In the middle of the home.




Jag har fastnat i en inreda-hemmet-period. Vilket är galet roligt och jag har massa grejer jag vill göra om... Problemet är att jag ändrar mig lite framåt tillbaka, men nu vet jag nog alla fall hur jag vill att hallen skall se ut, lite färg, en tapet och en ny hatthylla sen är jag nog en lycklig tjej ett bra tag. Skall bara få kärleken på samma spår, tror ni jag lyckas?? :)


Bortom havets gränser.


Det blir inget jobb ikväll, mitt huvud är inte alls med längre. Det har varit alldelles för mycket att ta in de senaste dagarna, både privat och i skolan. Så det blir en kväll framför skolböckerna ihop om att få någonting gjort. Kanske jobbet skulle vara det bästa för att skingra alla tankar, men eftersom jag har lite mycket i skolan så får de gå först. Alla fall idag.


Nitar.


Skola, skola, skola. Sitter och jobbar med den här förbannade uppgiften i ledarskapskursen. Vi skall skriva om ledarrollerna och vilka gruppsituationer som uppstår "fluggornas herre". Skit svårt... Jag känner att jag inte riktigt har båda fötterna på jorden i detta tillfälle, men snart så..


HAPPY :)


Idag är jag lycklig.. Jag har världens bästa pappa. Han har lånat ut sin dator till mig medan jag väntar på min nya... Bara för att han tyckte att det var viktigt att jag klara skolan.. Super snälla pappa.. :) Nu skall jag bara bestämma vad jag skall köpa för dator, och beställa en också.. Gosh.. hihi. 





I'm so fucking tierd of some people.


Jag är trött. Uppgiften går framåt långsamt. Men jag är så förbannat trött på människor som inte kan acceptera varandra utan sitter och har väääääääääärldens högsta diskussion. Hallå! & jag glömde ju självklart min iPod hemma. GREAT! Jag är redan trött på att inte ha någon dator... :(


I'm in love.


Jag har hittat väärldens finaste lägenhet. Synd bara att man är student och inte riktig får ta ett lån än. ÅH :( Idag vill jag ha ett jobb eller vinna några miljoner!! FÖR GOOSH, vad underbart fin den är...


pink.


Hallå hallå! Min dator hemma har tyvärr nu lagt av för gott, därav har inte min uppdatering varit toppen!! som tur var hann jag betala mina räkningar innan den somnade in. :) Igår var jag hemma i stort sätt hela dagen, gick egentligen upp vid sju, för att inse att jag nog inte alls skulle klara av att gå till skolan, så jag somnade om, sen blev det film hela dagen. På kvällen blev jag dock lite bättre, så jag pallrade iväg till jobbet trots allt. Idag skall jag tillbringa dagen i skolan och sen beger jag mig ut på landet.


New.


Eftersom min kamerasladd verkar ha sprungit och gömt sig så lånar jag en bild från Kenza. Det är nämligen hon som har gjort en kollektion hos guldfynd. & ormen var alltså den ring jag införskaffade i lördags. GALET SNYGG.


H&M Höst.


1,5 sida klar
- 1,5 sida kvar. Än så länge går det bra, men nu är det bara de där sista kvar, halva arbetet som kallas utfyllnad. VARFÖR? Har paus förövrigt. Har kollat runt lite på internet, dött över H&M, jackan jag vill ha är slut! Kul, men kanske bra ändån. Ja, jag har ju jackor i överflöd faktiskt. Men hur ofta använder jag de andra? Det blir skinnjackan och ibland min vinterjacka.


You are done baby.


Skolan är avklarad för dagen
, eller alla fall lektionerna, nu är det bara en uppgift som skall bli klar och skickas in. YIPPI. Arbetsrätten var alla fall intressant. Och min lärare gav också lite kommentarer om sin iPhone. Så ja, jag är lite närmare ett köp nu alla fall. Hon är ju trots allt jurist så hon borde ju kunna konsten att få fram sina argument på rätt sätt. haha. Förestenn skall ni få sen en sjukt snygg ring som jag köpte i lördags ...


Sveriges Rikes Lag.


Då har vi gått igenom våran seminariumuppgift. GOSH! Det är ganska intressant faktiskt, speciellt när det mesta dras till verkliga fall. Juridik är helt klart spännande. Men skulle man kunna klara att jobba med det? Det är ju så oerhört mycket lagar som man måste ha kolla på, det finns aldrig något som är rätt eller fel, vilket ibland kan vara spännande och roligt. Tänk att vinna fast man egentligen har alla odds mot en. Helt sjukt. Nej, nu är det dags att njuta av lite lunch innan vi gräver oss djupare ner i lagboken.


