Fördrivning av tid.


Hallå!
Har precis kollat på American History X, usch vad jag gråter varje gång. Den är ju hemskt. Men ändå bra. Nu håller jag på att göra mat, men den skall vara inne i typ en halvtimma så jag tänkte passa på att kollat på ett avsnitt av Cougar Town, innan det är dags att börja fixa alla grönsaker och pastan. Ikväll bär det av hem till Susan på Födelsedagsfest, ska bli sjukt skoj hoppas jag :)

Ha en trevlig kväll alla glada, så ses vi kanske i dimman!

/a.


FARSAN.


Hallå hallå!
Farsan var toppen, den hade lite av allt faktiskt och jag rekommenderar verkligen att ni ser den. Kanske inte på bio, men ja, den är grymt rolig men ändå sorlig. Nu väntar jag på att curlingen skall börja, bara en halvtimme kvar nu. Funderar på om jag skall göra lite fruktsallad till mig själv. SMARRIGT!

/a.


Movie time


Tudeloooo!

Klockan är nu åtta och jag skall straxt bege mig ut på parkeringen och möta julia. Det blir som sagt bio, hoppas bara vi får bra platser. Åh, vad jag skall äta popcorn. FNISS.
FÖRESTENN!!! Ni missar väl inte finalen i curling ikväll.
Sverige mot Canada.

/a.


Städdag.


Dagens tips:
Fryser du? dammsuga hela lägenheten/huset och vips så är du varm.

HAHA. Ganska bra va. Jag satt nämligen och klagade att det var så himla kallt här för ett tag sen. Sen tog jag tag i vår älskade groda och började dammsuga lägenheten och vips så var kroppsvärmen på topp igen. Nu skall jag pausa lite, läsa tidningen & plocka undan lite grejer, sen skall jag ta tag i den lilla disken som finns kvar.


Hårfärg.


Nu har jag bestämt mig:
Efter att ha läst igenom hänvisningarna på avfärgningen har jag bestämt mig att det är bäst att vänta tills nästa fredag och sen gå som morot (eller vad det nu blir) tills på tisdagen så att håret får vila. Känns bäst så faktiskt.

/a.


LYCKLIG.

Jag har precis haft ett givande samtal. Känns förvånansvärt bra faktiskt.
Tänker dock inte berätta för er vad det gäller förens det är 100 % klart!
Men det är grymt bra kan jag säga :D

/a.


LUNCH


Jag är hemma igen,
efter en lektion i skolan. Vi har haft våran "tröttsamma" lärare, men idag var det faktiskt intressant. Han är ganska bra på ett sätt också, han ser nästan direkt om någon inte förstår och då är han på och vill hjälpa. Väldigt härligt på ett sätt, det är inte många lärare som är så. Idag förklarade han varför (mest på skämt) han hade varit i flygvapnet och då spanade man in målet och sen avlöste man sin mesil! HAHA. Så jäkla skön. Nu är det dags för lunch innan det är dags att ta till magin. Fram med dammsugaren och köra igenom hela lägenheten.

/a.


MER SNÖ?!


God Morgon vänner!

Snart skall jag bege mig mot skolan. Men har ni sett ut? Det är ju nästan så att man drar sig för att gå.. BLÄ. idag är det inte heller någon lång dag vilket är enormt skönt. så jag skall gå en snabbis på stan och handla mat och så. plus förbereda lite för i morgon. Ikväll blir det nog bio för hela slanten, jag och julia pratade om att vi skulle gå och se Farsan, sen får vi se om vi lyckas få med någon annan. Nej, dags att borsta tänderna.

/a.


Kväll.


Nu är jag äntligen hemma. Det har varit en ganska lång dag, och nu skall jag fixa min kvällsmat. PUST. Kommer nog inte få i mig så mycket, men alla fall. tur att vi har sovmorgon i morgon. Jag skall införskaffa hårfärg i morgon och se om jag lyckas få mitt hår brunt. Spännande va. :P

/a.


I wear this today.


Här har ni min outfit idag. (dålig bild I know)
Skjorta - Vila : Jeans - Lindex : Skor - Din Sko
Halsband - H&M : Klocka - Guldfynd : Armband (egentligen ett hårband) - Lindex
Fråga inte vad jag gör på kortet, ser helt weird ut.

