Äntligen helg.



Nu mina vänner är det snart slut för idag. Då bär det av hem först, för att fixa i ordning mig för en kväll på sudret. & klockan sex bär det av ut. Trevligt! :) Vet inte alls hur länge vi blir kvar där ute, det får tiden utvisa. Så hoppas ni får en trevlig helg.


Party på jobbet.

Sitter och lyssnar på lite party musik.
Det finns inte så mycket annat att göra idag.
För att ladda inför Fide ikväll lyssnar jag på:

 
Black Eyed Peas - Boom Boom Pow



Kings of leon - Sex on fire


Cascada - Because of the night


Black Eyed Peas
- I Gotta Feeling


Life is one big party.

Jag tycker det är ganska roligt när radion spelar gamla låtar som man inte har hört på ett par år.
Här har ni dagens låt:

 


Red.


Försov mig i morse. När det var 20 min tills jag skulle gå rusade jag upp ur sängen. Slet på mig det som låg närmast och rusade till bussen, såg en buss köra förbi. SKIT .... Men som tur var, var det fel buss och jag kom med. PUST!


Joda Bar & Kök.

Igår kväll träffade jag Marieh på stan. Vi gick ner till hamnen och satte oss på Joda's uteservering. Åt tacotallrik och pratade i timmar, mysigt. Hoppas verkligen vi hinner ses innan jag åker, annars blir det en weekend till STHLM snart. :)


In the Rain


Vilket väder det är idag. Ganska mysigt så länge man slipper vara ute i det. Jag fick cykla till jobbet i mammas regnbyxor, skit snyggt tillsammans med klackskor. HAHA. Men om man skall lite på yr.no så skall det sluta snart. :) HOPPAS!


New.


Sitter på jobbet och har tråkigt. Det finns inget att göra förutom att vänta på posten. Vilket är en enormt tråkig sysselsättning. Så det blev ett foto på mig i min nya tröja, som jag hittade på Vero Moda igår för 60 kr. :)


J.K

Jag älskar verkligen att läsa tillbaka i min gamla blogg och läsa om tiden som varit. Hittade en sööt kommentar som min älskade lillebror sa när han kom hem från skolan för ett bra tag sen:

"Joooo, och hon ba, Jag är mycket kuligare än du. och jag blev typ skit sur och ba, men va satan gå på en svenska lektion någon gång väl!!"





A old collage I found.


Dagens önskeoutfit.


Linne - BikBok | Leggins - Lindex | Skor - Dinsko | Väska - Modekungen

Jag är väldigt förtjust i väskan från Mulberry men eftersom den kostar en liten slant tipsade Jenka om väskan från Modekungen som är ganska lik Mulberry väskan & ja, efter resan så kommer nog den att hamna på min arm.


Summerboy.


På väg till jobbet, tur att man har sin älskade Ipod som gör mig sällskap. Dimman låg tjock över Visby när jag gick mot bussen, men har sakta men säkert försvunnit under resan. Idag hoppas jag på toppen väder, nu har det väl ändå regna tillräckligt?! Jag är inte riktigt redo för höst ännu.


Sky.


Himmeln var enormt fin för någon kväll sen.


working.


Sitter på jobbet igen och väntar på att systemen skall göra sitt jobb. Ibland tar det väldigt lång tid faktiskt. Tur att det finns andra tidsfördriv också. fniss* Här är min fina klocka från o.n.e. ♥


När livet är som roligast.

I Lördags samlades vi hemma hos Pierre och hade lite mys i regnet.

Emil drag Majbock, en öl tror jag. HAHA


Jag drack Mojito och en drink som Pierre blandade. MUMS säger jag bara. Även om den var lite stark i början. HEHE.


Sen kom Tequila fram. HAHA. WHAT A SHOCK!


Jag tog fyllemat på krogen, en väldigt dyr tacotallrik som inte ens ser så smaskig ut nu när man ser den på kortet.