27 September.


Måndag. En grå måndag. Nu känns det verkligen att det är höst, det är dissigt och grått när man vaknar. Man har ingen lust att ens gå utanför dörren. Men måste man så. Det är skola som vanligt på måndagar. Idag skulle jag egentligen vilja ligga kvar i sängen hela dagen och titta på någon bra serie. Men icke. Det får vänta tills nästa helg. BLÄ!


En sång för alla dom.


Då mina vänner är det fredagkväll, jag har gått igenom ett antal outfits och kommit fram till en som känns bra. Sminket är på plats och håret är fixat, nu är det bara ett par vänner och lite vin som saknas.


You are exactly what I'm waiting for.


Jacka - Skinndepån : Tröja, Halsduk - Gina Tricot

Ojoj, då är lägenheten klar! GREAT! :) Nu skall jag sätta mig och läsa igenom allas arbeten och sammanställa det till ett. Hur detta skall gå är en himla bra fråga, men det blir säkert bra i slutänden. Håll tummarna.


You and me baby.

Idag har jag överraskat mig själv. Badrummet CHECK , Disken CHECK! Nu är det bara några drag med dammsugaren och tvätten som skall fixas sen är lägenheten som ny igen. JÄKLAR! Jag är snabbare än vinden idag. Vad lite musik kan göra egentligen ...

Bloodhound Gang - The Bad Touch


Dreaming, Hopping.


Jag drömde en konstig dröm i natt. Vi var nämligen ute och åkte, hamnade på en fest och ja på något sätt så gick min mobil alla fall sönder. Jag satt ett tag och försökte laga den, tills jag insåg för mig själv. "Vänta, jag behöver ju inte laga den, jag skall ju köpa en Iphone!!"
 Så snabb hade jag alltså i mitt undermedvetna bestämt mig för att köpa en iPhone.. Ganska knäppt egentligen, jag hade liksom ändå tänkt läsa igenom lite recentioner innan jag satte mig på bestämt-mig-för-en-iPhone-tåget. Men ja, tydligen så funkar inte kroppen riktigt så. alla fall inte min kropp.


sunshine.


God Morgon!
Jag är redan vaken, har varit det sen nio. Galet va!? Men jag var helt slut när jag gick och la mig igår, så jag somnade innan jag ens hann blunda, om man säger så. Idag händer inte så mycket faktiskt, jag skall plocka undan lite i lägenheten inför kvällen, samt skriva klart min ledarskapsuppgift.


In your grey eyes.


Hem Ljuva Hem.
Hemkommen från jobbet, det har varit en ganska bra kväll ändå. Mycket roligt folk att prata med, vilket är underbart! Nu skall jag sätta mig framför tvn, med min godispåse och kolla någon bra film, eller kanske någon serie innan jag kryper ner och somnar för att ladda till i morgonkväll då tjejmiddag står på schemat! LOVELY.


Dagens.


Jacka - Vila , tröja - Monki , Jeans - Diesel , vantar - Åhléns

Jaha mina vänner, då har jag mumsat i mig en laxtallrik och kollat på greek. Nu är det bara några timmar på jobbet kvar, sen är dagen slut.


Nothing compares to you.


Tänk att ha en sån här fin kudde när man skall sova.
Från H&M.


COMPLEMENT.

Hemma igen, pust! Vilket kämp, men vi blev klara och uppgiften känns faktiskt begriplig. Så nu skall jag ta tag i lite här hemma, innan det är dags att ladda förrådet och bege sig till jobbet. Jag gick förestenn en snabbis på stan, egentligen skulle Susan och Jag bara köpa lite vin till i morgon. Men jag sprang in en snabbis på Åhlens efteråt och köpte hemma detta.

 


Uppe med tuppen ... nästan.


God Morgon!
Nu slår klockan nio. Det är tidigt om man jämför med när jag gick upp igår. Planen är att jag skall gå med Johan mot jobbet vidare till skolan. Så att jag/vi får något gjort idag. Två inlämningsuppgifter tänkte jag jobba på innan det är dags att bege sig hem, en skall vara klar & den andra så gott som klar. Blir en intensiv dag med andra ord.


Just say it.


Jag funderar starkt på att köpa en iPhone 4.
Någon där ute som har en och som vill ge en bra eller dålig kommentar om telefonen? :)


- - - -


Skjorta från Vila, Skärp & Strumpbyxor från Gina Tricot.