Som ni säkert förstår har jag hittat min älskade kamerasladd nu, den låg fint gömd under soffan. Hur den nu hamnade där är en annan fråga, men den tåls att kluras på ett tag. Dags för mat.

/a.


HUMM.

Nu har ventelationsgubben varit här. Han gick in, satte någon konstig grej mot våra ventiler. Och efter två minuter var han klar och gick. HAHA. Lustigt. Men antagligen är det väl nödvändigt, jag vet inte. Vi får väl se om det leder till något eller om det bara var en årlig kontroll. Jag är förövrigt dödshungrig. Men har bestämt att jag skall vänta tills elva , halv tolv. GOSH!

/a.


SPLASH.


Dessa lovely öronhänden från MissBella är jag sugen på att införskaffa.
Sjukt fina tycker jag dom är.


Tidig morgon.


God Morgon vänner!
Här är det redan full fart. Johan har varit vaken från sex ungefär för att se hockeyn, vilket slöt dåligt och slovakien slog ut Sverige, väldigt tråkigt :( Jag för övrigt har precis fixat min första referens till min intrevju på måndag. sjukt bra. Nu skall jag ställa mig och strycka, sen är det dags att äta frukost. Det kommer hit några ventilationskillar idag, så jag är lite nervös att jag skall vara här när dom kommer. Jag är inte riktigt förtjust i sånt. men men.

/a.


GULD!


Man blir så oerhört lycklig när man ser dessa killar. Vilken insats alla gjorde. & Fy vad underbart det var att se Hellner åka in i mål och vifta med den svenska flaggan, efter de där läskiga minutrarna när man såg hur norsken tog sig allt närmare. (Bilden kommer från Aftonbladet) Hihi. Jag kan inte sluta le. :) Det kommer bli underbart att somna med ett leende på läpparna. & i morgon bitti är det dags för ishockey. Älsklingen skall tydligen gå upp redan vid sex. Min plan är åtta. Men jag hade inte tänkt se matchen då jag behöver sova ordentligt.

Sov gott sötnosar.
/a.


SMART.

Jag är ju alla fall världens typ smartaste människa. Jag har ju pratat ganska länge om att vi skall ha köttfärspizza ikväll. Men tror ni inte att jag har glömt ta ut köttfärsen ur frysen då. Så nu är den på snabbtinning. GOSH!

 


FIN LÄGENHET.


Ojoj vad jag känner mig duktig.
Jag har bytt gardiner i både kök och sovrum nu. Plus diskat. Finns dock ännu lite kvar, men jag kände att jag var värd en paus. Sen skall dammsugaren fram, våran matta i vardagsrummet är en magnet när det gäller damm och skit. Så jävla tråkigt. Men om man skall ha det fin så får man nog stå ut med att dammsuga den ofta, ofta. Sen måste jag springa till affären innan finaste kommer hem, hinner inte med någon promenad idag dock. Men det får bli en powerwalk den korta biten till affären. HAHA.

/a.


När gruset försvinner från trottoaren.

Det är sjukt vad våra grannar låter ibland.
Jag fattar inte hur man kan gå så högt att det hörs upp till våningen över?

Nu skall jag faktiskt vara duktig & städa lite och lyssnar på musik.
Sen skall jag ut på en promenad innan min finaste kommer hem, då skall vi laga köttfärspizza och mysa.

/a.


T-SHIRT FROSSA.


Spana in dessa underbara T-shirts.
I love them!


åh.

PUST! Jag börjar få lite små panik. Vi skall spara ungefär 20 000 kr till resan. & med alla jäkla böcker vi skall köpa i skolan så förstör det mitt sparande en aning. Så jag håller tummarna enormt hårt för ett sommarjobb just nu. Plus att de som känner mig vet att jag har enormt svårt att hålla i pengar. Så nu skall jag hålla mig långt från alla affärer.

/a.


trött


God Morgon!
Idag är det sol igen, men ganska mycket moln. Men jag är glad, fast trött. somnade runt fyra i morse och sen var det bara att gå upp nu vid tio i tio för att börja tvätta. Tänk om vi hade en egen maskin vad allt skulle bli lättare då. Nu äter jag alls fall frukost och tittar på efter tio. Igår var som sagt första gången på jobbet. Det var utbildning hela kvällen, väldigt intressant måste jag säga. Det här kommer bli skoj.