Killarna drack shots igen. ovanligt! HOST.


En helt klart trevlig kväll, även om jag var ganska trött på slutet. Är ju inte alls van att krogen har öppet till tre. Jo, krogen har bara öppet till två på Gotland under resten av året.


I try to hang on.


Hallå!

Det blev inte så mycket bloggande igår, det kom saker i vägen, både tråkiga och roliga. Men nu är jag tillbaka, tyvärr har nog inte min tankeverksamhet startat ännu men den kommer väl.


@ 14:51


Jag är trött, våra system strular och jag har inget att göra. TOPPEN! Speciellt en dag när man vill att tiden skall gå lite fortare. Solen skinner och klockan gå väldigt sakta. Jag vill UT! Snart är det alla fall rast. Härligt. Behöver något skoj tidsfördriv. Undra vad man skall hitta på.


Mulberry - Alexa leather bag


Jag ÄLSKAR denna väska. Vet inte hur många gånger jag har gått in och tittat på den.
Den finns alla fall att köpa här!


sunshine.


God Morgon
i detta underbara väder. Idag är jag riktigt trött, men solen lyser så man är ändå på ganska bra humör. Jag har tagit en kopp thé och skall nu börja jobba. Jag glömde tyvärr min kamerasladd hemma idag också, så jag skall fixa in lite nya bilder ikväll. Så kika in då ;)


Dresses I love.


  
1, 2, 3, 6, 8 Nelly | 5 Topshop | 4, 7 Forever21


Tiden går fort när man har roligt!


[ Kollage av mig, bild 2 & 3 är från Fashiontoast ]

Idag är det mycket på jobbet, har en hel hög att fixa idag. SKÖNT! :) Få bort lite saker, plus att tiden går fortare när man har roligt. Ikväll skall jag och kärleken inhandla lite grejer inför resan. Spännande. :) Så det blir en lite trip till några affärer i stan, medan vi ännu har en bil att köra runt i. Nu är lunchen slut och det är dags att återgå till arbetet.

Pirrigt.


Söndagen spenderades i Buttle, eller kvällen alla fall. Där vi blev bjudna på taco. Jag älskar taco! :) Sen blev det också lite updates om Japanresan. Det skall tydligen vara enormt varmt när vi skall åka dit. Spännande. Åh, ni anar inte hur nervös jag börjar bli. I morse såg jag ett flygplan lämna flygplatsen när jag åkte förbi. Det pirrade enormt i magen. GOSH.


When love takes over.


Hallå hallå! Igår kväll hamnade vi hos Pierré, det blev mojito, mycket mojito. Underbart gott. Jag fick den färdigblandade från Bacardi. Underbart god, med massor av is och myntablad. MUMS. En favorit som kommer hamna i vårat barskåp. Bilder från kvällen kommer, så håll utkik. :)


yeah yeah.

Nu drar jag & kärleken på fest. Här kommer lite partymusik.


Vart tog sommaren vägen?!


Regnet bara öser ner.
Vilket är sjukt tråkigt. Våran plan var att dricka lite vin ikväll och bara njuta. Men när vädret är såhär & det kanske skall åska, vågar man verkligen chansa på att gå iväg då?! Jag vet inte.


shoes.


Då har jag köpt ett par nya skor. Hittade dem på Skokanonen för 150 kr. Så dom fick följa med hem. Jag har letat efter ett par länge nu, som kan ersätta mina gamla.


I gonna jump real high.


God Middag.
Det regnar även idag. Ganska tråkigt faktiskt. Men då får man alla fall lite gjort på hemmaplan. Jag och J skall bege oss ut på stan sen. Han skall kolla på skor och jeans, sen får vi se vad som händer mot kvällen.


En promenad i månens sken.

Jag, Marie & Jocke tog en promenad till stranden och det gamla badhuset. Där skulle jag kunna sitta i timmar och prata. Vågorna gör en lugn, luften är alltid sval och man hör syrsorna sjunga.