Lagar mat, blir någon konstig baconsörja. Yippi. Jag vill bara gå och sova egentligen, men känner att jag behöver äta något.


These streets will make you feel brand new.


Ett av inköpen i STHLM, en tjocktröja från Gina Tricot.
En favorit i höstgarderoben.


Frank Dandy Superwear.


Funderar på att klicka hem lite underkläder.
Hittade tre favoriter hos Frank Dandy.


Ops.

Ser ni klockan! Tjugo i ett ... Jag vaknade för tio minuter sedan. SHIT! Skulle ju gå upp med älsklingen vid halv tio. Men nej, istället vaknade jag nu! Eller egentligen vaknade jag första gången vid sju, för att alla värktabletter släppt och halva munnen skrek av smärta! Härligt vad lite fel placerad hud över en växande visdomstand kan göra. NOT! Smärtan är enorm. JÄKLAR. TACK IPREN för smärtlindringen. Nu kan jag alla fall tänka. :P HAHA.


Borta men ändå hemma.


Nu skall jag och finaste se på Hung, helt klart mitt favoritprogram just nu, och äta massor av godis och krypa ner i vårat egen designade lyxsvit. Vi har alltså byggt om vardagsrummet lite, kastat bordet åt sidan för ett tag och lagt en gigantisk madrass framför tvn, med kuddar och mystäcket. Vilket helt klart har gjort vår helg. Känns som borta men ändå hemma.


Träning.

Jag är hemma, helt slut. Jag och Susan bestämde oss för att gå till gymmet efter skolan, pust. Man känner sig helt slut, men förhoppningsvis går det över till något bra sen. :) Håll tummarna. Nu har jag tappat bort min älskling, han skulle sluta klockan 16, men han har inte synts till och mobilen har stängts av.


Jag är nu på väg till skolan, idag faktisk...

dsc00128 (MMS)

Jag är nu på väg till skolan, idag faktiskt i ren ilska. Hur tänker endel människor egentligen? Jag hoppas innerligt att de största partierna ska inse att sverige inte kommer funka om de inte samarbetar. Jag skiter fullständigt i att de har olika åsikter!!! Ingen makt åt SD tack!!!


Jag dör långsamt.

Årsdagbok av en blondin

Januari:

Lämnade tillbaka en scarf för den satt för hårt! 

Februari:

Blev sparkad från apoteksjobbet för att jag inte kunde trycka etiketter. Flaskan fick ju inte plats i etikettmaskinen! 

Mars:

Blev riktigt glad. Lyckades lägga ett pussel på 6 månader fast det stod 2-4 år på kartongen! 

April:

Satt fast i en rulltrappa hur länge som helst under ett strömavbrott. 

Maj:

Försökte mig på att åka vattenskidor men kunde inte hitta en enda sjö med en backe. 

Juni:

Förlorade en bröstsimtävling. Fick reda på senare att de andra fuskade. De använde armarna! 

Juli:

Blev utelåst från min bil i en regnstorm, bilen blev dyngsur för taket var nedfällt! 

Augusti:

Kunde inte ringa 112.. Döh...Det fanns ju ingen tolfte knapp på telefonen! 

September:

Försökte komma underfund med varför det var så många W på M&M godisarna.... 

Oktober:

Jag hatar M&M .. De är så svåra att skala! 

November:

Bakade kaka. Receptet sa att jag skulle separera 12 ägg, jag fick låna ihop 12 skålar. 

December:

Gick på klubb där man skulle vara över 18. Det tog ett tag att samla ihop 17 pers som kunde följa med


Wish.


Jag skulle vilja ha lite nya grejer till vårat kök. Detta står väldigt högt på önskelistan just nu. Hoppas jag kan lyckas skicka en beställning med någon som skall förbi IKEA.


Plötsligt blev allt mycket godare.


Jag och älsklingen diskuterade precis att visa maträtter låter mycket godare när man lägger till några ord. Så istället för Fläsk och potatis så ska vi idag äta Chilimarinerat Fläst med Hasselbackspotatis. Och visst lät det plötsligt mycket godare. MUMS. Kanske skall skriva alla våra matlistor så, då känns det ju som att man är på resturange nästan, ganska smart egenligen.


When life is beautiful.


Jag skall framkalla lite kort är planen. Vi måste ju få upp lite tavlor här hemma snart.


Grease 2.


Jag är galet partysugen. Musiken är redan på högsta volym och jag tänker skriva klart min inlämningsuppgift. Veckorna rusar ju förbi känns det som. Timmarna också för den delen. Jag såg Grease 2 till frukost, precis lagom romantik sådär på morgonen!


