Ja Må Han Leva ...


Igår var det alltså Jespers födelsedagskalas och idag fyller han 14 år. GRATTIS!!

idag är jag tröttare än tröttast. men det var en super rolig kväll igår. dock hade jag glömt kameran hos mamma och pappa så det blev inga bilder.


In the name of the queen.


Heej! Sitter hemma hos Mor och Far och försöker plugga lite i deras nya fotöljer innan alla gäster kommer. Jag har fått låna en av mammas skjortor dagen till ära. Kommer bättre bilder senare, när jag återförenats med min kära kamerasladd..


Hur var det nu?!

Under en shoppingtur med tjejerna under mellandagarna lyckades jag klämma ur mig orden: "Jag ville ha en sån där T-shirt med lång ärm" och det blev självklart enorma skratt åt min kommentar och jag själv insåg tillslut mitt fina misstag och vi skrattade gott åt det.. Men igår på Kappahl såg jag denna reklamskylt och jaa ... fick ett skrattanfall mitt i affären..


New ♥


God Morgon! Jag befinner mig på landet. Idag skall vi fira min lillebrors sista dag som 13 åring. Han fyller alltså egentligen år i morgon, men eftersom han är upptagen med ishockey hela dagen får vi fira idag istället. haha.. Ja, och så igår köpte jag även en ny väska som ni kanske förstår av bilden. Jag ÄLSKAR den redan.. Ska visa en bättre bild på den senare, jag hade tyvärr bara tillgång till min webcam idag..


-


Sometimes you just know.


work it baby.


hallå! Det har varit en kämpig dag, kom fram till att jag jobbat 10 timmar. Det är ju sjukt, men åh så underbart. haha.. I morgon däremot blir det lungt, skola mellan 10 - 14, sen skall jag vandra en sväng på stan, handla en present och kolla på lite annat :) Nu ska jag krypa i säng. Sov Gott!!


En mysig önskeoutfit.


Leggins & Linne - H&M | Hatt & Ring - Bikbok


Blue Sky.


Something New.


Här kommer tre inköp från H&M.
Jag älskar armbanden och tröjan är super fin och skön..


Vatten över huvudet?!


Sitter i skolan, vi har infosök. Inte direkt någon ny information dock.. Idag fick vi även handledning i vårat uppsatsämne, tokigt intressant men vi är förtidig ute, så vi har bytt till ett annat ämne.. Skönt att komma fram till det ganska tidigt i processen alla fall, så man slipper att har lagt ner mycket jobb på det..


The Defenders.


Vilken dag, det har varit fullfart hela tiden. Bara några minuter ledigt mellan 9 - 21 känns det som, det är förstås lite mer, men ja full fart. Skulle ju visa mina nya inköp, men de kommer i morgon. Jag lovar! Dock är det skolan hela dagen, men jag skall ha datorn med mig.. :) Nu blir det "The Defenders"...


Blue.


Jag 2006 (tror jag)

Hallå hallå! Hur är det med alla? Här är det bra.. Vi har äntligen fått grepp om vårt uppsatsämne och börjat jobba lite. Får se hur responsen blir i morgon. Nu håller jag på att laga lite fisk innan jag skall iväg och jobba.


Something New.


Jag har shoppat idag, som ni kanske förstår. Jag skulle egentligen köpa ett par shorts som jag spanat in, men de var ju slut. Så jag hittade lite annat som fick följa med mig hem som jag tänkte visa i morgon.


Skolarbeten.


En snabb update ifrån skolan. Vi har återigen haft världens tråkigaste lektion i morse och nu sitter vi och forskar lite kring vårat uppsatsämnen, det går väl sådär. Vi hade tänkt skriva om en sak som vi i dag inser inte har slagit igenom än. Frågan är hur man formulerar en fråga utifrån det. Vi lär nog sitta här ett bra tag till och kolla runt och forma några olika problemformuleringar.


Äntligen Söndag & Solsidan.


Handbollen vann Sverige. Nu är det Solsidan ♥. Sen blir det Milan - Cesena + lite pluggande.


All I want.


Jag känner att jag är på jakt efter så otroligt mycket nu. Födelsedagspresenter. Vit skjorta. Bomullsshorts. Solglasögon. iPhone. Systemkamera. Researtiklar. Parfym. Ballerinor. Andra presenter.


In shoes we trust.


Kollage gjort av mig.
Skor från H&M.


blä för biverkningar.


