what ever you wear, always dress to kill.


Jag har tittat på några avsnitt av Gossip Girl nu. Hade totalt glömt att det kommit några nya. underbart! Man blir irriterad på vissa medan man blir överlycklig att andra finns. En perfekt blandning om man säger så!! Nu har jag börjat tvätta, lite tidigare än planerat, men det var ledigt så jag tänkte att det var lika bra att börja, så kanske älsklingen slipper stressa hem sen. Nu skall här plockas lite till.

/a.


Planering.


God Middag!

Jag är vaken, har bara haft lite att fixa med. Sorterat tvätten, så att jag bara kan springa ner och kasta i två maskiner sen när min tvättid väl börjar. HAHA. Jag har börjat planera båda påskmiddagarna men det går långsamt, det är ju sjukt svårt att veta vad man skall bjuda på. Det är ju två dagar också. Men det skall nog gå, jag får rådfråga med Johan ikväll lite vad han tycker vi skall ha.

/a.


Acne.


Här kommer en topp från Acne.
Underbart fin med texten "First to Dance"
Den finns att köpa på Bubbleroom för 349 kr.


YES.

GODKÄNT på SIR-tentan!
ÅH, jag är lyckligast i världen idag!!


Påskförberedelser.


Hallå hallå!
Det var solsken när jag vaknade och jag hann till och med sätta mig på balkongen innan solen gick i moln. underbart! Nu skall jag börja stöka lite här hemma och få i ordning till påsk! Har massor som skall göras men först skall jag sätta en surdeg, som skall hinna bli ett fint bröd till påsk :) Me like! Så innan jag skall smitta till jobbet så kommer jag nog att stå i köket och pyssla hela dagen till Jenkas I wish I was I mellanstadiekid lista på Spotify. HAHA, den är så skönt underbar och klockren!

/a.


Äventyr på Norra Gotland.


På dagens äventyr bar det av till Fårösund fästing. snacka om läskiga pinnar i marken.


Vi hamnade vid Fårö hamn och försökte göra hoppkort. :P



YEEEEH , vi lyckades!! Fast Susan ser rädd ut.


Fåröfyr.


Det är bara 17,6 mil till Hoburgen. HAHA. klockren skylt!
Vi befinner oss alltså på Norra Gotland just nu,
och Hoburgen är längst söder ut på Gotland.



Vi besökte även Bläse. Sen bar det av till Blå Laugunen, men den vart helt igen isad, så vi kollade bara snabbt och begav oss sen hemåt! En lyckad dag blev det alla fall, grymt skoj :)

/a.


På nya äventyr!


Nu kämpar sig kaffet genom kaffebryggaren och jag rusar omkring i lägenheten och packar saker. Idag blir det road trip med tjejerna. Det regnar dock ute, men det gör inte så mycket. Det kommer bli roligt ändån, synd bara att jag inte har några gummistövlar. Det är något som jag skall införskaffa till hösten alla fall :P Nu skall jag packa ner det sista sen blir det äventyr. Ha en underbar dag vänner! Vi hörs mot kvällen!

/a.


Söndag = Slappardag.


hallå!!

Fy vad jag är trött efter gårdagen. Hamnade hos A på förfest, vilket var trevligt, men tills slut hamnade jag, julia & jenka på köksgolvet, i ja alla möjliga samtal. Trevligt var det alla fall och vi fick sällskap lite fram och tillbaka. Sen bar det av i världens regnväder till munken, där det blev dans och massa prat och även shots. mysigt. sen var det tänkt att vi skulle äta Mc chicken jr på Donken, men eftersom dom är dryga och bara serverar nattmenyer så fick vi inte köpa det. Så vi hamnade på Max istället, mycket godare. :) Men fy vad blöt man blev att gå hem, och inte nog med det så lyckades jag spilla coca-cola över hela lägenheten, så det första jag fick göra när jag vaknade var att skura alla golven, för jag hade inte varit så duktig på att torka upp det i nättras. HAHA. Nu skall jag och finaste äta pizza och softa framför tvn hela dagen.

/a.


På en lördagkväll ja då vet du vart du hittar mig!


Sneak peak på min nya "kavaj". Jag skall snart börja göra mig i ordning, först skall jag kolla lite på fotboll och måla naglarna. sen är det dags att laga mat. MUMS! Can't wait! Vi skall äta kotletter och pommes!
Ha en lovely evening everyone!

/a.


God Morgon!