/a.


snöoväder.


Hallå hallå!
Nu har jag tryckt i mig mat, usch jag är enormt nervös. Vädret har blivit mycket sämre, det blåser sjukt mycket. Det värsta är nog att jag faktiskt måste gå ut i det. Det blir massor av kläder. Jag har alla fall kollat på Cougar Town för att föra bort tankarna lite, jag gillar den serien faktiskt. sjukt bra & rolig. nu skall jag leta efter kontonr. sen är det dags att linda halsduken flera varv runt halsen, ta på sig varmaste jackan och ett par skor och bege sig mot öster.
Wish me luck!

/a.


Red Lips.


Hallå mitt i snöstormen!
Hade önskat att det skulle ha slutat snöa tills nu, men icke. Jag har fastnat på google ännu en gång. Gosh. Nu skall jag ställa mig i köket en stund laga mat och diska lite. Sen är det dags att piggna till och hoppa i duschen. Skall ju på min första dag hos LF och jag är galet nervös. Men det kommer gå fint bara man kommer igång lite.

/a.


TRÄNING?


åh, vad arg man kan bli.
Igår var det ju som sagt sol & blå himmel och idag kan man knappt se ut för att det snöar så mycket. Verkligen inte alls motiverande. Men ja, det är ju bara att bita ihop och köra på ändån. :) Nu tittar jag på efter tio lite och kör min dagliga rutin framför datorn. Nu har jag bestämt att jag skall börja äta lite mer regelbundet och sen när snön försvinner så blir det lite träning ute också, nu försöker jag bara få in lite styrka. Funderar också på att börja simma lite sen, men jag är inte direkt en morgon människa. HAHA.

/a.


LYCKLIG.


Åh, vad lycklig jag är, det är solsken och nästan blå himmel. Jag hoppas verkligen att snön börjar smälta bort snart. Jag vill kunna gå runt i bara t-shirt & tygskor. :) åh. Idag skall jag och susan sitta och plugga, börjar bli dags att ladda inför tentan. Det är väl drygt en månad kvar, men det känns ändå som att det är dags. Vi är redan klara med böckerna och nu skall vi börja läsa artiklar nästa vecka. Spännande. Hoppas bara att det är seriösa artiklar som inte tar flera år att läsa. Nu skall jag laga mat, sen är det dags att bege sig.

/a.


Fast.


Hej alla nattugglor.
Jag sitter och lyssnar på tobyMac, som vanligt. Han har blivit min nya dygnet-runt-artist. sjukt härlig musik. Nu skall jag kolla på Cougar Town, håll tummarna för att det är bra. Annars är planen att jag skall krypa i säng snart. Dock är klockan bara elva och det är lördagkväll. Plus att det kommer vara svårt att somna utan min finaste. <3

/a.


fniss.


Hej vänner!

Jag har hittat en ny mobil jag vill ha, denna Sony Ericsson Vivas är jag riktigt sugen på att införskaffa. Men det lär ju tyvärr få dröja ett tag. Ska spara mina pengar till vår resa. Plus att den ännu inte släppts. Så kanske kanske kan jag införskaffa den när den kommer. Håll tummarna. ;)
Nu skall jag kolla om Spotify funkar igen, känner verkligen för att lyssna på musik.

/a.


Något bakis.

USCH. Jag är inte nådigt bakis idag. Har legat i soffan och kollat på film sen jag vaknade. Men jag hade fall grymt skoj igår, väldigt trevligt så det är lätt värt det. Alla fall kommer jag att fortsätta sen på film tills melodifestivalen börjar. Kanske klämma in lite mat där i mellan också. Eller det ska jag, skall göra min pasta med svamp och zuccini idag. Johan är ju och äter pizza så jag skall passa på :) Nu blir det mer film eller kanske någon serie.

/a.


Party for Haiti.


Nu är det dags, ikväll kör vi Party for Haiti.
Vi vet ju själva att studenter festar oerhört mycket och därför tänker vi nu köra en välgörenhetskväll där vinsten kommer gå till Läkareutangränsers hjälparbete.
Så kom och festa och gör samtidigt en god gärning.
Från kl 21 på Rindi.