Jag lever. Det har varit en konstig vecka. Jag tog ju en vaccinspruta till resan i måndags, vilket resulterade i en hel del biverkningar. HUH. Sen har vi börjat fundera på uppsatsen också och har en hel del efterforskningar kvar innan vi har en perfekt probelmformulering, skall försöka hinna plugga lite idag hade jag tänkt, när man ändå är ensamen hemma.


I ♥ this bag.


I LOVE THIS BAG!!
Finns att köpa här!


tummen ner.


Idag mår jag verkligen inte bra. Jag vill bara krypa ner i vår säng igen och sova resten av dagen. Men jag måste till skolan för ett obligatoriskt seminarium på 4 timmar. BLÅ! Så jag tänkte ta en lång dusch, försöka stoppa i mig lite mat och bege mig..


En semesteroutfit.


Tröja - Gina Tricot | Väska & Öronhängen - Forever21 | Shorts - H&M | Skor - Have2have


My day.

Vilken dag. Först försov jag mig och fick småspringa till skolan till en lektion som just nu inte alls ger ett skit förutom massa skitprata om vad som egentligen är verklighet och vad som egentligen är sant. Vår lärare menar på att det bara är tråkiga grejer som är sant. t.ex. Idag regnar det eller så regnar det inte. Och vem har egentligen sagt att istiden fanns. osv.. I morgon är det alla fall dags för ett uppsatsseminarium, hoppas att man kan få hjälp med en problemformulering av sin handledare. Nu skall jag lägga mig och sova lite.

Bjuder på en bild ifrån Tyras blogg. Hon är i Thailand och jag har börjat räkna ner tills jag åker nu.. 6 veckor och 4 dagar.


3 byxor till vårgarderoben.


Hittade några snygga byxor hos
Gina Tricot.
Var inte de vita riktigt häftiga?


Dagens äventyr & en outfit.

Idag har vi börjat en ny kurs, Vetenskap och Metod. Har inte riktigt fått grepp om kursen ännu, men den skall alla fall ses som en kurs som förberedder oss för uppsatsen. Idag har jag även tagit min första vaccinspruta. Inte alls roligt och min arm gör ännu ont. Blä.. Däremot tyckte doktorn att jag var rolig, man fick nämligen välja mellan två vaccin, det första fick man ta två sprutor för och det andra var tre sprutor och ett slags kombinationsvaccin. Så jag valde den sista som ni kanske förstår trots min rädsla för sprutor och doktorn var nog måttligt road.


DAGENS:
T-Shirt - Emilio | Jeans - Nudie


Oooj.


Jag är nyss hemkommen ifrån Grannyran med Postkodlotteriet (utan kort, eftersom min kamera dog så fort vi kom fram). Helt sjukt vad pengar de delade ut.. Märta vann nästan 37 miljoner.. Helt SJUKT! och tydligen det mesta någon någonsin har vunnit i Sverige i postkodlotteriet. Vad gör man med så mycket pengar?

Jag skulle:
- Köpa en lägenhet.
- Betala av studieskulden
- Ge bort till nära och kära.
- Skänka en hel del
- Starta eget
- Spara
- Resa

Vad skulle ni göra för 37 miljoner?


ROOTS.


Det regnar idag. Så nu kommer slasken. Jag behöver ett par gummistövlar.
Hittade dessa på
Eurosko. Super fina ju.


Say what??


Ibland älskar jag mina lärare. Jag gjorde en tenta som slöt vid 15 idag och nu var den färdig rättad.. Hur bra är inte det? Då väntar man bara på svar från den andra tentan också, men det vet jag kommer dröja några dagar. Det blev ett VG alla fall. så jag är SUPER LYCKLIG IKVÄLL... Det skall firas med GODIS!!


Fashion is in the sky.


Det blev ingen promenad. Istället började jag plocka ner alla julgrejer och ooj så tomt det blev. Men nu har jag städat och plockat och försökt få in lite mysfaktor i lägenheten. Så nu är det alla fall städat, förutom köket som är a mess... Men så blir det ibland.


Lördag?! :O


Idag är det lördag
. Vilket jag kan meddela er att det inte alls känns som. Jag har precis haft en tenta i 5 timmar. PUST. & nu skall jag ta tag i lite disk tänkte jag.. Yihoo. Men ibland får det vara en underbar lördagssyssla också.. Sen blir det en promenad medan diskmaskinen är igång. Behöver ut och röra på mig lite.


Pizza & Semlor.