Träning.

Jag har sedan länge bestämt att när Friskis & Svettis öppnade sin nya lokal med gym skulle jag börja träna. Så hur tror ni det har gått?! Så här långt har jag alltså kommit, träningsschemat sitter på kylskåpet. Inte bra. Men i morgon skall jag försöka få med mig någon och komma igång lite.


På väg in i vardagens tempo.


Jag har verkligen en kass uppdate känner jag. Men det är lite mycket av allt just nu plus att min dator aldrig vill ge med sig. Jag skall köpa en ny, dock får det vänta lite till. Skall rådfråga med våran datorexpert och se om hur Johans nya dator funkar. Så det skall bli en spännande process. Sen måste jag lära mig att packa ner kameran när jag beger mig ut på äventyr, har blivit lite dåligt med kort på sistonde. Jag behöver komma in i tempot först.


Gossip Girl


Jag har precis sett det första avsnittet av säsong 4 Gossip Girl och jag längtar efter resten av avsnitten. GOSH! Ge mig mode & kärlek & drama.


Nothing like you and I


poppar musik, skall snart bege mig till jobbet. Måste få upp humöret & regnet gör det ju inte bättre om man säger så. Men lite fånig dans i otakt sen är allt löst. :P


Black & Grey


Hallå! Klockan är 8 och jag är redan uppe och ränner. Skolan börjar om en timme, så jag skall förberedda lite thé och grejer att ta med. Mums. Det ser ut att bli en lång dag till i skolan, vi har nämnligen 3 inlämningsuppgifter denna vecka. PUST. Fullt ös medvetslös. haha. Nej skämt och sido, så känner jag att jag vill bli klar med dem så fort som möjligt så vi bestämda att köra igång redan idag, man vet ju aldrig vad som kommer upp i resten av veckan.


- - - -

Man fastnar. Fast det egentligen inte finns något att kolla på. Men glömmer tid, fast man har massor av saker att göra. Man klickar utan att egentligen hitta något. Man tittar utan att egentligen ta in något. Men hur släpper man taget om något som egentligen är ointressant men ändå så beroendeframkallande?


Monday


Då var det måndag igen. Det har varit skola hela dagen, seminarium på seminarium. Intressant men stressigt. Nu tar veckan form alla fall & planeringen har börjat. Kanske sätter träningen igång denna vecka. Får se hur mycket man orkar. Skall alla fall fixa lite här hemma innan finaste kommer hem.


För att ...


Söndagar är mysdagar.


Söndagar är dagar då man inte gör något. Man myser, kollar på film och äter god mat. Idag skall vi göra en stek, vilket skall bli oerhört spännande. Jag har inget direkt recept att gå efter heller, vilket gör det ännu mer spännande. :) Hoppas alla får en mysig söndag.


Tankar & Fotboll.

Väntar på älsklingen och funderar på viktiga egenskaper för en ledare. Känner mig inte alls på plugghumör idag faktiskt. Funderar på att lägga tankarna åt sidan tills Johan kommer hem. Han kan nog hjälpa mig. Ikväll så blir det fotboll och Zlatan premiär i Milan. SPÄNNANDE! :)


Rysningar i hela kroppen.

Jag och älsklingen satte oss framför tvn för att äta frukost. Hamnade framför en dokumentär som heter Världens fetaste familjer - och jag. Jag kan säga att jag var oerhört berörd efter att ha sett den. Han besökte nämligen en familj, där sonen vägde 300 kg och precis hade bestämt sig för att göra en operation för att gå ner i vikt. Det värsta av allt var att han visste att han hade 70 % chans att dö och 30 % chans att överleva, ändå valde han att genom gå operationen. Jag tror aldrig någonsin att jag fått så mycket rysningar i kroppen. Tänk om man själv skulle vara tvungen att ta ett sådant beslut. Jag tror varje människa som skulle få orden, om du genomgår denna operation har du bara 30 % chans att överleva, skulle tveka. Men han ville visa för sina systerbarn att gränsen var nådd och att man kan förändra sig. Jag ska väl poängtera att systerns barn också var överviktiga, dottern var 7 år och vägde 70 kg. Tårarna rann, och allt hår på kroppen reste sig. Han var en oerhört stark person, hade visioner om vad han skulle göra efter operationen och självklart överlevde han operationen.


Ett Grattis till andra sidan jorden.


God morgon!