Kvitterkväll.


Dagens outfit blev mina älskade jeans från Vila, mitt vita linne från Bikbok och ett halsband från Vero Moda.


Marieh och Jocke åt Thaimat och jag drack en fanta, en mini picknik. mys. :) 


Marieh känner sig liten brevid denna gigantiska bil.


Sen var det dags att bränna gummi, och jaa, det luktade inte alls gott sen.


I listen to only me, myself & I.


Nu mina vänner tänker jag röra mig hemåt. Jobbe? Naaj, heeelg! HAHA. :) Dålig humor x 542851


Antik Batik.


Jag hittade denna underbara maxiklänning från Antik Batik.
Riktigt snygg.


Under de regninga dagarna längtar man efter de soliga.


Vilken otroligt vacker bikini från
Chloé


I ain't gonna be just a face in the crowd.

Regnet smatrar på rutan & på radion spelas Bon Jovis "It's my life". Jag sitter och försöker komma på saker som får tiden att gå. Har inte så mycket att göra denna fredag eftermiddag. Så jag bjuder er på låten som nu spelas på radion.


Sommarn är här igen och allt känns så underbart.


Att sitta vid det gamla badhuset en hel natt, titta ut över havet och se alla gatuljus på andra sidan, att ha världens bästa sällskap som lyssnar men även delar med sig av alla sina i-landsproblem, men även gamla och roliga minnen.  Att gå genom en tyst & ganska öde ort tillsammans, lyssna på syrsorna och känna doften av hav och nyklippt gräs. När man packar väskan full med godsaker, promenerar genom ett varmt och härligt Visby. Parkerar sig på en filt på strandpromenaden med en flaska vin. Pratar hela kvällen och njuter av världens finaste solnedgång. Ja, en solnedgång men även en soluppgång bör upplevas varje sommar. helst fler. Detta mina vänner är bara några av de saker som jag förknippar med sommaren.


Det är samma sol här.


God Morgon!
Igår var Jag, Syster & Jocke ner och spanade på alla jänkare som var med på Slite Expo (Sliters årliga kvitterkväll). Det fanns även en hel del nya men även gamla vardagsbilar. Till och med bror ställde ut sin bil. Bilder kommer in lite senare, så håll utkik.


någonstans lång ute på landet.


NU sitter jag hemma hos mamma och pappa och väntar på att Marie skall höra av sig så att vi kan röra oss mot Slite.


When time takes over.


Ni anar inte hur uttråkad jag är. Har gått igenom hela mitt skrivbort, rensat och varit duktig. Men nu är det slut på arbete. Ikväll skall jag träffa syster, vi skall gå och kolla på gamla bilar ikväll. :)


När inspirationen knackar på dörren.

När man sitter och spanar på Inredningsbloggar blir man verkligen sugen på att göra om hemma. Nu har jag en bild av hur jag vill att våran hall skall se ut, samt vad jag vill ha för tavlor över soffan i vardagsrummet.



Bild 1 - 3 är från Elle Interiör | Bild 4 - 5 är från IKEA


Liten & glödhet.


Åh, även om jag vet att jag egentligen inte får grilla på våran balkong, så borde väl inte ens sån här liten sööt bordsgrill göra något. Den svarta är från Muji och den vita är en Eva Solo bordsgrill. Vad tycker ni? Jag har ju faktiskt inga grannar över, så lite rök borde ju faktiskt inte störa..


Cashew nuts.


God Morgon! Jag sitter på jobbet och äter cashewnötter. MUMS. Det är en otrolig värme på gotland idag, det som skulle regna, så jag tog på mig rejält med kläder. Men det är inte ett enda moln på himmeln ännu. Kanske kommer, eller så lyckas varma gotland stöta bort molnen. :)


Det kurrar i magen.


