SATC premiären.


pic 1. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon och Kim Cattrall. Jag måste säga att jag älskar färgen på Kristins klänning.
pic 2. Chris Noth med sin fästmö Tara Wilson.
pic 3. Jessica Szohr var också där, shit vad jag diggar hennes stil
pic 4. Whitney Port med urtjusig klänning.


Massor av plugg.


Julia & Jag under en shopppingtur för ett tag sen.

Jag vet. Det blir inte mycket bloggande nu. Jag har två tentor nästa vecka och typ sådär 8 böcker som skall gås igenom. Så ja, det kommer inte bli mycket tid för annat förutom skola och jobb fram till den 4 juni. Stress stress men sen blir det semesta! :D <3 Idag är jag för övrigt lite festklädd, har min nya klänning från Sisters Point. Kommer bilder inom kort! :)


...


Tjoohoo!
Jag sitter och kollar lite på ishockey nu, har ätit lite mat. Jag är enormt trött, men ja det är inte så mycket att göra jag har sovit alla mina åtta timmar i natt + några till. Så istället för att sova tänkte jag höja volymen på hockeyn och ställa mig i köket och diska.


Jag dog typ lite nu.

Mitt i städningen hittade jag en skiva med gamla bilder. Se och njut!


20 okt 2006 - Först jag och Jenka på väg till stan, under en väldigt tråkig busstur kan man ha roligt med kameran. Sen bar det av på någon fest, alla fall vad man kan tyda på bilderna.


22 okt 2006 - Vi är på väg till stan i Jenkas pappas bil! Jag dör typ av garv bara av att titta på bilderna, det var två minnesvärda dagar. HAHA. Med "hur fort kör jag" & "jag pissade på dom små jävlarna!!!!!"
(Jenka om jag skall ta bort någon säg till!)


30 okt 2006 - Det vanliga peace fotot! HAHA. Min hälsning under gymnasietiden.. HAHA


2 nov 2006 - HAHA, snyggt Amanda!! Undra vart vi är påväg nu?!


3 dec 2006 - Jag och bror! HAHA.
(& NEJ han är inte naken).


16 dec 2006 - poser no 1. HAHA


1 Jan 2007 - Vilka jäkla miner alltså!! HAHA!


20 jan 2007 - Jag & Marieh gjorde söder fin i håret! HAHA.


och som avslut blir det en bild ifrån 7 mars 2007.


soliga städdag.


Hallå hallå!

Amanda har putsat fönstrarna i vardagsrummet. underbart skönt! Även om jag vet att de om några dagar kommer se likadana ut igen. Jäkla bilar alltså! Men det blir alla fall lite sommarkänsla. Nu skall jag bara plocka undan i vardagsrummet, dammsuga och torka golven samtidigt som jag diggar till spotify och min "en solig dag" lista. 


Två bleka ben på promenad.

Jag bestämde mig för att gå en promenad, det var alldelles för varmt att ligga still. Plus att man får snyggare bränna om man rör på sig lite. Armarna blev lite smått röda faktiskt, men det kommer förhoppningsvis lägga sig. Med öppen balkongdörr men musiken på hög volym skall jag nu städa i ordning i våran lägenhet så det blir mys pys. Jag tror förestenn inte jag har visa hur det ser ut sen vi gjort om här, titta in senare så kommer lite bilder. :)

/a.


sommar?


Det är underbart väder även idag, min plan var att sola när jag kom hem. Men nu så är det någon som har tagit den bästa platsen uta på gården, så jag vet i sjutton om jag vill gå ut och lägga mig bredvid honom. Hoppas han flyttar sig snart. hehe. Annars tar jag nog en promenad och ser om jag kan hitta något ställe där man kan vara. Sen blir det städning för hela slanten resten av kvällen. Jag skall ha disco med diskborsten tror jag!


8 - 12


God Morgon!
Usch, vad jag inte tycker om att gå upp tidigt. Men men uppe är jag alla fall. Jag skall bege mig mot skolan alldelles strax för en halv dag, men först skall jag bara sminka mig lite och fixa thé. Det är solsken idag med! :) Underbart! Hoppas det håller sig hela dagen!


