Sista dagen i november.


Kvällens middag blev lite av allt, gott blev det alla fall. Nu umgås jag med min tvättkorg och pratar lite med min kära mamma. Snart får jag sällskap också, mysigt :)

Tidsinställt: En mini utflykt.

Medan jag befinner mig på jobbet, kämpandes med ett månadsbokslut. Tänkte jag bjuda er på lite bilder från min mysiga helg. Min lördag började bra, eller ja, lite strul var det ju. Men efter ett tag blev det en mini utflykt till Drottningholm för att kolla på Kina Slott. Jätte fint, trots att kylan lurade i skuggorna.



I want you!!


// Bild Fashiontoast //


En vän i kylan.

Jag har tappat bort vantarna bland alla papper på jobbet. Eller har jag kanske tappat dem på väg någonstans? De fina, underbara vantarna har plötsligt lämnat ett kallt hål i min vardag. Käraste, vart är ni? Nu måste jag leta efter ett par nya pärlor!

Vantar från Åhlens, H&M & Lindex.


Tidsinställt: Längtar.

Idag är det 17 arbetsdagar kvar till min julledighet. Väldigt härligt när man tänker efter. Jag ser faktiskt fram emot julen i år. Bara få åka hem till föräldrarna. Mysa och äta god mat! Härligt som sjutton :)


25:e November - a great day.

Det har varit ännu en underbar helg. Men vi börjar väl med min super mysiga fredag. Jag slutade tidigt, blev hämtad på jobbet :) Vi åkte in till mitt, parkerade bilen och åkte in till stan. Promenerade på stan. Jag köpte min första julklapp, till mig själv! Inte alls ego!? hihi. Sen åkte vi hem till mig lagade taco, drack gott vin & myste i soffan.

Jag funderade faktiskt på att ta en powerwalk efter jobbet, önska mig lycka till ;)



Torsdagsbio.


Igår var vi på bio. Twilight Breaking dawn. Ganska bra faktiskt, lagom mycket action. Om man nu är som jag och ganska fjollig när det gäller slagsmål och blod. Så ur synvinkel två, så var det inte mycket action! Mer "a love story", för att citera... :) Idag är det fredag, fast det känns som tisdag! Jag har sluta tidigt. En promenad på stan är planerad. MYS! & ikväll blir det kanske Taco.. MUMS.

Det här är förövrigt veckans enda bild. SUCK! Ska bli mycket mycket mycket bättre på det där nu.


Jag skrattar idag.


Jag vet inte vad jag ska säga förutom:
Jag är så sjukt glad!
& så ska jag kanske på bio ikväll. Det ni ;)


God Morgon. God Morgon.



Jag sitter på ett tåg. i en ödslig vagn. Det luktar lite dig och mig.



Bilder tagna av Karin Bylund

Onsdag.
Har ni gjort något skoj idag?
Själv har jag jobbat, lyssnar på spotify och funderat...

-
Allas liv borde egentligen kunna bli världens bästa bok eller film. Det handlar bara om hur bra du är på att berätta. Hur bra du är på att fånga människors nyfikenhet. Tänk vad mycket varje människa går igenom. Bara att läsa sina gamla dagböcker får en att fundera. Tänka tillbaka. Le. Alla minnen har sin charm. Alla stunder har gjort dig till den du är idag. Det här är slutet på en lycklig början.
-
Dagens lärdom: Människor slutar aldrig förvåna en.


En ny nyårsklänning kanske...

Jag är så sjukt sugen på att köpa någon ny klänning, så jag har frossat lite i klänningar.

1 2 3 4


Enligt okända källor är hockeyspelare bra på ishockey.


"Måndagsmorgon. Vaknar pigg. Har gått på tunnelbanan och när vi kör från Hallonbergen känner jag doften av solkräm, cocos. Åh, vad jag längtar till värmen. Tänk två veckor med bara sol. Hade varit mycket bättre än detta regniga och mörka Sverige. Nästa flyg? JATACK!"