BRONS & SKRÄCK.


FY FAAN VAD HÄRLIGT! Anja Persson fick Brons i Slalomen. Det var hon verkligen värd. Otroligt stark är hon måste jag säga. Fantastiskt.

En annan sak som är sjukt äcklig som jag bara måste säga innan jag smitter till skolan.
Det är nämligen så att vi har en drömfångare i taket i sovrummet, men för några dagar sen flyttade jag den till fönstret i vardagsrummet och igår kväll när jag la mig i sängen så hängde den i taket igen så jag frågade Johan om han hägnt tillbaka den, men neej, det hade han inte, han trodde det var jag. och jag har absolut inget minne av att jag tagit ner den från vardagsrumsfönstret och hängt tillbaka den i taket.
Fattar ni hur sjukt svårt jag hade att sova igår då.

/a.


LOVE IS IN THE AIR - NY T-SHIRT.


Vi tittar på Curling idag igen, Sverige - Canada är det idag. SPÄNNANDE. Det ser ganska mörkt ut för Sverige men vi får ju hålla tummarna att det går bra. Nu skall vi göra äggmackor och thé till kvällsmat, ingen av oss är direkt hungrig så det blir fint :)

/a.


Shopping.

Två par nya jeans & en t-shirt - CHECK!

Hemkommen från staden och skolan.
Skolan var sådär, vi hade en genomgång på en uppgift, men jag var mest irriterad. Han gör ju aldrig som han säger tidigare tycker jag. Bara byter åsikt hela tiden, vilket jag börjar bli riktigt trött på nu. Sen skulle vi visst lämna in uppgiften också, och det talar han om på lektionen?! Visst liksom. Hej jag har ett enormt nerkladdat papper, vill du ha det? Skulle inte tro det va. SUCK. Sen blev en sväng på stan, hade hittat ett par sjukt snygga jeans på Åhlens igår, men när jag provade dem idag var det jätte konstiga i grenen, så det fick stanna kvar i affären medan jag gick vidare. Hittade två par nya jeans och en t-shirt på Lindex, bra pris och sköna modeller så det var lika bra att passa på. Nu skall jag äta något innan jag dör av hunger.

/a.


Inspiration.


God Morgon God Morgon!

Har tittat på Glamourama och ätit mat, nu skall jag straxt bege mig till skolan. Först skall Susan och jag jobba på en uppgift, sen är det dags för lektion, en riktigt kortis på två timmar. Sen skall jag vidare på stan och testa några Jeans, eftersom jag just nu bara har ett par som jag kan ha. Mina älskade diesel har gett efter nu. Så himla typsikt. Men ja, det är bara att hitta ett par andra favoriter. :) Får se om jag lyckas hitta några, ett par svarta eller ett par ljusa jeans är jag sugen på nu.

/a.


FET - ONSDAG


Nu sitter jag och älsklingen och kollar på OS. Snart är det dags för Anja Person, men medan vi väntar så kollar vi på curlingen. Det går sådär för sverige. Vi hoppas på poäng i denna omgång. Jag väntar även på att min kära mamma skall ringa, om nu Jesper har lämnat en lapp till henne. Sen skall jag äta en semla. De hade inga semlor på Bingan igår när jag var där, så idag när jag var på öster köpte jag två istället. MUMS! :)

/a.


ÄNTLIGEN HEMMA I VÄRMEN.


Jag har kommit hem, plockat upp all mat och satt mig bekvämt i soffan. kollat in mina favoritbloggar. och nu skall jag snart ställa mig och laga mat. Julia & Jag har alla fall fixat en present till susan nu, sjukt bra. Plus att jag köpte en kjol och några öronhängen. Men jag kan tyvärr inte visa så min kamerasladd ännu är borta. :( Men fint kommer det att bli så ni. :) Nu skall vi fixa mat, fläskfilégryta och ungsstektpotatis.

/a.


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG.


Idag är det 3 år tillsammans med min älskling.
& det skall firas med massa mys och god mat.
För jag har världens bästa älskling.
Jag älskar dig <3


EFTER TIO.