äntligen.


Nu är biljetterna till Japan bokade! Äntligen!
Så i augusti åker jag och älsklingen ut på äventyr! :D


Älskade sol.


Hallå i solskenet!
Jag var ute på en promenad i morse. Solen sken och det var underbart. Så när jag kom hem fastnade jag på balkongen med Jenny Gucci bok i handen. & nu måste jag springa till skolan och efter det är det dags för jobb.
Hoppas ni får en trevlig dag i solen alla fall!!


tvåtusensju.


Jag har suttit och kollat på massa gamla kort, egentligen för att jag letade efter ett speciellt kort. Men det slutade med att jag satte mig och gjorde ett kollage för mitt 2007.


your sweet moonbeam.


Åh, jag vill ha tillbaka min hårfärg!
Passande med bruna ögon också. hehe.


Patriks mösspåtagning.



Har varit och kollat på bror en snabbis. De har mösspåtagning idag, så jag smet dit för att ta lite kort. Kramade mamma och pratade lite med henne.


Inspiration.


pic 1 - skor, jag älskar skor. pic 2 - Taylor Momsen.
pic 3 - kollage av mig från bikbok. pic 4 - Leighton Meester.

Eftersom det är mycket koncentration på min uppsats just nu. Så delar jag med mig av lite bilder som jag hämtat inspiration i från den senaste tiden.


Thé & Konflikthantering.


Jag sitter i skolan och läser om konflikter & konflikthantering, försöker lista ut vad man kan hitta för positiva effekter av konflikter. Vilket går sådär. Just nu känns det bara som jag trycker in massor av text i min teori del, den känns inte riktigt klar även om den gott och väl har uppfyllt antalet ord. Tur att det finns thé så man håller humöret på topp alla fall! :)


konstiga väder.


Hallå hallå! Vilken dag det var igår, Jag & Susan satt i skolan hela dagen för att skriva på våra uppsatser, vilket också är dagens plan. Sen träffade jag min finaste för att rusa på banken och fixa lite grejer som ändå inte gick att fixa. så vi måste vänta och boka resan ännu några dagar. blä. sen blev det jobb på kvällen, skönt med lite annat att tänka på faktiskt. Idag är det konstigt väder igen, det är strålande sol inne i stan men när man kommer ner och ser över vattnet så är det så tjock dimma att man bara ser några hundra meter framför sig. konstigt va (!!). Nu skall jag återgå till min uppsats om konflikter, så att den blir klar idag.


Livet cirkulerar.


Ja, som ni ser är jag med och tävlar om en av dessa klockor hos Linda. Vilket är ett perfekt tillfälle då båda mina andra klockor har lämnat mig. Så nu när jag i juni skall börja jobba så känner jag att jag behöver en ny klocka, så att man kan hålla koll på tiden utan att springa runt med min mobil överallt. Den guldiga klockan är min högsta önskan just nu! Hoppas min önskan slår in! :)


LC.


Sitter i skolan och plugga, idag är det uppsatsskrivning som gälller. Jag är dock lite seg. Men det går alla fall framåt. Nu har jag tagit en lite lunch och kollat på Lauren Conrads kollektion. Dessa blev mina fyra favoriter, speciellt tröjan nere till vänster.


Champagne sprutande.


Gissa hur dags jag var uppe i morse. Jo, vid tio i sju (!!) gick jag ut på min första "tidiga" morgonpromenad. Vad duktig jag känner mig. Även om jag faktiskt ännu är trött så ser jag det som ett ganska positivt tecken. Dock är det inte morgonpromenader jag skall prata om i mitt första inlägg för dagen utan att man vill stoppa "supandet" i Visby under sommaren. Vilket ju är bra i sig. Men nu tillåter vi inte längre att spruta champagne säger Celion, seriöst? Visst är jag väl inte dirket en person som är glad när man får sina kläder nersprutade, men är det inte bättre att champagnen hamnar på kläderna än i någons kropp? Kan det inte bli så att genom att förbjuda att spruta champagne så kommer man kanske bidra till att supandet blir större? Eller tänker jag helt fel nu? och vad gäller egentligen som champagne? får man spruta mousserande vin då?