Ja, ännu en bra helg har passerat. Jag minns knappt vad jag gjorde i fredags, men somnade tidigt gjorde jag. Lördagens spenderades mesta dels i en bil med trevligt sällskap, vi hamnade alla fall i Haningen tillslut för att kolla på när Jesper skulle spela Ishockey, dock hade han ont i halsen så han spelade inte, vilket var lite tråkigt. Men hockey är alltid skoj, även om det var väldigt mycket "kramande" på isen. Fick säga ett snabbt hej till lillebror också. Lördagskvällen bjöd på god middag; potatisgratäng och fläskfile fylld med ädelost. Smaskens. Och så avslutades hela lördagen med en tur på stan, trevligt trevligt. Söndagen var nog den mysigaste dagen på länge och spenderades i sängen med en film och pizza.


Never trust a ordinary girl.


Tjoolaahopp! Det är freeedag! Hur glad blir man inte av att bara tänka fredag? :) Det har varit jobb hela dagen, slutat tidigt för att få en lite "längre" helg. :) Bara för att helgerna brukar vara så bra! Veckan har ju gått super fort trots att jag vaknade igår med insikten att det var fredag, så det kan gå :P

Till min helg då; jag har i princip inga planer, förutom min tvättkväll idag och kanske en ishockey match i morgon! Det är alltid härligt när man inte är uppbokad, det blir alltid underbara helger då! :)
Sen avslutar vi med en söt lite tröja från Monkii som jag vill lägga fingrarna på...


Hälsofreak?


Ja, så då har Jenka och jag kom fram till att vi måste få ett hälsosammare liv (Jag hoppas att du minns detta nu darling! ;) och inte ångrar dig, fast jag har ju koll och vet att du redan tjuvbörjat :P ) & ska därför uppdatera varandra under resan! Känns ganska bra faktiskt, även om jag just nu har världens förskylning i kroppen och egentligen har lust att ligga hemma i sängen hela dagen och beställa snabbmat till dörren. Men det är väl okej att ha såna dagar så länge man inte genomför dem?
Ja, och inte nog med det så var jag på en stressföreläsning igår, väldigt intressant måste jag säga. och ganska sjukt att hon kunde dra så mycket tillbaka till maten vi äter ändå och hur viktig träning är, i rätt mängd då såklart. Så nu ska det sluta stressas och äta rätt!
TUMMEN UPP FÖR DET?!

Jag måste också meddela att idag är en jävligt bra dag!
puusss pussss!


I don't want to go.

Min helg har varit underbar, med några underliga inslag. I morse när jag vaknade önskade jag att det forfarande var söndag. Men icke. Sängen var kall, klockan ringde inte och en förskylning hade tagit över min kropp. Måndag! och en halvt jobbig start på veckan, men jag är glad ändå. :)

I fredags slutade jag tidigare. Kvällen ägnades åt en promenad genom Stockholm och en middag på centralen. Promenaden hem innehöll lite vatten, som föll från en våning längre upp och resulterade i en lite blöt Amanda som fick en skrattattack. Kvällen slutade på soffan, sovandes med gott sällskap.
Lördagen började med en mysig frukost. En trip till sjöliden för att fira faster som fyllde år och busa med småkusinerna. Sen hem, bli bjuden på supergod mat och titta på Så mycket bättre.
Söndagen spenderades i Nacka Forum och på en motorväg vilse, påväg mot Heron City. En middag på Pizza Hut. Och avslutades hemma i soffan, med Gustafsson 3 tr och en kladdkaka + väldigt bra sällskap.
En toppen helg helt enkelt.

Nu är jag påväg hem, ska krypa ner i sängen och kurera mig!





Hur grym är inte denna tjej!!


En rosa dröm.


Men seriöst?! JAG DÖR! En sån här kamera ska jag KÖPA!! Herregud!! GE MIG! Bilden är från Petra..

Medan jag suktar över denna skönhet, så tänkt jag ge er lite Svensk Hiphop. á la gymnasietid, typ alla fall. :P Ja, jag hade en tid under gymnasietiden som jag satt fast på Frizon.
Passa på att njuta...

Söder - Du snurrar min värld

Anton & Affe - Du var mitt allt

Fonky Fresh - Du är en vacker person

Anton & Affe - Ögon av kristall

Det blev visst lite depplåter, kanske inte så bra en fredag, så jag tror jag avslutar med denna! Min pepplåt nr 1... De som känner mig lär ju inte bli så överraskade över låtvalet, men... :P

Ett skepp kommer lastat med en pepplåt, PRESS HERE! :)
En liten surprise!