God Morgon!
Min kamerasladd är ännu borta :( Undra vart den tagit vägen, jag kommer snart behöva den galet mycket. På lördag är det Susans födelsedag och då vill jag ju ha tömt kameran på alla bilder. Nu tittar jag alla fall på Efter Tio och dricker lite Thé. Älsklingen sover ännu och jag har lagt in två maskiner tvätt. Kl 14 skall jag möta Julia och Jenka i centrum. Vi skall ögonshoppa lite plus leta present. Plus att jag skall leta efter något snygg tills på lördag. Spännande va ;) fniss.

/a.


BH JAKT


Denna BH från Lindex är jag sugen på att införskaffa.


Det heter sten inte boll älskling.

Gud jag skall ju inte se Curling alla fall. Min kommentar var just:
men älskling varför får dom gnugga på svenskens boll?
HAHA, stackarn höll på att dö av skratt. Men hallå vem kollar egentligen på curling?


YES YES YES.

Nu har jag pratat med H på LF och jag skall få komma på utbildning tisdag och torsdag. Spännande :) Jag blev jätte glad så nu hoppas jag bara att det kommer gå bra.

/a.


LYXMAT.


Tjoooheeej!

Jag har suttit och kollat avsnitt 5 av Glamourama sen spanat in mina favorit bloggar. Nu skall jag hoppa i duschen, sen är det dags att beställa lite mat. Vi har fått en ny restaurang här i kvarteret, Oregano. Så den skall jag och finaste inviga idag. Johan skall köpa kebabrulle och jag skall testa någon pizza, lutar faktiskt åt en vegetarisk. Den verkar riktigt god. Förestenn måste jag ju bara säga att det är sjukt dåligt med jobb här på ön, har letat sommarjobb nu, även om jag förhoppningsvis redan har ett så är det smart att skicka ut lite andra också i fall att. Men inte finns det mycket, bara pizzabagare och diskare eller personlig assistent. Och jaa, det är inte riktigt något som jag känner för eller kan. haha. Nu ska jag dyka ner i menyn.

/a.


sjukdomar.


Hallå!
Min kamerasladd är borta! AAGH! Jag har letat i hela lägenheten men jag hittar den inte. Så jag får slut och hoppas att den dyker upp. Så idag bjuder jag på en 16 årig Amanda (bilden). Idag är ännu en dag hemma, har ingen skola idag, men endel som jag SKA läsa idag. Älsklingen är hemma, han är sjuk. Stackarn, idag är han bättre. Igår var inte bra, stackarn som fyllde år och allt. Så jag fixade nyponsoppa och satt och kollade film med honom hela dagen. Så idag skall jag skriva några jobbansökningar och läsa några kapitel i min avtalsrättsbok.

/a.


GRATTIS!


Idag fyller världens bästa Marieh år.
GRATTIS GRATTIS! :)


Godis i mängder.


Sitter i soffan, äter godis och har precis kollat på några avsnitt av Glamourama. Nu väntar jag på att min finaste skall komma hem så vi kan göra mat, ikväll blir det tortellinigratäng. SMARRIGT! I just love it! Sen blir det förhoppningsvis någon film och massa mys. I morgon är det alla hjärtansdag och då blir det ännu mer mys och god mat. Lite jobbigt att helgen är slut redan dock, det går alltid för fort tycker jag.

/a.


Tillbaka i verkligheten.

Jag är tillbaka. dödstrött! Nu sitter jag och tittar på Förkväll och försöker hålla mig från att stoppa massa godis i munnen innan maten. Ikväll blir det Fläsk och Potatis, ingen lyx dirket men gott som tusan. Jag har inte gillat det så mycket förut faktiskt, men Johan har fått mig att ändra mig. :) Sen skall jag se Solsidan, det kan man ju bara inte missa. Så jag har skaffat massa godis och köpt Coca-cola. Så jag och älsklingen ska kramas hela kvällen och bara ta det lugnt. I morgon skall Johan iväg en stund så då skall jag försöka plugga lite, läsa lite böcker om avtalsrätt. hehe. spännande va ;)

/a.


Förkväll.