Resplaner.


Har suttit och kollat på lite resegrejer, samt läst igenom massa resevillkor. Väldigt spännande. Men nu är det dags att gå och sova om jag skall orka upp och gå en morgonpromenad innan jag skall till skolan. får se hur det går.


Dagens.


tröja - vero moda . shorts - bikbok

Nu har jag och älsklingen suttit och kollat på flygresor hela kvällen. jag börjar faktiskt bli lite nervös. men det kommer att gå bra. Nu skall jag bara spara ihop fikpengar sen är jag klar. :) inte alls långt kvar nu. :)


snö? nej, dimma!


Visst ser det ut som det snör. Det gör det inte, det var dimma, men man såg den bara vid lyktstolparna tills jag då fick för mig att ta kort 1 & jäklar vad rädd jag blev när jag såg kortet. Det känns faktiskt lite obehagligt att man inte ens ser det i verkligheten men fastnar på bild. Jag var till och med tvungen att ta ett kort i en annan riktning bara för att se att det inte var något fel på kameran. Huuuh. Resten av vägen hem pratade Johan om spöken. elakt. men visst är det lite äckligt.


3 party pix.


Killarna tyckte att man skulle dipa i Linus drink. Inte så lyckat, men dom var glada, som ni ser i bild 2.
Sen kom vi till sista bilden på mig och Susan, en vanlig en.
3 lite halv tråkiga kort kanske, men enormt roligt hade vi alla fall.


solsken & plugg


God Morgon vänner!
Jag sitter i skolan nu, solen lyser utanför och jag skall försöka muta mina kompisar så att vi kan sätta oss i solen och plugga, tror ni jag lyckas? :P Jag kommer hem runt tre, så efter det kommer de lovade bilderna! :)

with love
amanda.


Det är Robin Hood jag vill ha.


Vi är tillbaka från bion nu. Hjälp vilken bra film det var. Robin Hood. Jag rekommenderar er verkligen att se den. Jag tyckte den var grym. Sen vandrade jag och min finaste hem genom Visby innerstad, det är underbart härligt att gå där på kvällen, idag kanske till och med extra vacker plus lite läskigt. Det var dissigt och man kunde känna doften av tjära när man vandrade genom de kusliga gränderna med kullerstenar. underbart. jag skall visa er en enormt läskigt bild i morgon som jag tog på vägen hem från bion.


Planning.


Hej Hej!
Idag har varit en lugn dag. Vi åkte till Buttle vid klockan 11 & där har vi varit hela dagen, pratat med älsklingens syster som är i Japan och planerat våran resa lite. Så nu sitter vi och spanar på biljetter och väntar på ett okej från henne. Ikväll blir det Robin Hood på bio med älsklingen och Linus. Bilder från igår kväll kommer under morgon dagen. I promise!! :)


Summer from H&M.


Här kommer några sommar favoriter från H&M.
Jag personligen gillar bild 2 mest.
Vilken gillar ni?


SATC 2.


Nu har jag bokat fyra biljetter till SATC 2. så det 27 maj smäller det! ÅH, vad jag längtar!


underbart.


jäklar vilken värme det är ute idag
, helt underbart. Dock gick det inte ens att ha skinnjacka med en t-shirt under. Jäkligt varmt alltså. Synd att våran balkong ligger åt fel håll dock, annars hade jag solat som en tok idag. :) Måste hitta något bra ställe man kan sola på. Nu skall jag slå in lite paket, sen sätta mig och plugga lite innan det är dags att börja fixa sig för kvällen.  


Solsken.


God Middag.
Vaknade för en timme sen. Det blev ganska sent igår plus att älsklingen kom hem halv fem och väckte mig. Nu skall jag ut och gå på stan i solskenet och njuta av det fina vädret. Vi hörs senare.


Sockerberoende x 1000


Har jag sagt att jag är svag för godis?
Idag bestämde jag mig för att bli lite duktigare och valde att köpa en honungsmelon och lite vindruvor istället för godis. Det gick bra tills nu, skulle hämta mer citronvatten i kylen och där låg en Apelsinkrokant och ropade mitt namn. USCH. Jag är verkligen verkligen svag för godis. &  JAA, jag vet, jag har utvecklat ett beroende som jag verkligen måste bli av med. Förlåt MAMMA. Jag vet att man bara får äta godis på lördagar.


spöregn.