Vet ni vad jag är galet sugen på ...
Thaimat! Tror ni jag kan lyckas övertala Johan att äta det ikväll? Kanske. Jag får börja blinka med ögonen redan nu så kanske det funkar. fniss. Fast egentligen skulle man beställa pizza, köpa en flaska vin och sätta sig på strandpromenaden och bara njuta till solnedgången. ÅHHH.


Hörde jag rätt?


Vet ni vad jag skall göra ikväll!!?
UT & SPRINGA. Japp, jag är nu anmäld till tjejmilen. HJÄLP. Hur skall jag lyckas springa en mil? Nu blir det mycket träning framöver.


Olivia Palermo.


Olivia Palermo är en person som klär sig otroligt snyggt. Här har whowhatwear gjort ett kollage med några av hennes många fina klädval. Jag skulle gärna låna hennes garderob.


Fotovägg


/ Bild fashiontoast /

Halloj! Sitter på jobbet & ja, jobbar. Kollat runt lite för inspiration till våran lägenhet. Just nu är jag väldigt sugen på att framkalla lite kort med en vit ram. Det är ju döds fint. Frågan är bara vart jag skall ha en sån vägg.


06:06


Goood Moorgon!
Det är stråålande väder även idag. Härligt, men lite tråkigt då man inte har chans att ta till vara på solen. Jag får istället hålla tummarna att det är sol hela augusti när jag är ledig.


With reddish.


What's up?! Jag sitter här, äter nötter och kollar på någon tråkigt film. J och jag skall försöka hitta något att se på, men just nu befinner han sig på okänd plats. Så jag får vänta och se om han dyker upp, annars blir det att krypa i koj. Sleep tight babes.


Så här såg jag ut igår - 19 juli


Skjorta - Vila | Jeansshorts - Lindex | Halsband - Vero Moda


I love my new camera.



You are like a power of nature.


Jag är så otroligt uttråkad. Jag är redo att gå hem men det är ännu en halvtimme kvar. Jag kanske skall sätta mig och kolla om jag hittar några recept som man kan testa, har redan ett som jag tänkte testa någon gång. Jag älskar att testa nya maträtter.


Sommar känslor.


Niveas "Color crystal gloss” är en torrmist som gör ditt färgat hår mjukt, glänsande och ger det en härligt bärdoft, 69 kr.
Läppbalsamet  "Strawberry crush lip balm” från Rose & Co vårdar och mjukgör torra läppar, 89 kr.
Nagellacket är färgen "Marlene" och ger en hallonröd färg på dina naglar, 130 kr.
"Love, peace and the planet, Let It Be" från Tigi är en leave-in conditioner med doft av körsbär, ca 189 kr.
Barnängens ”Yoghurt smoothie” är en krämig duschtvål som doftar hallon, ca 25 kr


Happy face.


Igår kom min kamera äntligen! :) Så jag satt hela kvällen och testade alla funktioner och läste manualler. Så nu skall vi nog lyckas få några fina kort när vi beger oss ut på våran trip.


17 dagar närmare avresa.


Idag är det 17 dagar kvar tills vi åker. Nu börjar det verkligen pirra i magen & vet ni vad jag kom på när jag satt på bussen i morse ... Jag MÅSTE börja PACKA!!!


Luggage.


/ 1 T-shirt Paris / 2 T-shirt Love / 3. Klänning / 4. Jacka / 5. Chinos / 6. Kjol /


Designa din egen sko på Nelly.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge.


Det är alltid tråkigt att vänta & nu verkar posten tycka att det är okej att låta folk vänta. eller ja, egentligen så har ju inte ens alla mina "tid för leverans" dagar gått. Men jag vill ju verkligen ha paketet nu! Jag är så fruktansvärt nyfiken att jag går in och kollar på posten hemsida hela tiden.


Sis ♥


Syster har äntligen kommit till Gotland nu & idag skall vi luncha! Det har jag längtat efter.


När v.29 är här flyr Gotlänningarna.