Här sitter jag, på golvet framför tvn och tittar på Förkväll.
Samtidigt som jag försöker leta lite recept. Johan har låtit mig bestämma vad vi skall äta på Alla hjärtansdag. Så jag skall se vad jag kan klura fram. Kanske blir något nytt om jag hittar något som verkar gott.
Nu skall jag snart ut i köket och börja fixa inför kvällen.
Tv-listan är typ klar, tills 21:00 alla fall.
Sen får vi se om jag väljer någon film som vi skall kolla på.
fniss*

/a.


This is love calling.


Stackars grannar, jag hoppar runt här som en galning i någon som liknar dans till TobyMac. Jag har fixat våran garderob plockat bort lite av mina kläder, min garderob är typ överfull, men jag vill verkligen inte kasta något. Men nu är alla fall alla kläder rena och hänger fint i garderoben. Nu skall jag försöka göra lite mat, blir nog falukorv och makaroner, lite enkelt sådär. Ska fixa matlåda och sånt. Sen skall jag ta tag i köket och diska lite, plus damma av bänkarna och så. vara duktig för en gångs skull.
Sen måste jag ta tag i min läsning. Avtalsrätten är sista lektionen nästa vecka och då borde jag egentligen ha kommit igenom de tre böckerna. Men det skall nog gå bra. Det är ju så himla intressant. Blir nog några kvällar med läsning sen är jag i kapp. :)
Nu skall jag se om jag kan lyckas få tag på min bror.

/a.


It's never to late to get back up again.


Har upptäkt denna kille idag.
TobyMac.
Han är guld!
Klicka in hos honom på Spotify.
You will not regret it!


God Morgon!


Sitter och tittar på efter tio.
Har precis stoppat i mig lite frukost & kastat in två nya maskiner tvätt i tvättstugan.
Idag är det inte så mycket som händer. Jag skall läsa lite och sen städa och vara lite duktig.
Men först skall jag se klart efter tio och dricka en kopp thé till.

/a.


Lips.


Två godingar från Topshop.


All I want is you.


åh, ge mig Backyard Babies nya skiva.
THEM XX


God Morgon.


Jag är vaken och har varit det i en timme ungefär. Idag är det skola som gäller för mig. Jag och Susan skall sitta och plugga lite, har några uppgifter som skall genomföras. Sen skall jag hem och plocka lite här hemma och fixa. För snart är det ju Johans dag och då skall det vara fint här. Först och främst skall julgardinerna bytas ut. Jaa, ni läste rätt, mina julgardiner sitter ännu uppe. Jag har inte riktigt släppt min julkänsla ännu, men nu börjar jag äntligen tröttna på dem. Så nu är det dags att fixa in lite vårkänslor. Får se hur det går med all snö på marken.

/a.


Brooklyn.


Är det bara jag som blir galet kär?
Denna lägenhet ligger i Brooklyn och är på 300 kvadratmeter i tre etage och har 5 meter i takhöjd.
En takterass där man ser över hela New York.
Utgångspriset är på 25 miljoner dollar.
Bilder kommer från Svenska Dagbladet.


Stay Real.


Hallå hallå, I'm back from the city.
Blev endast en ny fondation plus lite mat och min bok.
Nu sitter jag och läser Svenska dagbladet x3, tydligen så delar man inte ut tidningar på helgen här på ön, så jag har fått lördagens, söndagens och så måndagens tidning idag. Mycket att läsa. Sen skall jag sätta mig och börja läsa mina skolböcker också, så det blir mycket läsning idag. Sen skall jag laga mat till min finaste ikväll. Ska göra lite lyx.

/a.


Tjejkväll.







(Bilder från tjejkvällen i Lördags)


Har äntligen kommit ur duschen, tog inte alls sådär en timma. Det är ju så himla sköönt att duscha. Nu skall jag sminka mig lite, sen ner på stan och införskaffa lite nya saker. Hämta min bok som ligger på posten och köpa lite mat. Lyssnar ännu på Jenkas lista "I wish I was a mellanstadiekid" Nostalgi till tusen!

/a.


Kärlek.


Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig.


God Morgon.

Jag har varit vaken sen halv åtta.
Känner inte för att göra ett skit idag.
Men jag har lite som jag måste plugga.
Men först ska jag äta upp min frukost.
Lyssna på Jenkas låtlista
& duscha lite.
Sen blir det en promenad till öster för att hämta paket och handla lite.