Tentan var väl inget direkt att hurra över, så jag får hålla tummarna i någon vecka nu! Sen hamnade jag i affären och då fick både godis och semlor följa med hemma. Och nu har jag precis haft ett samtal med pizzerian, som jag förövrigt aldrig kommer ringa igen.. Han har nämligen börjat känna igen min röst nu, eller kanske adressen. För så fort jag sa vart jag vill att de skulle bli körda så frågade han om de skulle till Johan.. PINSAMT! haha. Vi äter inte alls pizza ofta.. eller hur var det nu??


Förmögenheten ökar -> Privata konsumtionen ökar.


Hallå ute i stugorna. Idag är dag dags för den första tentan för året, Nationalekonomi. Vet inte om jag känner mig riktigt förberedd än, men det skall nog gå bra. Hoppas jag! Jag håller tummarna för att det blir mycket samband och arbetsmarknadspolitik, för det är typ det jag kan.. haha..


Millie.


Hittade två fina tröjor på Monki som ser så himla sköna ut.
Nu beger jag mig till jobbet.


Memories.


God Morgon! Idag är jag galet glad! HAHA. Jag skall plugga hela dagen och ikväll blir det jobb. Vet inte om jag känner mig riktigt beredd inför tentan i morgon, men det skall nog gå bra..


Candy.


we♥it

Jag är så galet sugen på godis! Jag har dock lovat mig själv att hålla mig borta ifrån godis på vardagarna och det skall jag hålla så jag skall trycka i mig en morot istället. WIIHOO! På lördag blir det godis!! :D


VH1


Äntligen hemma från skolan. Redovisningen gick förvånandsvärt bra, trots allt. Dock så slutar ju inte pluggande för dagen där, utan vi fick lite info om tentan och som visade innehålla saker jag har missat. TYPISKT! Så det blir kvällen och morgondagens arbete. Tur att jag har mitt älskade VH1, där musiken rullar ständigt. Det bästa sättet att komma igång.


New In.


Detta låg i mitt H&M paket. Det är alltså årets första Bikini-inköp. Lite tidigt tycker ni kanske, men det ligger en resa till värmen bakom knuten och vad passar inte bättre än en ny bikini och ny shorts. :)


They don't really care about us.

Tänkte bara säga God Morgon. Idag har vi redovisning i skolan, HURRA! Men det skall nog gå bra. Nu skall jag skala lite morötter och bege mig.


NEW.


Nu är jag hemma ifrån jobbet. Vi fick sluta tidigare eftersom det var första dagen. Jag passade på att hämta mitt efterlängtade paket ifrån H&M. Så här kommer en smygtitt, så det är ju kanske inte så svårt att gissa vad det är, men titta in i morgon så ska jag visa vad jag har handlat.


Wake-up Light.


Då har jag lyckats komma ur sängen. Vaknade med magsmärtor och stannade i värmen ett tag. Sen kom jag fram till att jag hatar att vakna till min mobilväckarklocka och ska därför köpa en Wake-up Light. Det är många som pratar om den och att man faktiskt känner sig piggare på morgonen när man vaknar till den. Dessa två finns på
Clas Ohlson.


Pizza.


we♥it.com

Älsklingen fick jobba över ikväll, så jag passade på att unna mig en pizza. Visserligen får han ju också det när han kommer hem, men ändå. HAHA. Kanske hinner titta lite på Halv åtta hos mig & Konferansresan.


Munkthé.


Åh, vad jag blir rastlös. Pluggandet går väldigt långsamt och jag funderar nu på att sätta på lite thé. Kanske det piggar upp mig lite. Jag måste ju plugga, det står ju en iPhone på spel.


Zumba Basic.


100 min Zumba - CHECK!

Yes, ni läste rätt. & fy fan vad trött jag blev. HAHA. Johan var snäll och gav mig Zumba Basic. När de sedan började visa alla grejer kände jag bara shit, det här kommer ju aldrig gå, men sen satte jag igång ytterligare 20 min träning och då följde de musiken vilket gjorde att takten genast sjönk och genast hann jag äntligen med! Jäklar vad skönt det var! HAHA. Nu blir det lite mat innan pluggningen sätter igång.


Dream Luggage # 2


1 5 6 7 HM | 2 3 Gina Tricot | 4 BikBok | 8 Vero Moda | 9 Ellos


Sommarkänslor.


God Morgon! Solen lyser idag, jag får faktiskt lite sommarkänslor. Tänk att få sätt sig på balkongen på morgonen och få känna värmen och solens strålar i ansiktet. Idag är det alla fall tentaplugg som gäller, sen skall jag ut på lite ärenden i eftermiddag.