Sitter här och lyssnar på regnet. Det smattrar som sjutton mot taket på våran balkongen. Så himla mysigt. Funderar på om jag skall sätta på en film, för det lär ju inte bli någon promenad i det här vädret.
Så det blir myspys med ljus och lite mer vindruvor.

Lots of love.
/a.


Sveriges Rikes Lag + Amanda.


Det är fredagkväll och här sitter jag i soffan och bläddrar i Lagboken och försöker att lösa en väldigt spännande inlämningsuppgift. Så jag får se hur det går. Sen skall jag försöka gå över och skriva på min uppsats innan det är dags att krypa i koj. I morgon är planen att fira Julia som fyllde år för ett litet tag sen, så jag skall hem till henne på kvällen.


New.


Har ni sett dessa fina öronhängen på bikbok?
Dessa har alla fall hamnat i mina ögon nu.
Underbart söta är dem, eller hur?!


Converse.


Hittade dessa häftiga converse i guld.
Skulle jag absolut kunna införskaffa, om man bara kunde hitta någonstans man kan köpa dem.
Någon som har sett dem i en butik/internetshop?


Fyra bilder.


Jag vet inte om det är någon som har missat att jag är galet förälskad i denna radio. Vill så gärna ha den. Fast i vitt. Då skulle den passa perfekt i vårat kök. ÅH. Jag längtar.

Mitt nya favorit thé. Svartvinbär. Tillsammans med Sveriges Rikes Lag under våran Handelsrättslektion. En bra kombination en tidig fredagsmorgon.

GE MIG!! hahaha. Ja, som många kanske vet så har jag hamnat i en "muffins" period. Vilket är galet roligt. Jag bara äälskar muffins. HAHA.

En gammal dagens outfit, den 10 maj. Ganska simpelt som ni ser. Men åååh så bekvämt. I love those jeans, ljusa och lite slitna.


Min vecka.


God Middag!
Det var ett tag sen jag var här nu, det har varit väldigt mycket nu. I tisdags var jag på stan med Jenka & Julia hela dagen, det var så underbart väder, så vi gick runt och kollade i affärer. Sen mötte vi Susan och begav oss till glassbaren för att avnjuta deras underbara glass i sommarvärmen. I onsdag hamnade jag & Julia på inspelningen av "Kommisarien och Havet" och agerade statiser, vilket var väldigt roligt och något som jag tycker att alla borde tacka Ja till om de får en förfrågade. När jag kom hem var jag helt slut, så jag och älsklingen bara slappade. Igår hade jag och älsklingen städdag och det behövdes verkligen. Sen blev det myspys och rebenspjäll till mat. MUMS. Plus att våra Heros avsnitt är slut igen, så nu måste vi åka bort till Linus och få flera. Nu är det alla fall fredag, äntligen! Jag började morgonen med en morgonpromenad och gick förbi affären på vägen hem och köpte lite gott till ikväll. Det blev inget godis, bara lite vindruvor och honungsmelon. MUMS :) Jag skall ha en Amanda kväll, båda killarna är borta så det skall bli skönt.

/a.


min sötaste.


Min älskling är så söt. Han ringde precis och sa att ikväll skulle vi fira. Det är ju gulligt i sig. Anledningen var däremot skoj, de har slutat arbeta för ett företag på hans jobb. haha. Så nu skall jag alla fall möta honom på öster om en timma och handla lite mat. Han är ju bara för söt.

/a.

Funderar.


Gör absolut ingenting. Skall väl ta tag i disken om en liten stund. Kanske läsa lite först. Eller lyssna på musik. Nu har solen tittat fram en lite stund. Sugen på att grilla. Men det får vänta tills det perfekta vädret kommer. (Bilden är från FFFFOUND.)

His Scandal. Her Story.