Hallå hallå denna vackra morgon!
Jag är pigg och vaken. Skall äta lite frukost sen är det en heldag med städning som gäller. skoj va ;) Sen får vi se vart kvällen leder, antagligen blir det fest.

/a.


Vilken dag.


Fredag & jag har kommit hem för andra gången. I morse var jag uppe och i skolan redan vid åtta, vi har hållit på med ABL. PUST! men mycket spännande. Sen bar det av till stan för att handla in lite grejer, fick hem "skönhetsprylar" & sen blev det muffinsformar & en muffinsplåt & så en ungnsform. Ja och sen lastade jag mig full med mat och begav mig hemåt. Hamnade i soffan med lite mackor och fil och kollade på Glamourama. Då ringde min mamma och skulle kolla vad jag gjorde, så då bestämde vi att jag skulle med henne på stan. AJAJ! haha.. Nej, men det var trevligt. och jag fick med mig en "kavaj" liknande tröja & ett armband från Vero Moda och så ett par jeansshorts från Lindex. Sen fick mamma hålla i mig så att jag inte skulle köpa mer grejer. HAHA. Hon är så himla söt, innan vi gick till lindex så sa jag att jag hade tänkt köpa jeansshortsen och när vi kom dit och upptäckte att ja, det bara fanns en storlek klar. och då sa hon: du måste köpa dem innan dem tar slut, för du vet allt tar slut jätte fort. HAHA. och sen när vi hamnade på Kappahl och jag hittade ett par armband då var hon helt plötsligt tvärtom. HAHAHA. Men mysigt var det även om det är stressigt. Nu skall jag plocka lite här hemma innan min finaste kommer hem. Då blir det tacolasange. MUMS :) Jag skall bara lyckas göra ostsås. hihi.. Sen skall jag försöka göra cupcakes. väldigt spännande.

/a.


Tudeloo.


Ja, jag lever! Har bara hamnat i en lite stressig situation, men i morgon är jag ur den. :) Nej, men seriöst så sitter jag och pluggar till min tenta i morgon. Men det går bra alla fall. eller det känns så just nu alla fall, sen får vi se i morgon hur det går. Hihi. I morgon kommer min första lön också, eller ja för nya jobbet! Tummen upp för det. :) Dock är jag lite fundersam över lite saker som jag måste kolla upp. Men jaja. Nu skall jag sjunka in i mina anteckningar igen.

/a.


Vårkänslor.


HALLLLÅ!
Jag sitter ännu i skolan, men idag har det alla fall gått bra. Nu sitter jag och övar på lite frågor. Men jag skall snart gå och hämta älsklingen, sen skall vi promenera hemåt. Det blir plugg hela kvällen också. PUST!

/a.


Efter regn kommer solsken.

I'm back. HAHA! Här har det varit totalt fullt upp. Helgen har varit fullspäckade med "aktiviteter". I lördags var vi hemma hos Johans bror för att fira hans födelsedag, sen på kvällen bar det av hem till Linus för födelsedagsfest. & vilken kväll det blev. otroligt roligt måste jag säga. :) igår låg jag & älsklingen i soffan hela dagen. vilket aktivitet va ;) HAHA. Nej, men jag kände att jag behövde det. Vi har nämligen tenta på torsdag så den här veckan kommer jag inte har tid till något annat än att plugga. Men jag återkommer väl med jämna mellanrum för att skriva av mig lite. :)

/a.


åhlens.


Heej.
Har kommit hem från skolan och lyckats slänga i mig lite mat nu. Blev en omelett. Det var det enda jag orkade ställa mig och göra. Om en lite stund skall jag vidare mot jobbet. Men först tänkte jag bjuda på två favoriter ur Åhlens vårkollektion.

/a.


Panik.

GOOOOOSH! här sitter jag med hjärtat i halsgroppen. Jag har sprungit runt över skolan som en dåre. Skulle skriva ut min inlämningsuppgift, så först visade det sig att jag inte hade tillräckligt med pengar. så då får jag springa till receptionen för att betala så det kan sätta in pengar, men de tar självklart bara kort! IDIOTISKT när jag står där med en 10 i handen! FAN vad onödigt liksom. Sen visar det alla fall att bläcket i skrivaren är slut så då får jag rusa till en annan datasal. :/ Men nu funkar det alla fall, så nu skall jag springa på lektion. HAHA!

Ha en bra dag darlings.

/a.


äntligen.


