRATTIS!
Det skall firas med en fika efter vi har pluggat lite..


Världens bästa <3


Idag är ingen vanlig dag, för det är min systers födelsedag.
GRATTIS!! <3


You look nice today ♥


Åh, vilka fina dörrmattor som H&M har fått in.
Jag skulle verkligen vilja ha "you look nice today" mattan.


Grattis.


Idag fyller min prins år.
Grattis älskling!
Vi har stoppat i oss lite tårta och nu spelar han sitt nya spela och jag tänkte ta tag i lite skolarbeten. Ikväll blir det jobb som vanligt. Tråkigt nog eftersom jag hellre velat vara hemma med Johan, men jag har en känsla av att han ändå kommer att spela hela dag. :P


Hjälp.


Då har jag tagit den andra sprutan inför Thailand resan.. usch. Tur att det är snälla sköterskor som inte visar en nålen alla fall. Skönt att det var den sista innan resan alla fall. Så jag slipper tänka på det mer.. Vad händer annars då? Idag är det ju alla hjäransdag, vilket jag och älsklingen skall fira med en hemmagjord pizza och film... MYS.. :)


fniss.


Hey. Vilken lördagkväll det blev trots allt. Hade underbart skoj faktiskt.. Idag däremot är inte direkt någon skoj dag, baksmällan försvann ganska fort, vilket var skönt. Men de senaste timmarna har jag ägnat åt att skriva klart vår första del av uppsatsen.. Nu skall jag laga lite mat och sen krypa ner i soffan och mysa med älsklingen..


Eyes.


Idag har vi firat älsklingen, han fyller ju år på tisdag. Nu skall vi alla fall bege oss bort på andra sidan stan för att festa lite.. Hoppas ni får en trevlig kväll. :)


Nails.


Jag har målat naglarna med det nya nagellacket.
Vet dock inte om färgen blev riktigt rättvis, är lite mer grönt i.


Amanda tipsar ...


Gårdagens kvällsmat.

Fylld kycklingfilé i chiligräddsås

Detta behöver du:
2 lagom stor kycklingfiléer
1 pkt bacon
riven ost
chilimarinad
grädde
cayennepeppar
Paprikakrydda
salt & peppar.

Så här gör du:
Börja med att starta ugnen på 200 grader.
Sedan steker du kycklingen så den får yta, passa på att krydda den med cayenne och paprikakrydda samt salt och peppar. När kyckligen är stekt runt om tar du ur dem och lägger dem på en skärbräda där de får svalna medan du steker baconen i lite chilimarinad. Sedan skär du kycklingen i mitten, dock bara ett hål in, där duy sedan penslar lite chilimarinad, sedan trycker du in massor av ost samt baconen. Sätt ihop kycklingen med tandpetare och lägga dem i en form. Ställ dem i ugnen i 20 minuter.
Ta sedan ut kycklingen och häll ner grädde samt chillimarinaden, ställ sedan in den i ugnen i till 20 minuter.

Servera med potatis.


Smoky Eye.


Jag var förbi lindex på vägen hem igår och införskaffade ett par nya glasögon, ett nagellack och Max Faktor Smoky Eye Effect Eyeshadow. Spännande. Det följde även med en Elle Mat & Vin hem, jag älskar den tidningen..


Tvättdag.


[Jag 3 år med lilla Patrik]
Vilken morgon. Jag har varit uppe sedan sju och tvättat. Kollade på lite program som jag missat. Men nu när tvätten är klar funderar jag faktiskt på att gå och sova igen.. Jag är helt slut.. Kanske för att jag inte drukit något kaffe än.. hmm.
Tänkte visa vad jag införskaffade på stan igår lite senare..


Inspiration - Emma Elwin.

Inför resan i mars har jag börjat leta sommarbilder / resebilder som inspiration. Denna gång hamnade jag på Emmas blogg och hittade dessa..


Do you drink anything else?


Jag befinner mig i biblioteket. Trött & Galen.
Idag skall jag ägna mig åt artiklar och försöka skriva lite på uppsatsen.
Men först, min dagliga dos av (morgon)kaffe.


Tell me you love me..


Tudeloo! Nu sitter vi i skolan och skall jobba på en gruppuppgift under eftermiddagen, sen ikväll skall jag ta mig till jobbet... Förmiddagen har ägnats åt att lyssna på rektorn och sedan har vi haft en föreläsning om kvalitativa metoder..


Brimi Top.


Jag var inne på Bikbok och fick syn på dessa tröjor.
skulle vara fina sen i sommar när man är lite brun.


Workout.


Äntligen blev det lite träning.
20 minuter Zumba + Lite styrka.
Nu skall jag stoppa i mig en frukt innan jag fortsätter med pluggandet.


I'm done.