Jag saknar min älskling, han är på jobbet.
Men just nu önskar jag bara att han var här.
Du är det bästa jag vet.

/a.


trasig.

sitter framför Johans dator.
eftersom min dator inte fungerar alls så blir det inte så mycket bloggande nu på ett tag :(
Men det skall snart fixas till hoppas jag.
Men inte ikväll, för jag skall på tjejkväll.
& Johan ska på fest.
Så det ska bli sjukt skoj :)
Annars har det inte hänt så mycket.
igår var jag på en intervju, det gick fint och den 15 feb får jag veta hur det blir.
annars är det bara massa skola och läsning så gäller nu.
men det är ju himla intressant så det gör inte mig så mycket faktiskt.
nu skall jag och älsklingen gör mat sen är det dags att fixa sig.

/a.


ÅÅHH!

sitter i skolan. vi har lunchrast till halv två.
Så vi har suttit och gjort en uppgift och nu skall jag ringa till Länsförsäkringar.
För att kolla om jag kan komma på intervju. SPÄNNANDE!
Det har varit en ganska lugn dag, även om det är hemskt väder ute.
Fick vandra i snörusket hela vägen till skolan. :/
Men lyckades bara halka en gång på vägen nedför.
Min dator hemma funkar fortfarande inte.
Jag måste göra en total återställning, men först skall jag hitta någonstans där jag kan spara mina bilder och låtar.
Nu skall jag ringa. :)

/a.


Paus.


Sitter ännu i skolan.
Ska vara här tills klockan 5, då Johan slutar.
vi skall gå en promenad.
Har tagit en paus i pluggandet och kollat lite leggins.
Dessa är två favoriter från Lindex.
förhoppningsvis kommer ett par att införskaffas till helgen.
då är det tjejkväll som står på schemat.
längtar redan :)

/a.


Skolan

Sitter i skolan och pluggar.
Min dator hemma har snart gett upp hoppet.
måste ränsa den ordentligt för nu kan jag inte använda den eftersom minnet är fullt.
Vi har haft möte nu och den 19 feb ska vi ha Party for Haiti.
får se om jag kan gå på det dock, vet ju inte när älsklingen skall ha sin födelsedagsfest.
& den 29 maj är det dags för bal.
Tur att jag ännu kan ha min balklänning, annars hade det blivit dyrt.
Nu skall jag plugga lite intern redovisning.

/a.


Andra Avenyn.


Min bok om Verksamhetsstyrning är äntligen utläst.
Gick mycket fortare än jag trodde, vilket är otroligt skönt.
Så nu har jag planerat mina veckor fram över.
Skrivit in Organisation kursens schema i min kalender.
Men får man verkligen lägga lektioner på röda dagar?
Vår lärare har nämligen gjort det två gånger och jag börjar bli lite fundersam.
Skall kolla upp det i skolan i morgon.
Har börjat se Andra Avenyn från starten, så det är spännande.
Snart skall jag starta avsnitt 2. :)
Men först skall jag göra jordgubbsthé. SMARRIGT!

/a.


Mys i soffan.


Sitter och tittar på Ellen DeGeneres Show, samtidigt som jag kollar runt på lite bloggar.
Har hittat en hel del jätte bra tips.
Nu skall jag plugga, måste läsa ut min bok tills i morgon.
Då skall den lämnas tillbaka. PUST!



Här kommer ett tips på en blogg jag följer:
http://pinknation.se/


Läs & njut.


Din hand i min.


Kvällens planer är enkla:

Kotletter och Slottspotatis till mat.
The Mentalist eller någon film
& Massor av mys med finaste.
Kan inte bli bättre.

/a.


Du stryker fingrarna lätt mot min kind.


Har pluggat hela dagen, även om det inte gått så fort fram som jag önskat.
Skall läsa ut en bok tills på Onsdag. SUCK
Sen har det bli lite film.
Har ganska mycket att tänka på så det är svårt att koncentrera sig.
Saknar min älskling, men han slutar sent idag.
Så jag skall göra lite mysigt till han kommer hem och hitta något vi kan se på ikväll.

/a.


RSS 2.0