GAH!
Nu är jag äntligen klar med min inlämningsuppgift. Nu skall bara älsklingen kontrollera att översättningen har skötts på rätt sätt. Men det känns inte som att det är några problem. Det har verkligen inte varit en lugn stund på hela dagen, jag gick upp halv tio och sedan dess har jag suttit klistrad framför datorn för att få den klar. Pappa var dock förbi en snabbis för att lämna lite grejer från IKEA, vi har fått en mörkläggande rullgardin, en konstig tvättkorg samt kastrullunderlägg (eller vad sjutton det heter) för att hålla värmen borta från bänkarna. Nu skall jag ställa mig och diska, sen är det dags att laga mat, ikväll blir det fläsk och potatis med gräddsås. Alltid lika gott.

/a.


Sport.


Idag kör jag på en sportig look. Det blev en tjocktröja från Vero Moda, Randigt linne från BikBok, Tights mammas samt ett par converse.


Bärande på handleden i sommar.


Jag hittade dessa juvliga klockor på bubbleroom.
De är från Friis & Co och kostar 299 kr.
Den gröna är jag galet förälskad i.

/a.


I can't be no one else.


Hej alla glada!
Idag mår jag mycket bättre. Jag skall till och med gå till jobbet idag. så det är enorm förbättring. :) Dock tål inte mina ögon att sitta så länge framför datorn, så jag måste vila dem lite innan det är dags att gå. Så jag skall laga kvällsmat och hämta den sista tvätten i torkrummet. Sen måste jag läsa lite i en av de sista artiklarna.

/a.


H&M Home.



Favoriter från H&M Home.


Shopoholic.


Jag kan inte länge koncentrera mig och känner att det är dags att krypa i säng. Men först skall jag vänta på att min finaste kommer hem, han slutar nu så han lär inte vara hemma på ett tag, så länge skall jag sappa mellan håkans bar och familjen annorlunda. Förestenn var det detta ett av de två linnen (det andra var korallfärgade ränder) som jag fick med mig hem. det var 2 för 99 kr på Bikbok när jag var där i fredags så jag vart överlycklig.
/a.


ännu mer blä. haha.

Åh, jag är verkligen helt död. Förskylningen håller i sig, men febern har släppts känns det som. Har drukit citronnvatten hela dagen så jag känner mig pigg. Jag har suttit hela dagen med en engelsk artikel och kämpar med att hitta svar på frågorna. Nu har jag paus skall laga kvällsmat titta lite på förkväll, sen skall jag dyka ner i artikeln igen tills min finaste kommer hem.


BLÄ.

ÅH. Här sitter jag och dricker lite med vatten och äter alvedon som en dåre. Jag har åkt på en enorm förskylning. Så jag lyckades missa lektionen om alla kurser som kommer i höst. Så jäkla typiskt!!

/a.


I dimman.

Här sitter jag lagom dragen. Killarna pratar film. USCH. Måste börja plugga filmstjärnor om man skall hänga med alltså. FY SATAN! Jenka och Alex dissade oss totalt, tack för det. Men ja, det är skit samma vi har skoj här förutom allt kändisprat. HAHA. Det roliga är att det inte är tjejer denna gång utan killarna som sitter och diskuterar. HAHA. Klockan är tolv och planen är icke krogen. Vi skall vara här hela kvällen och bara mysa. Hoppas alla ni andra har en trevlig kväll också.

/a.


sömntuta.


Bild FFFFOUND.
Blogg verkar vara lite seg idag eller så är det kanske bara min dator. Alla fall lyckades jag somna på soffan direkt efter maten, som tur var hade jag ställt min klocka vid 17 för att fixa en grej, men ja, nu börjar det bli lite panik med disken och pluggandet. Så jag tänkte sätta igång min partylista samtidigt som jag diskar, så jag piggnar till.

Idag efter skolan var jag på stan och handlade en present till min kära mor, sen blev det två st linnen och två strupbyxor. äntligen. haha.

/a.


Koncentration.


OJOJ.
Nu har jag suttit fast framför artiklarna i tre timmar och översättningen har gått bra. Så uppgift 2 är nu klar. Uppgift ett är nästan klar, men jag saknar lite så jag får sätta mig och läsa igenom den artikeln lite igen någon dag. Nu skall jag försöka koncentrera mig på en ny artikel ett litet tag. skönt att byta av lite. Dock kommer jag inte hinna göra något mer idag, jag måste äta nu sen skall jag bege mig till jobbet.
bild FFFFOUND. Åh, jag bara älskar den sidan. hihi. 