Söndag.


Det är söndag. Vi håller på med lyxmat. Idag blir det Karré med klyftpotatis, majskolvar, baconlindad sparris och grönpepparsås. MUMS. Söndagsmys.


2010 ur ett annat perspektiv

Nu var det dagar sen vi firade in det nya året & tog med oss nya lärdomar från det som varit. Det har varit ett år fyllt med skratt, tårar, glädje, fjärilar i magen, längtan, nya erfarenheter, länder och så fötter ...


Of all the things I still remember, summer never look the same.


Filmen är slut. Två bra filmer har fått vara mitt sällskap ikväll; The Answer Man & Bröllopsfotografen. Se dem! :) Nu mina vänner skall jag lyssna på lite musik och krypa i säng.


Chocolat.


Då är kladdkakan i ugnen och grädden vispad. Nu skall jag bara knäppa på Bröllopsfotografen, sen är kvällen räddad.


What doesn's kill you makes you stronger.


God Middag! Jag sitter och tittar på Let's Dance, medan jag väntar på att maten i ugnen ska bli klar. Vi skall göra lyxfrukost, ägg, bacon, potatis och korv.


I live to let you shine.


I natt hade jag problem att sova. Var uppe och sprang ända till Kl. 4. Så när klockan ringde halv åtta, så bestämde jag mig för att stanna hemma. Just nu håller jag på att plugga Nationalekonomi. Men tänkte starta min Yoga dvd om ett tag, sedan hoppa i duschen innan kärleken kommer hem igen. 


Året 2010 - Augusti & September.


Augusti
- Behöver jag ens säga något annat än Japan. Kyoto, Beppu & Tokyo.
Helt klart min häftigaste resa hitills.


September
- Jag besökte Syster i STHLM. Det blev shopping. Jag visade vad som döljer sig i min handväska. Skolan började med en hårdstart.


Zumba.

Jag har fått för mig att jag vill testa Zumba. Antagligen för att många har pratat om det den senaste tiden och tycker att det är ett roligt träningsset. Så därför fick jag för mig igår, antagligen för att jag läset Systers blogg att hon hade tränat Zumba. Så därför hamnade jag på google för att leta lite och hittade två videor på youtube som är gjorda av en tjej. Så ja, dem testade jag i morse och jag känner redan träningsverken i magen. HAHA. Så jag skall se om jag kan hitta någon bra egen dvd..


År 2010 - Juli


Juli
- Mycket jobb. Besök på stranden. Var på The Studio och tog kort med Susan. Jag fyllde 22 år. Målade naglarna i olika färger. Blev en Utekväll med Jenka och Alex. Underbar födelsedagsfest. Jag köpte en ny kamera med roliga funktioner. Besökte Kvitterkvällen med Syster. Satt vid gamla badhuset och pratade minnen. Hade myskväll med Marieh på Joda. Vi besökte Fidepuben och såg Pumpbolaget.

Sommarens bål:
35 cl sprit, En BOB Granatäpple och Hallon (koncentrerad), 1,5 l Sprite och Frysta Hallon.

Augusti kommer senare.


Vogue.


God Natt Kära Vänner.
Det blev ingen redovisning i morgon. Så vi kör på tenta plugg istället, kan behövas. Men nu skall jag krypa ner till min älskling, läsa lite ur eat, pray, love och sen sova såklart. :)


Året 2010 - Maj & Juni



Maj
- Egomånaden. Det blev valborgsfirande haltande och utan eld. Visbys gator började fyllas med uteserveringar. Lovely. Pumpbolaget spelade för sista gången på borgen. Jag fastnade för The Good Wife. Jag var med i  två scener under inspelningen av "Kommisarien och havet". Värmen kom till Gotland. Lillebror hade mösspåtagning och bal. Vi bokade biljetterna till Japan. Det var premiär av SATC 2. Vi hade årets första grillkväll hos Susan.


 

 



Juli & Augusti kommer i morgon.

Juni - Började med ett VG på B-uppsatsen och i Handelsrätt. Vi hade avslutning på jobbet och paddlade kajak i Tott Hotells pool. Patrik tog studenten. Jag hade en vecka semester innan sommarjobbet började. Åkte till landet och åt äppelpaj. Midsommar på landstället. Grillningar på favoritplatsen.

