Godkänt.

Äntligen hemma efter en lång dag. Nu sitter jag med hårfärgen i håret och bara hoppas att det skall bli bra. Dagen slutade alla fall bra, våran redovisning blev godkänd vilket känns skönt. Så nu har jag bra tentan kvar efter jul sen är denna kurs avklarad, jobbigt att jag måste vänta så länge dock, men det ger mig ju bara mer tid till att plugga. toppen. Gick alla fall en sväng på stan med Susan och Jenka innan Susan skulle med båten, sen fixade jag och jenka grejer till kvällen, vin, ost och lite kex. Smaskigt. Nu skall jag vara duktig och plocka lite här hemma innan det är dags att hoppa i duschen och skölja ur färgen. Sen skall det bli slingor också. Håll tummarna för att det blir bra!

/ace.


God Kväll.

Nu har jag och älsklingen ätit mat och kollat in två filmer. Och nu tänkte jag faktiskt krypa i säng. I morgon blir det en lång dag, vi skall ha redovisningar mellan 10 - 15, sen skall jag hem och färga mitt hår. Kommer bli intressant, hoppas det blir liite som jag vill alla fall. Sen blir det vin med Jenka. Ska bli mysigt :) Vi har ju som sagt inte setts på ett bra tag nu.

/a.


Julstämning?


Undra vad älsklingen kommer säga när han kommer hem och ser det här.
HEHE!

/ace.


Färdig.

ÄNTLIGEN! Jag är klar! Det tog ju inte alls lång tid, bara sådär 4 timmar. Men det blev 909 ord alla fall. Kändes mest som att jag ordbajsade, men jag hoppas att Bosse blir nöjd nu. För jag orkar verkligen inte lägga ner mer tid på den. Nu skall jag börja fixa här hemma istället, så det blir lite julfint. Skall nog försöka hinna sätta upp julgardinerna i köket. Så håll tummarna för att det blir bra.

/ace.


suck.

ÅHHH ... JAG BLIR SÅ ARG!! 800 ord från vart då? Jag har fått ihop 200 och vet inte ens hur jag skall formulera det jag tycker är fel gjort utan att låta elak.. och sen skall jag dessutom lyckas förklara varför de 4 p:na skall ligga i handlingsplanen och inte i strategin. "För så har bosse sagt så???" HAHA. GUD VAD DET HÄR ÄR ÖVERDRIVET!! I'm going down! SUCK.

/ace.


Ojoj...

Utan för fönstret snöar det. Vackert eller hur!
Har ni sett?

Det är ju världens bästa väder idag. Det snöar ännu mer vilket är ett bra tecken inför jul. I just love it! Har vi tur så blir det äntligen en vit jul. Dock skall jag nog köra bil för första gången i snö på jag vet inte hur länge, men det skall nog gå fin fint. Har ju sällskap av finaste så det är nog lungt :) Här hemma händer inte så mycket jag har fått min ur söjta ny almanacka, skit bra och precis som jag vill att en almanacka skall vara, helt klart värt pengarna med andra ord. Ni kan också skaffa en det är bara att klicka här så kommer ni till sidan.

Alla fall jag skall skriva min opponering idag, vet dock inte vad jag skall skriva så det kommer antagligen att ta ett tag. Sen blir det städning idag igen, det är mycket att göra tills jul.

/ace.


Stjärnklart.


Hallå hallå!

Jag har satt på julmusik på högsta volym medan jag står i köket och diskar lite. Johan jobbar över idag så han kommer antagligen komma hem sent. Vilket betyder mycket julmusik ikväll! Jag börjar bli lite irriterad på reklamen på spotify, dom har ju världens längsta reklam nu, plus att den brukar hacka sig och vara tyst i typ en minut innan musiken kommer igång igen. Alla fall på Fredag ser det ut som jag och Jenka skall ha mys, vin & ost/kex kväll. Det var super längesen vi sågs nu så jag hoppas att det bli av. Skall dock försöka hinna färga håret innan hon kommer, får se hur det går. HAHA. I morgon hoppas jag att jag kommer få en del gjort, det blir antagligen ingen skola, så jag skall skriva en opponering på typ 800 ord och sen blir det att städa dator/gästrummet så det också blir lite jul fint. Nej, nog med babbel dags att återgå.


Snart är det Jul!


(Tryck på bilden för fullstorlek, blev alldelles för stor i bloggen)

Här kommer lite Julönskningar (från bilden):

Skorna - Converse
Parfym - Fancy av Jessica Simpson
Väskan - Vero Mode (som jag föll för när jag var ute och handlade klappar i måndags, helt underbar!)
Boken - Sophie Kinsella, En shopoholic i väntans tider.

/ace.


Julstämning.

Det blev sen mat idag igen, men jag tänkte att det inte gjorde något eftersom Johan ändå slutar vid sju, så vi lär inte äta middag förens nio. Jag har tvättid från sex så fram tills dess skall jag koncentrera mig på skolarbete och efter det så skall jag börja små plocka i lägenheten medan tvättmaskinerna snurrar. Det är mycket som skall tvättas idag så jag hoppas verkligen att jag hinner med allt.
Snacka om att snön gör så man känner värsta julkänslan. Gick och sjöng "Hej mitt vinterland" hela morgonen och Johan blev nog lite irriterad. HAHA. Fast då är han bara söjt så det gör inte så mycket. Jag har även postat julkorten idag, så jag hoppas att de kommer att hitta till alla lådor innan jul. Mamma tyckte jag var onödig, men det är ju liksom en del av hela grejen, plus att det är kul att få lite kort också. Vi har redan fått ett faktiskt, från Farmor och Farfar.

/ace.


Amända.


HEEEEEEJ MIITT VIIIINTERLAND!!
Är det inte häärligt!! Nu har snön äntligen kommit & som det ser ut nu finns det en väldigt liiten chans att det kommer ligga kvar tills jul. SNÄLLA inga plusgrader nu bara. Just nu sitter jag i skolan och väntar på mina kompanjoner (eller vad det nu heter :P) Vi ska fixa det sista på arbetet innan det är dags för redovisning. Spännande eller vad :P

/ace.


RSS 2.0