/a.


Lunch.


Nu är det dags för lunch och Sjunde himlen.
Till lunch blir det som ni ser tonfisksallad och ägg.
ett litet hemma plock sådär. GOTT.


Happy.


God morgon eller ja middag är det väl nu!

Här sitter jag, har ätit frukost, kokade ägg och idag lyckades jag få dem hårdkokta. YIIHOO! Jag har kollat lite på Efter tio igen, ibland är det faktiskt himla intressant. Idag blir ännu en dag djupt insjunken i massa artiklar. Sen skall jag jobba ikväll också. PUST! Men det är roligt :) I morgon är det äntligen skola igen, juridik några timmar sen skall jag rusa på stan och se om jag hittar någon bra present till min kära mor som fyller år på lördag. Plus att jag skall införskaffa lite saker själv :P
Bild från FFFFOUND.

/a.


Bara plugg.


USCH nu är jag verkligen trött på allt som har med engelska att göra. Har suttit och läst och översatt hela dagen och ändå inte kommit med längre än 10 raders svar. Inte alls bra. Nu skall jag ändå försöka läsa lite mer innan finaste kommer hem, sen skall också springa till affären för att handla lite gott.

Jag längtar verkligen efter dig.


I'm a Hiphopper, yes I'm.

Sitter och lyssnar lite på spotify och en lista från back in the days medan jag försöker formulera smarta svar i min inlämningsuppgift, vilket går sådär. Alla fall är det nu Hiphopper med Thomas Rusiak som spelas. Typ min och mariehs låt när vi fick körkort. HAHA. Den spelades nästan på repet i hennes bil där ett tag. underbart. Jag vill ha tillbaka dom dagarna där allt gick så lätt. längtar tills du kommer ner i påsk. :) Det är ju så sjukt tomt utan dig.


BikBok - Must have.


Jag har hittat ännu mer "I want" plagg/smycken. De korallfärgade shortsen är jag numera förälskad i. Men även halsbandet skall jag spana efter nästa gång jag besöker bikbok. Gud vad jag längtar tills sommaren nu!


Summer dresses


Har nu lite "lunch" så jag har suttit och kollat på Forever 21 efter någon fin klänning till sommaren. Dessa var mina favoriter. Åh, jag längtar verkligen tills det blir vår/sommar så man kan springa runt i tunna strumpbyxor eller i bara ben i världens finaste klänning.


åhh.


Men fy fan vad jobbigt. Det är ju sjukt fint väder ute och jag sitter verkligen här och surar. Borde ta tag i min inlämningsuppgift, men att läsa om Balanserade styrkort känns verkligen totalt ointressant nu. Dock så skall jag vara klar den här veckan, så det är bara att tvinga sig på.

/a.


X


USCH idag mår jag verkligen dåligt
. Har fått världens mensvärk och åkt på en riktig förskylning. Så idag blir det ingen promenad eller en liten måste det bli eftersom jag måste köpa potatis. Annars så skall jag ägna mig åt fler artiklar och försöka svara på alla frågor.
Bild från FFFFOUND

/a.


Duktig flicka.


PUST!
Nu har jag läst lite av min artikel, dom är verkligen tråååkiga. Och nu måste jag sminka mig, för sen är det dags att laga mat. Ikväll blir det chiliköttbullar och potatis, dock ingen sås för jag orkar inte göra någon om det bara är jag som skall äta. Vid halv fem bär det av till jobbet, en liten promenad vilket kan vara skönt i detta väder, även om jag redan varit duktig och tagit en så.

/a.


Italia.


Har ni sett dessa häftiga duschar. En italiensk design från Fir Italia. Man kan med en vattentät kontroll bestämma vilket ljus man vill ha när man duschar, sen är det bara att släcka sin badrumslampa, starta vattnet och ställa sig i denna juvliga dusch. Läs mer här.


Grand opening.


ONLY har öppnat en ny webbutik med ny och läcker design och nu kan man spana in deras vårkläder och dessutom kan man handla kläder online vart man än är i Europa. Härligt va :)
Jag har valt ut fyra av mina favoritplagg.


Värme.


40 min Powerwalk - CHECK!