Månadens låt
Magnus Weideskog - Tik Tok


Året var 2010 - Mars & April


MARS
- I mars var jag inredningsjuk. Jag köpte en ny ring. Det blev enormt mycket pluggande. Tjejerna och Jag drog på en road trip över norra gotland för att visa Susan. Jag solade för första gången den våren/sommarn. Det dansades på borden.


 


April
- & så blev det påsk! Jag hittade äntligen ett par converse med låg sula. Syster kom hem över påsk och det firades med en fika. Jag trotsade kylan och bar skjorts för första gången det året. Jag besökte slite, åt laxpaj och firade min pappas födelsedag. Vi hade spelkväll & drack tequila, enormt trevligt men tyvärr slutade det med en cykeltur som gav mig en enormt stuckning på ena foten och fick hoppa på kryckor i två veckor. Månaden avslutades med att fira min bror när han fyllde 19 år.

Maj & Juni kommer under dagen :)


Året 2010 Januari & Februari


Januari - Vi firar in det nya året hemma hos oss med god mat och champange. Jag avladde två nyårslöften även till detta år: Träna & skära ner på godis. Det gick så himla bra att det blev samma löften i år igen. HAHA. Jag gjorde om i hallen, satte upp en spegel och massa tavlor. Jag körde mina outfitbilder i duntofflor och köpte nya sommarskor. Finaste Jenka & Jag drack varmchokald ur rosa vinglas på strandpromenaden mitt i all snö. Varit dåligt föredöme för små barn genom att gå i tygskor mitt i vintern, fy skäms. Jag fick VG på MFS-tentan. Jesper fyllde 13 år.

Månadens låt:
Taylor Swift - You belong to me.




FebruariVi hade världens galnaste tjejkväll! Jag blev kär i en lägenhet på 300 kvm i Brooklyn. Min älskade syster blev 22 år. Jag fick jobb. Älsklingen fyllde 27 år och vi firade 3 år tillsammans. Susan fyllde år och det firades självklart med en rejäl fest med samtal som i amerikansk tv endast skulle låta "Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip". Men med helt underbara vänner är det sjukt roliga diskussioner.

Månadens artist:
Toby Mac



Mars & April kommer i morgon!


Idag har jag ...

Idag har vi kommit på uppsatsämnen. Jag har kollat på Rasmus på lufften. Ätit mängder av Piggelin. Jag har rensat recept. Skrivit inköpslista inför morgondagen. Jag har lagt över alla mina älskade bilder på en extern hårdisk. Nu kollar jag på Filip & Fredriks årskrönika 2010 och tänkte göra en egen årskrönika. LIFE IS GREAT!


Våren hos Lindex.


Här är lite av Lindex vårkollektion.
Jag är så himla kär i klänningen!
Bilder kommer från Therese & Cederfeldtmalinen


Dream Luggage # 1

Eftersom jag skall ut och resa i mars, så tänkte jag bjuda på lite önskebagage då och då.

1 2 4 8 Topshop | 3 5 7 H&M | 6 Have2have


Rough Diamond.


Jag är helt slut efter den här dagen. Även om den inte har varit så ansträngande så blir man trött. Behöver nog ta tag i min träning efter min förskylning släppt, så jag blir lite piggare.


Leighton Meester

Är i skolan, så jag pasar på att bjuda på ett kollage på vackra Leighton Meester


Pink.


Idag blev det skola hela dagen. Vi kom en bra bit faktiskt och i morgon är det dags igen, finansiella bubblor och tillväxt står på schemat.


1 termin kvar.


God Middag! Idag blev det sovmorgon. UNDERBART! Nu är det dock slut på ledigheten och dags att tänka på skolan en sista termin. HJÄLP! Tänk att jag redan är klar med 3 år!! Usch vad tiden kan gå fort ibland..


Travel.


[Bild lånad här ifrån]
Jag vill åka till solen, slippa snö, bada och bli brun.
Har till och med beställt en bikini idag.


Blue eyes.


Jag har köpt linser. Dock har jag inte hunnit använda dem någon längre tid eftersom jag råkat ut för en enorm förskylning. Men nu känns det äntligen som att den börjar släppa, så jag kan ta tag i mina nyårslöften också. Men det är de vanliga som att börja träna och minska på mitt småätande.


Nyårsafton.


Det blev inte så mycket kort på nyårsafton, men en outfit blev det, dock efter vi varit ute i snön och jag har lyckats förstöra hela frisyren.. haha. Men det var en riktigt trevlig kväll trots allt.
Nu skall jag leka lite med en julklapp och fixa lite med mina bilder, kanske fixa ett kollage av mitt 2010.


RSS 2.0