Sitter och tittar på The good wife. Jag har fastnat. Det är verkligen en grymt bra serie. Den handlar om politikerhustrun Alicia Florrick, som spelas av Julianna Margulies, som tvingas återgå till sitt arbete som försvarsadvokat då hennes man, Peter, som spelas av Chris Noth (också känd som Mr Big i SATC), har dömts till fängelse. Alicia har tillsammans med Peter två barn, Zach och Grace och hon får svårt att återfå ett arbete. Till slut lyckas hon få en provanställning på en advokatbyrå.


Ballon.


God Morgon Vänner!
Vaknade av några förbannade stridsplan som flög som tokar här över. usch. Men jag kom upp i tid alla fall och nu har jag lagt tvätt i maskinerna och ätit lite frukost. Det kommer bli fullfart idag. Men först skall jag sätta mig och se klart ett avsnitt av The good wife.

/a.


Krypa i koj.


God Kväll!!
Idag har vi ätit Thai. Jag tog friterade räkor och ris. MUMSIGT! som jag har längtat. Plus att Sverige vann hockeyn ikväll. Hur bra är inte det liksom?! Nu är planen att krypa i koj. Hoppas bara att jag kan somna. Vaknade ju typ halv två idag. ojoj. I morgon skall jag alla fall upp i tid, det står städning & massa plugg på schemat.

/a.


Dreaming.


Klänning
329 kr - Klänning 339 kr - Linne 115 kr
Linne 399 kr - Leggins 179 kr - Klockor 995 kr
Allting från Nelly.com


The sweetest dream will never do.


Det är ganska sjukt hur någonting kan väcka ens känslor eller få en att minnas saker.
För mig är det musik och parfym.
Att inte kunna lyssna på vissa låtar, eftersom de får mig att komma ihåg saker som jag inte vill komma ihåg eller för att väcka känslor man tror man kommit över. Endel låter gör en lycklig och varm i hela kroppen andra får en att rysa. Detsamma gäller parfym.
Har ni något som kan påverka er på det sättet?


All I want is you.


Sitter och kollar runt lite, hittade denna fina klänning på Topshop.
Tänk om man hade en sån affär i närheten. Då skulle jag springa och köpa den på en gång.


Inspiration.


Hallå Hallå. Sitter och kollar på någon konstig film. Gårdagen var skoj. Vi var och såg Pumpbolaget & gud vad man längtar till att åka till Fidepuben och se dem då. Den 30 Juli är det äntligen dags. toppen. Idag händer inte så mycket, jag skall ta det lugnt, läsa lite om konflikter. J skall bort till en kompis och spela lite, så han lär ju vara borta hela dagen, så det blir massa Amanda tid. kanske skall se någon "tjejfilm" när han inte är hemma.

/a.


Lips.


Har precis ätit hamburgare. MUMSIGT! Killarna har fixat. Nu skall jag fixa mig, sen bär det av till Lisse för att kolla fotboll och ha lite skoj. Planen var egentligen en lugn helg, men det känns som att jag behöver ha lite roligt innan jag sätter igång med allt mitt arbete som skall göras nästa vecka. Dagen har varit mysig, jag och älsk vaknade sent, åt lite sen gick vi iväg på stan och kollade lite kläder. Sen gick vi hem och somnade. HAHA. Sjukt mysigt.

/a.


Shopping.


Åh, vilket underbart väder. Har promenerat på Visbys gator idag. Nu börjar alla uteserveringar att fylla upp gatorna. Det ser så mysigt ut. Alla fall har jag varit i skolan på morgonen, vi hade genomgång av våra uppsatser och det känns skönt. Nu skall jag bara skriva klart resten. Sen skulle jag hem var tanken. Jag hamnade på La Vié för att se om våran tavla fanns kvar, vilket den gjorde så den skall jag köpa nästa månad. Kanske. Sen blev det bara att jag gick vidare, det var ju så fint väder. & inte nog med det så gjorde underbara Jenka mig sällskap. Så det blev tre timmar på stan. Men jag handlade bara nödvändiga saker, allt annat som jag såg som jag bara vill ha. Så sa jag till mig själv att "Nej, jag skall tänka till i morgon om jag verkligen behöver den." Så det blev bara denna ansiktskräm och shampoo. Plus lite grejer till såret. Rosetten är den jag köpte igår.