Nu är jag hemma igen, det är otroligt varmt ute faktiskt. Jag satt på min extra kläder för att vara hundra procent säker på att jag inte skulle frysa. Men jag fick knäppa upp jackan efter halva vägen och ändå var det varmt. Nu skall jag plocka ihop något gott att äta sen skall här pluggas.

/a.


God Morgon.


God Morgon!
Här sitter jag med solen rakt i ansiktet och lyssnar på nyhetsmorgon och äter frukost. Jag väntar på att min tvättid skall börja, planen är att jag skall ta en promenad mellan bytena. Så att jag blir lite pigg. Plus att jag behöver börja med mina powerwalks nu så att jag kan börja springa sen när snön är helt borta.

/a.


I wear this today.


Här sitter jag och väntar på finaste, som just gick genom dörren. Ikväll skall vi ha "lyxkväll", det blir kyckling och någon film/serie. mysigt. Han har köpt mitt favoritgodis i en egen påse. HAHA. så jäkla gulligt. även fast jag vet att anledningen är att han hatar när jag sitter och gräver efter dem i påsen. HAHA.


Kärlek vid första ögonkastet.


Har ni sett dessa converse?! Visst är de snygga. Ett par såna skall jag införskaffa mig när jag hittar ett par. Bilden är från StockholmStreetStyle.


Citronvatten.


Hallå!
Har precis stoppat i mig lite mat och drukit citronvatten. sjukt gott. Nu skall jag hoppa i duschen sen bär det ut på en promenad i detta juvliga väder. Nu måste väl ändå våren vara på väg, eller vad säger ni?

/a.


En sen måndag morgon.


God Morgon!
Jag sitter och tittar på efter tio. Usch nu har Malou en intervju med en man som blivit misstänkt att ha mörda sin fru. Nu har jag ju förstås bara hans bild av historien men usch vad sveriges lagsystem, polis och så vidare verkar idiotiskt. Men alla fall, nu är det återigen måndag, vilket innebär att det är dags att ägna dagarna åt viktiga saker som skolarbete. Så jag skall sätta mig och läsa mina artiklar och börja skriva på inlämningsuppgiften.

Min helg var för övrigt rolig och underbar. I lördags firades min pärla. Vi var här, skrattade, såg fotboll och ett ljudlöst melodifestivalen med dunkande ljud från stereon. Sen bar det av till krogen, där det blev dans på bordet. eller jaa, det var pärlan och S som gav sig upp för att jag bevisa sig "modiga". HAHA. ;) Det blev alla fal dans och shots och mycket skratt.

/a.


Ny ring i snygg morgonfrisyr.


GOD MORGON i denna strålande sol!

Älsklingen går runt här och sjunger Elvis och jag hamnade framför datorn. Vi skall straxt kolla på NCIS och bara njuta. Sen hoppas jag att vi kan ta en promenad i detta underbara väder. :)


Rädd & Olydig.


Jag är något irriterad & trött.
Jag kan absolut inte somna så jag hamnade här efter mer än 1 timmes vridande i sängen. Älsklingen dock somnade på en gång och nu ligger han där inne och snusar så fint. Jag själv försöker släppa alla mina tankar som snurrar i huvudet & bli trött så jag kan krypa ner i sängen igen. I morgon är en ganska lugn dag, vi skall pyssla lite lätt på dagen. Sen på kvällen firar vi min finaste här hemma, med lite vänner.
Förestenn måste jag berätta en sjukt knasig grej som jag bara trodde folk sa för att man skulle bli rädd och inte vara olydig. alla fall så var jag och älsklingen på systemet för att inhandla lite dricka, jag plockade på mig vin och cider och han lite öl plus tequila, sen när vi stod i kön så tänkte först älsklingen betala allt. Men eftersom jag är duktig så ville jag ju betala själv, så det hamnade en fin pinne mellan vår dricka. Sen började vi disskutera att han ju faktiskt var skyldig mig pengar, så då bestämde han sig för att ta allt ändån. Och när jag skulle gå om för att packa kassen så sa kassörskan att hon minsann ville se leg på båda två. Johan var förstås glad och sa glatt "älskling jag ser ung ut" och hade världens leende. Han är så söt ibland. Men det jag skulle komma till var att jag aldrig någonsin varit med om att de tagit leg på mer än personen som betalar.

/a.


Uttråkad.