Idag är det en speciell dag, Johans syster Emma fyller år nämligen år. Så vi har skickat iväg massa grattis hela vägen till Japan, där hon för tillfället befinner sig. Här hemma rullar livet på som vanlig, jag skall snart göra en Amanda lyxfrukost och krypa ner i soffan och kolla någon bra serie. Sen får vi se vad dagen leder oss. :)


Predators.


Då har vi kommit hem från bion. Idag var det Predators som stod på schemat. Lite läskig för min smak, så det var tur att älsklingen var med så man hade någon att klämma i handen när det blev läskigt. Så ja.. spännande med läskig.


In my bag.


Det här följer alltid med i min väska. Tror jag har kommit i en rosa period nu, eller vad säger ni?
Väska från Vero Moda, Plånbok Monki, Ipod, Almenacka, Parfym, Läppstift & min älskade mobil.


FUEL.


Klockan är fyra. Jag har gjort nothing today. Great. Kvällens outfit är alla fall klar. Nu skall jag väl försöka diska lite, sen skall köket förvandlas. Spännande. :)


what ever you wear, always dress to kill.


Goood Moooorning.
Idag känns det som jag är uppe med tuppen. Jag och Kärleken gick och la oss super sent igår men jag är redan uppe. :) Jag har miljoner av saker att göra idag. Men först blir det ett avsnitt av Greek och frukost.


Forever 21.


Good Girl.


Heeeej!
Jag har redan kommit hem från skolan. Vi gjorde klart våran inlämningsuppgift, efter ett enormt kämpande lyckades vi alla fall hitta 2 fall från AD som passade in på våran uppgift. Men fy alltså. Nu äter jag alla fall lite lunch innan jag skall fixa lite här hemma. Det är ju alltid något man måste göra.


Outfit.


Kofta & Byxor
- Vila : Linne - Monki

En konstig bild. Men alla fall lite nya kläder. Det behövde jag verkligen. Älskar att handla nytt, synd man har en studentinkomst och måste köpa massor av skolböcker. Fick äntligen mina idag förestenn. Tog det inte sådär två veckor eller nått? SUCK.


Tre dagar i Sthlm.


Fredagen började på Wayne´s coffee med världens godaste macka. Kändes som vi satt där i timmar och pratade.

Världens bästa Marieh.


På Lördagkvällen åkte vi in till Götgatan och gick på denna restaurang, jätte mysig. Med världens goaste mat, enligt min åsikt. Bilden är lånad av Marieh.


Visst ser det gott ut. Det var fläskytterfile på spett med klyftpotatis och tsatsiki. Jag och Marieh drack ett super gott vin medan Jocke njöt av en öl. Tyvärr fick Marieh en flaska i ansiktet. :/ Och jag tog dum som jag är inte ett nytt kort.

Jag & Marieh tillbringade alla fall våran tid på Götgatan, i Kista och på Skärholmen. Åt världens goaste och största hamburgare i Kista & shoppade som tokar.


Sneak Peek

Tudelooo! Här kommer en Sneak Peek på lite av det som jag köpte i Stockholm. Spännande va :) Har ju lovat min Jenka att jag skall ta kort på vad jag köpte på Forever 21, så det kommer snart gumman. Im working on it. Stockholm var underbart. Shopping i tre dagar med Marieh, kan det bli bättre? :) Ibland önskar jag att vi bodde närmare, det finns alltid något att prata om med dig. Tur att det finns internet och mobil. :D Nu skall jag till skolan en snabbis innan det är dags att städa lite här hemma.


Home sweet home.

Oj, 5 dagar sedan jag var här inne. Stockhomsresan har varit jätte bra. Vi har shoppat loss rejält. Så jag har med mig massor av fina grejer hem. Känns skönt att uppdatera garderoben lite alla fall. :) Det blir ju inte så ofta när man studerar tyvärr. Jag skall visa lite bilder senare på lite nyinköpta saker. :) Men först skall jag äta lite mat. Pasta a la Amanda.


you are the greatest.


Väskan är packad och i morgon bär det av till min älskade sis!
Så vad händer mer idag?
Jo, jag skall till skolan nu och göra klart våran arbetsrättuppgift.
Sen bär det av hem för att diska och plocka undan lite hemma, innan det är dags att bege sig till jobbet för en mjukstart. Sen skall jag mysa sönder min älskling när jag kommer hem.


You move to fast.


God Morgon!

Jag sitter och äter frukost. Solen skinner utanför och jag skall snart bege mig ut. I natt har jag sovit fruktansvärt dåligt, krigsplan har flygit över Visby hela natten. Men det finns ju inget att göra åt det. Utan det är bara att sätta igång med dagens sysslor.


RSS 2.0