Middagsmys.


Påväg för att möta upp underbara Marieh. Idag ska vi ha middag hos mig! Men först ska vi ta en promenad genom stan, super mysigt och nog väldigt välbehövligt för min del. Känner att jag blivit lite lat och behöver röra på mig mer.
Till middag hade jag tänkt servera; lasagne med lax, zucchini och feta. Tror ni det blir gott? I Hope so! För jag har velat testa den ett bra tag nu.. :)


Sommar, JATACK!


Idag är jag riktigt sugen på att åka till värmen.


En liten helg.

Ikväll har jag fått lära mig göra "riktig" köttfärssås.. Gott blev det! ;) Min variant dög tydligen inte, köttfärs och ketchup. Hur bra som helst tycker jag.. :P Nu blir det thé och fotbollsgalan.. Men först....

Det har varit en ganska lugn men fartfylld helg på Gotland. Åkte redan halv ett mot Gotland. Åkte ut till mamma och pappa för att spendera fredagskvällen och lördagen hos dem. Jag hann även med en middag med mormor, farmor och farfar. Alltid lika härligt att träffa dem. Hann krama och busa lite på småbröderna också :P Men också gå på GGN fest.. Riktigt trevligt. :) Det blev en väldigt bra helg.. :)

Red Lips.



Tjoo Gotland!
Här är jag, vaken och väntar! Lillebror sover ännu, eller snoozar. Jag har kidnappat pappas dator för lite tidsfördriv. Så igår blev en låååång dag, gick upp fyra och åkte till jobbet. Sen blev det fyra timmars jobb. För att sedan åka vidare mot Nynäshamn, eller som visa säger, världens ände ... och Gotland! :) Paradiset? :P


iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhh!


Nej men tjenna.
Jag är hur glad som helst idag. Trött men glad. Jag har fått en tillökning till min enorma film/serie samling.. SATC boxen.. hihi.. Ja, det är inte bara därför jag är glad, för det hade ju varit konstigt. men jaa.. Så update.. Jag packar, vilket inte alls går framåt. Har pratat med fina Jenka i telefon och målat naglarna. & nu fastnade jag här. Spännande. hihi. Nej, jag får nog sätta fart om jag ska komma i säng någon gång. Det kommer bli en låååång dag i morgon! Men bara fyra timmars jobb.. Bra va!! :)
Ser lite fram emot min helg faktiskt!

Make me your radio, turn me up when you feel low..


Onsdag
- Bara 2 dagar och några timmar kvar till helg. Yippi. Jag tänkte bjuda er på lite fler låtar idag igen. Kan inte låta bli :P ...

Så min mini onsdagslista kommer här:
1) Gym Class Heroes & Adam Levine - Stereo Hearts
2) Kent - Kräm (så nära får ingen gå)
3) Kapten Röd - Ju mer dom spottar
4) Hot Chelle Rae - Tonight Tonight

Trevlig onsdagkväll! :)


Lalalalaaaa.


What's up?? :P Jag sitter och tittar på gotlänningar som gör bort sig på tv.. Nej, skojar bara, det är Halv åtta hos mig från Visby! Längtar hem lite. kanske inte just för programmet utan för att jag smsat lite med lillebror.. Så vi får se vad som händer där hemma i helgen. Förhoppningsvis något spännande! :)

Värdelöst vetande från Amanda en tisdagskväll.


Jag är glad! :)
Måndagens favorit radioinformation, var om en alkoholpåverkade person som vandrade längs motorvägen. "Vid avfart mot Häggvik kommer ni möta en forgängare och ja.... läget är inte riktigt.. äh.. stabilt"

Två låtar jag kommer lägga på minnet: Vincent - The moment I meet You & E-type - Back 2 life

Veckans nyhet: På fredag åker jag till Gotland. Igår var jag inte riktigt sugen, idag är jag på hugget! Let's do this shit! :P

En kompis skall förestenn spela in ännu en film, Regnet. Gå in och kolla trailern här... :)


RSS 2.0