/a.


Music please.

Hey soul sister!! :) Här sitter jag och diggar och tänker på varför jag tycker olika stycken i Jennys arbete är bra. Den enda anledningen jag kan hitta är för att JAG tycker det! Undra om M skulle godkänna det. Knappast va. HAHA. Nu skall jag alla fall koncentrera mig på något helt annat och snart kommer älsk hem så jag måste skynda.. Jag hittade förestenn ett jätte sött rosetthårspänne på stan som jag visar sen.

/a.


Kör mot stan!!


Har jag sagt att jag har världens bästa mamma. Hon har lovat att sponsra mig med en klippning i maj. LOVELY! Måste bara komma på vad jag skall göra. :) Nu skall jag fixa mig, sen blir det stan med Jenka. <3

/a.


Walk-in closet.


Tänk att få ha en sån här walk-in closet.
Jag har varit vaken ett tag nu, håller på i tvättstugan och sen plockar jag lite i våra garderober. Jag behöver köpa fler galgar igen, pust. När jag är klar med tvätten skall jag ta tag i min homework. Ska läsa en uppsats tills i morgon och opponera lite. Igår var det jobb och det gick bra. skönt att vara tillbaka igen. Det är inte så lång tid kvar där, bara sju gånger till. :/ Sen är det en vecka semester sen börjar jag på GEAB igen. härligt :)

/a.


B&J oskuld.


Igår förlorade jag min Ben & Jerry´s oskuld! Vilken underbar skapelse. Nu skall man bara testa alla som finns också. :) hihi. Började med denna Chocolate Fudge Brownie och herregud ...

/a.


sunshine.


Lunch. Nyduschad. Idag skall jag skriva klart mitt arbete, sen är det jobb som gäller. äntligen. Jobbade inte alls förra veckan, vilket inte alls känns bra. Så det skall bli skönt att komma tillbaka och börja där jag slutade. Har en känsla av att det är ganska många som skall kontaktas idag. ojoj. :)

/a.


your sweet moonbeam.


1. I Slite, med min nya skjorta från Vila. (I just love it!) 2. Påväg till fest. 3. Jag & älsk - som gör sin vanliga pose: sad face.

Skall plugga. måste plugga. men var är motivationen? den har gömt sig någonstans. så jag skall leta upp den, äta godis och skriva 1000 ord. önska mig lycka till!

/a.


sommarklänning.


Har hittat en fantastisk sommarklänning från H&M, och den finns i massor av färger, dessa fyra är mina favoriter. & alla fall en av dem kommer hamna i min garderob och kommer att bäras med min jeansjacka & ett par fina svarta skor med nitar (också dessa från H&M)


New week.


Nu är det dags för en ny vecka. jag vet inte om man skall skratta eller gråta. foten är alla fall början till bätre och jag kan gå alla fall, även om det inte är riktig snyggt och det ännu gör lite ont. suck. Sen måste jag skriva klart 50 % av min uppsats idag. pust. plus att det börjar bli dags att plugga till tentorna i juni. det är mycket som skall kollas igenom. & idag måste jag ta mig till skolan för att lämna tillbaka min bok. yeah. en lång och smärtsam färd väntar alltså.

/a.


Amanda & the bodyguards.


Sitter & tittar på tv, snart är det dags för mat. kotletter & pommes. Sen skall jag och mina livvakter bege oss med buss till Daniel och Lina, där det vankas fest. Trevligt. Foten känns ganska bra alla fall, så jag skall med och sällskapa lite. Dock blir det inget krogen. skulle ju varit en syn i sig. haltandes på kryckor. undra om ens vakten skulle släppa in mig.

/a.


Happy Birthday!



GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA BROR
SOM FYLLER 19 ÅR IDAG!!


EGO x5






Sitter hemma hos föräldrarna och tar egokort, så jäkla roligt är det att vara här. Min buss går om ca en timme, så vi skall äta lite först. dock blir det väl bara pizzan som är kvar sen igår. USCH jag börjar verkligen tröttna på pizza nu, och ändå tycker jag inte att vi äter det så ofta faktiskt.

/a.


RSS 2.0