Åh, jag är så jäkla rastlös.
Skall väl sätta mig och börja läsa igenom artiklarna, men när man ser solen lysa ute så dras man bara för att gå ut. Men jag SKA plugga i en och en halv timma innan jag skall bege mig mot öster. Skall se om jag kan hitta ett fint halsband och sen skall jag träffa min finaste. Vi skall handla lite inför i morgon på systemet och så. Sen skall jag hem och städa lite tänkte jag plus att jag skall laga mat till min finaste. Tacolasange.

/a.


PINK.


Den 23 Juli spelar Pink på Ullevi.
& som om inte det var nog så kommer Takida att vara förband.
ÅH. DIT VILL JAG!


Kvällen.


Hallå vänner!
Nu är jag hemma från jobbet, känner mig nöjd med kvällens prestation och det känns bra att vi har kommit igång. Eller egenligen har min hela dag varit great, jag har fått ordning i köket och pluggat lite smått. i morgon är det skola redan kl 8, vilket känns lite sådär och därför skall jag se till att komma i säng väldigt snart. Annars kommer jag inte kunna koncentrera mig på lektionen. Så jag skall äta en kiwi sen är det dags att krypa ner med min finaste.

/a.


Radio.


Lyssnar på Radio 107,5 och har läser tidningen. Disken är äntligen klar och jag har till och med dammsugat lite. Känner mig enormt duktig. Nu skall jag sladda in i duschen och fixa mig innan det är dags att ställa sig och laga mat, ikväll blir det fläsk & potatis. Gott gott. Sen kommer kanske Johans föräldrar förbi också. Men jag skall jobba så kommer antagligen inte hinna träffa dem så mycket innan jag skall gå.

/a.


Ge mig!


Igår var jag ju på stan & hittade dessa underbara plagg. GE MIG!
Nu sitter jag här vid barbordet i köket och tittar ut över Visby, det blåser enormt och det far lite snö i luften. Inget som man direkt vill gå ut i. På mitt schema idag står det: Diska - Plugga - Jobba. Det är bestämt så och det finns ingen återvändo. MUHAHHAHA. Jag måste verkligen skärpa mig, när det gäller skolarbetena & försöka planera in mina dagar så jag jag verkligen får saker gjorda, för annars kommer det här snart att gå åt skogen. Dags för musik!

/a.


I wear this today.


Kofta - Gina Tricot : T-shirt - Lindex : Leggins - Vila : Halsduk - H&M

Nu har vi kollat fotboll, Sverige - Wales. Det var en vänskapsmatch, men det är ändå ganska skoj att kolla på, dock så fastnade jag i Elle, så jag såg inte alls så mycket av första halvlek. Var på stan förut idag och hittade en hel del som jag vill ha, men jag lyckades hålla i mina pengar. Måste tänka över mina köp noga nu, jag vill ju verkligen åka till Japan i Augusti och då får man dra ner på sina kostnader, vilket betyder mindre inköp av kläder. Nu skall jag krypa ner till min älskling och sova, i morgon kommer bli en hård dag så jag behöver verkligen min skönhetssömn.

/a.


Engelska.


Bild från FFFFOUND!

Hej vänner!
Nu har jag suttit och läst en artikel, det går alla fall framåt, men det är jobbigt att börja tänka på engelska igen. Men det är ju en bra uppvärmning tills nästa kurs där vi skall plöja igenom en hela engelsk bok. Nu är det alla fall dags att bege sig mot centrum, skall möta min finaste, men först tänkte jag smitta in på Lindex och spana efter ett skärp som jag vill ha till min jacka.

/a.


Idiotiskt system.

Fy vad jag är tanksprid. Jag lyckades låsa in mina nycklar i tvättstugan.. HAHA. PINSAMT! Så där fick jag stå tills någon kom och öppnade. HAHA. Eller ja, jag ringde kvartersvärden och direkt efter kom tjejen som skulle tvätta efter mig. Sjukt skönt att jag slapp vänta länge alla fall. HAHA.

/a.


Sommar längtan.


Sommar känslan är på topp idag & dessa plagg skulle jag inte tacka nej till.


Solsken.


God Morgon!
Solen skiner
och jag har lyckats ta mig ur sängen. Vilket var en plåga i morse, men jag var tvungen eftersom min tvättid började vid tio. Så nu har jag ätit frukost och fixat lite med bloglovin, så nu kan man följa mig där. Klicka bara på länken till vänster så är det klart. Det är enormt fint väder idag, så jag skall ta mig ut på en promenad sen när all min tvätt är klar, blir en ordentlig promenad och sen så tar jag nog en affär på vägen hem. Kanske skall passa på att gå till Willys & Rusta och handla lite.