Idag börjar förrestenn v.29 också kallad Stockholmsveckan eller som Erica kallar den "Jag sprutar dyr champagne på dig, som jag köpt för pengar jag lånad på telefonlån" veckan. HAHA. En perfekt tolkning. Som också betyder håll er borta från Visby, för nu börjar helvetet i ja, en vecka så där. Tur att Stockholmare inte hittar ut till de bästa ställena på Gotland, utan håller sig till största delen i innerstan och på hamnen.


God Morgon.


Nu är ännu en vecka igång, som jag oturligt nog startar med att försova mig. Så det blev bil till Slite och 10 minuter försent rusar jag in på kontorer. Tur att det inte var värre alla fall.


äntligen lite regn.


Det regnar och åskar.
Det behövs, men det är lite tråkigt på min lediga dag. Tur att man skall vara inne typ hela dagen, även om planen var att åka på stranden. så himla typist.


Sitter i brors bil och titta vad jag hitta...

dsc00123 (MMS)

Sitter i brors bil och titta vad jag hittade. Ett par rosa glasögon. Haha. Me like.


T-shirt.


En snygg T-shirt från Vila. ME LIKE!


I sail away.


God morgon vänner!
Idag är jag dödstrött som vanligt. Det där med att gå upp tidigt är inte riktigt min grej om jag skall vara ärlig. Tur att det är helg nu så att man kan få lite sovmorgon alla fall. :) Håll tummarna för att mitt paket kommer idag!!


In your brown eyes ...


Nu skall jag och finaste titta på film och mysa resten av kvällen.


High Summer.

Jag älskar verkligen Bikboks lookbook, bilderna inspirerar verkligen.


YES.


Kurserna till hösten är klara.
Jag kom in på dem jag skulle! :) Underbart. Dock känner jag att det kommer bli tajt med tid eftersom mina två första kurser kommer gå samma dagar, vilket inte känns så himla skoj, men det går nog att lösa, så länge det inte ligger två obligatoriska grejer på en dag så går allt.


På äventyr.


Sitter på balkongen och njuter av ett glas vin och lite musik. Min dator är sjukt trög dock, så jag får se hur länge jag orkar sitta och vänta. Idag har det varit en rolig dag på jobbet. Vi jobbade som vanligt till halv ett, sen bar det av för att "kidnappa/överraska" våran chef. Sen bar det av till staden där hon fick hoppa fallskärm. Det skulle jag också vilja göra, tänk vilken sjuk känsla det måste vara.


Snyggaste brännan i stan.

Efter att ha sett det här kortet på min har jag kommit fram till att jag behöver sola bort min snygga bikini bränna.

Inte vidare snygg kort, inte vidare snygg bränna. Därför hamnade jag på HM's sida för att spana in lite bra bikinis. & visst fanns det lite snygga bikinis.


Snabbare än vinden.


Nu är något väldigt bra påväg hem med posten. :) I morse fick jag ett fint sms: "Din beställning har nu lämnat vårat lager" Då får vi se hur lång tid det tar för detta lilla paket att ta sig till Guteland. :) Jag längtar.


Spaning på kameramarknaden.

Har lite att göra på jobbet. Så nu har jag suttit och letat kamera ett bra tag. Hittade denna Canon Powershot SX210. Har läst igenom lite recensioner och spanat lite klipp på youtube och den verkar toppen. Så nu skall jag bara hitta något bra pris på den, prata med johan och höra vad han tycker. Sen om allt går som det ska så kommer denna skönhet dokumentera mitt liv framöver.


23 dagar kvar.


Idag är det 23 dagar, 16 arbetsdagar, 527 timmar 34 minuter kvar tills vi åker. (Om jag nu räknat rätt) Det skall bli så himla spännande. Dock är det lite som skall fixas innan vi beger oss iväg. Jag måste hitta en kamera, eftersom min inte fungerar plus att jag måste införskaffa ett par hörlurar till ipoden. Sen är det ju massa packning som skall packas. pust. Men jag har bestämt mig för att börja packa i tid, eftersom jag jobbar hela tiden fram tills vi skall åka.