Då var duggan avklarad.
Kändes sådär faktiskt. Jag får hålla tummarna för att det går bra helt enkelt. Nu skall jag ta tag i några inlämningsuppgifter innan det är dags att bege sig och träna lite. Jag måste ju börja komma igång med träningen nu..


Tidsinställt inlägg.

Just nu sitter jag i en sal och skriver en dugga i Vetenskap & Metod och jag har en känsla av att denna bild är en ganska bra bild av vad jag känner just nu..


Enormt motiverad.


[Bild härifrån]
Ena stunden:
Vi struntar i det här och drar till värmen istället. Det känns faktiskt hela ärligt mer givande att sitta i solen än att läsa denna enormt tråkga kurs som jag aldrig kommer att ha någon nytta för..

Andra stunden: Det här är kul, det här är kul, det här är kul, det här är kul, det här är kul, det här är kul!!!!

Efter lite mat så är det dags att motivera sig lite igen (!!) och plugga lite innan jag måste sova..

Någon som har bra tips på hur man motiverar sig själv att plugga?


När Jesper blev 14 år.


Lite bilder från lillebrors födelsedag.


Caffè Latte.


[Bild härifrån]

Tudeloo. Jag har redan drukit två café latte idag. Håller på att plugga till duggan imorgon och det går ganska bra faktiskt. Nu har jag paus, skall ta och göra en latte till och sedan är det dags att fortsätta. Fattar inte att jag inte har gjort latte hemma förut, det som är så gott.


Sleeping beauty.


I natt har jag sovit som en drottning. Äntligen har jag fått tillräckligt med sömn. Nu väntar jag på att min finaste skall komma hem med lite frukost/lunch. Sen skall jag försöka ta mig samman, ta ett bad och plugga lite... Ikväll börjar melodifestivalen, så då lär jag sitta bänkad framför tvn..


Fredagsmys.


[Bild här ifrån]
Jag är hemma. Efter skolan gick jag en sväng på stan och införskaffade ett par nya mysbyxor, något att flyga i faktiskt.. Ikväll blir det god mat, lite serier och tidig säng. I morgon skall jag försöka plugga in allt till duggan.


Dagens inspirationsbild.


[Foto från Frida Farhma]
Blir dagens insperationsbild.

Det är sjukt vad dagarna springer iväg. Idag är det äntligen fredag igen.

På schemat idag står:
- Plugg till duggan med Susan.
- Seminarium
- Träna
- Taco.


Conscious Collection by H&M.

H&M kommer släppa Conscious Collection, som är en återkommande kollektion i ett miljösmart material. Kollektionen börjar säljas i butik den 14 april och jag kommer definitivt att försöka få tag i den underbara klänningen som finns längst uppe i mitt kollage. Vill ni kolla in flera av kläderna klicka in er här.


1 down , 8 to go..


Hallå i stugorna!
Idag är min första inlämningsuppgift klar, efter 4 dagars arbete. Skönt! Så nu skall jag sätta igång med lite roligare saker, nämligen ägna mig åt vår uppsats någon timme. ÄNTLIGEN!

Vad har ni för er så här i slutet av veckan?


Yellow ♥


Gula Shorts -
J. Crew
Bilder från
Frida Fahrman & we♥it

som ni kanske misstänker så har jag hamnat i en gulperiod.
Jag vill ha de fina gula shortsen och en fin gul klänning


Something new.


Min nya väska från Åhléns. ♥

Nu är jag hemma ifrån skolan. Idag har det gått undan kan jag säga. Vi har haft lektion och pluggat till duggan. ojoj.. I morgon skall vi koncentrera oss lite på uppsatsen, behöver komma igång ordentligt nu.


English class.


God Morgon! Vi sitter i skolan och lyssnar på en gästföreläsare. Idag handlar det om hur vi skall intervjua till uppsatsen. Men mitt morgon kaffe lockar, så det är tur att hon prata väldigt lätt engelska annars skulle man inte alls hänga med.. Nu KAFFÉ!


Vit med pärlor.


Här har ni lördagens outfit.
Skjorta - Mammas | Byxor - Vila
Sa jag att jag älskar skjortan med pärlor på kragen.. HAHA.


Two more to go.


Är ännu i skolan, funderar på om jag skall gå hem och äta innan jobbet eller om jag skall skita i det.. Jag har ännu två frågor kvar på min inlämningsuppgift och jag har tröttnat på engelska ekonomiska termer nu..


Nu är det full fart.


Min vecka är galet full, kan ni fatta att vi har 9 inlämningsuppgifter på en månad + att jag skall hinna plugga till två tentor som är veckan efter resan. Så ja, här är min vecka.. Måste försöka hinna klart så många inlämningsuppgifter som möjligt denna vecka, så man kan hinna fokusera på uppsatsen..


RSS 2.0