/a.


Följ mig.

Följ min blogg med bloglovin


Dålig humor.

HAHA. det här är så sjukt roligt.
Jag var ju på intervju igår och idag fick jag ett brev från dom där de ber mig Ringa försäkringskassan för att få ett utdrag för mina sjukperioder de senaste 3 åren. Så jag ringer försäkringskassan självklart och hon börjar små skratta när jag ber om det och säger: "Men du har ju inga" Och jag får liksom svara: "Jag vet, men jag har sökt ett jobb och då vill de ha ett bevis på att det stämmer"
Så jäkla roligt!

/a.


YELLOW.


Köpa nya Converse kanske?


Inspiration.


Har suttit på FFFOUND i någon timme nu. Och nu vill jag verkligen göra om hela lägenheten. Jag vet alla fall lite grejer som jag vill piffa upp lägenheten med och när jag blir rik så kommer det att ske, men så länge får jag drömma och införskaffa saker efter hand. ♥

/a.


All I want is you.


Jag älskar dessa jeans shorts från Lindex.
Så dessa kommer att införskaffas till sommaren.


SOLSKEN.


GOD MORGON! :)
Vilket underbart väder det är idag!
Man blir verkligen lycklig. Jag har precis kommit ur sängen och nu är det dags för dagens första mål. Jag skall ha jordgubbsthé och ostmacka. SMARRIGT! Idag är en lugn dag, det enda måstet är ju jobbet eftersom det är tisdag, men det är ju roligt så det gör inget. :) Skall plugga lite SIR också, renskriva allt, plus att börja läsa en artikel kanske.

/a.


I wear this today.


Stickad tröja - Vero Moda : Randig tröja - Vero Mode : Jeans - Nudie


MUMS.

Thaiklubbor | 4 portioner

4 kycklingklubbor, ca 1 kg
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk smör
2 1/2 dl grädde
1 1/2 msk röd currypasta
2 paprikor
1 pressad vitlöksklyfta
färsk koriander

Så här gör du:
Sätt ugnen på 175°.
Dela kycklingklubborna. Salta, peppra och bryn dem i smör-&rapsolja i en stekpanna.
Lägg dem i en stor ugnssäker form. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.
Blanda grädde, currypasta och vitlök.
Kärna ur och strimla paprikan. Lägg den runt om kycklingen och häll på grädden.
Stek i ytterligare 20 min.
Strö över koriander.
Servera med kokt ris.

Kommentar:
Vi gjorde denna utsökta rätt igår, enormt gott. Dock körde jag in kycklingklubborna direkt i ugnen, vilket funkade alldelles perfekt. Sen kryddade jag även dem med lite paprikakrydda.
Jag behövde dock ha kycklingen inne i drykt
en timma.
Men det var UNDERBART gott!
Receptet är för övrigt från Arla.

/a.


Dagens i-landsproblem.

Är det bara här på Gotland eller har ni också skit tråkigt väder?
I morse regnade det & nu snöar det.
Snacka om att det känns som att det aldrig kommer bli vår. & idag är det 1 mars. Nu borde väl snart fåglarna börja kvittra och träden bli gröna? Eller måste vi vänta tills april?

/a.


Min Helg i Bilder.


Helgen.


Tudeloo!

Nu är det måndag igen, lite för fort denna gång. Helgen har gått som ett kanonskott förbi och det känns som man knappt hunnit andas. Nej, skämt o sido, den har faktiskt varit oerhört bra, även om det gick lite fort. Lördagen var ganska lugn på dagen, mest med tanke på att jag och älsklingen sov till två, då vi var uppe hela natten och kollade på den underbara finalen i curling. Sen blev det bara att kliva upp, se en film och sen var det dags att laga mat och sen bege sig til Susan. Där blev det bål och ja massa konstigt snack. Men sjukt skoj. HAHA. Sen Munken där det var massor av folk och vi bara tappade bort varandra hela tiden, men lite dans blev det. och helt klart en lyckad kväll, som avslutades med efterlängtade lökringar på Max. HAHA. Igår sov jag typ hela dagen också, sen låg jag och älsklingen i soffan och kollade film samt fem milen. Ingen produktiv dag med andra ord. Idag däremot har jag suttit och övat på fråga inför min intervju kl 14. USCH jag är verkligen nervös. Men det skall gå bra, känner mig alla fall förbered.

/a.


RSS 2.0