Cykling.


God Morgon!
Solen skinner idag med. Härligt. Idag är det dock lite svalare och i natt fick vi regn. Vet ni vad jag gjode igår ... var ute och cyklade 7,73 km på 25 min. Det är väl ganska bra va?


If you wanna leave.


Värme. undebara värme. Dock inte så underbart när man sitter inne utan aircondition. En fläkt är allt jag har. Men luften är ändå tung att andas. Det är massor att göra. Massor att tänka på. Men kraften räcker inte riktigt till.


You are the one thing I missing here.


Vilken otrolig värme. Man vill nästan klä av sig allt man har på sig. Tur att det finns sköna klänningar som man kan bära. Jag älskar klänningar, speciellt när man har bruna ben. Men gud vad trött man blir av värmen. Jag dricker vatten som en tok. Mitt huvud är inte alls med till hundra känner jag och så har jag massor att göra. Men tisdagen skall ju vara den mest produktiva dagen på veckan.


I keep my head high.


Jag har köpt dessa skor från dinsko. Dock kan jag bara visa de bilder som dinsko har då min egen kamera tyvärr lämnat denna värld, extra tidigt denna gång. :( Men jag älskar alla fall skorna, super sköna att gå i.


Färglös och grå


Var med och tävla på Libresse och utse tidernas kärlekslåt.


Med en badring i fokus.

Efter en lång dag på stranden och en förlust i minigolf bar det av hemåt för födelsedagsfest.

Underbart god bål. En kvart sprit, En Bob Granatäpple och hallon (Koncentrerad), 1.5 l Sprite och frysta hallon som isbitar. MUMS.


Jag fick en badring. Men fick inte på mig den, fastnade över brösten. Konstigt nog.


Finn ett fel i festoutfiten??!




Friday every day of the week.

Jag, Jenka, Alex & Johan gick ut och åt i fredags. Efter att ha bett om notan 4 gånger, gick vi vidare till Karma för att ta en drink. En perfekt fredag. Som avslutades med en piggelin på balkongen. :)


what?

Alltså jag fattar mig inte på vissa människor. Endel telefonförsäljare är ju konstiga. Säger jag att jag är upptagen och att de får ringa upp under kvällstid istället, så ringer man väl inte på förmiddagen nästa dag igen?! & inte ringer man väl och tjatar? Får man ett nej så är det väl för sjutton NEJ!!


Try to understand.


Idag är det äntligen fredag, vilket betyder att det står en helg precis bakom knuten. Underbart. Det verkar som att det blir stranden igen, plus att jag skall hinna ta en sväng på stan ikväll innan allt stänger. Hitta någon sommarklänning plus köpa ett halsband som jag spanat på ett tag nu. Så håll tummarna för att det finns kvara.


Mobilbloggar. Sitter och väntar på bussen....

dsc00112 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter och väntar på bussen. Idag gick jag himla tidig, redan 20 i sju. Jag kanske är på väg att bli morgonpigg? Haha.


You & me and a bottle of wine.


solen lyser. träden nyser lite. men det är ändå skönt ute. jag är sugen på att sätta mig på balkongen ikväll med ett glas vin i handen och bara njuta. men det blev vin igår. & om det är så här fint väder så lär det bli ett glas vin i morgon kväll med.


fashiontoast.

Jag skulle vilja ha den här tjejens garderob. Det är Rumi Neely som driver bloggen fashiontoast och just nu är aktuell som modell hos Forever 21.


För tråkiga stunder.





Jag har nu gett min bror en musiklista som han skall fixa åt mig. Behöver ju lite musik till resan. Måste egentligen införskaffa ett par hörlurar också. Men det löser sig.

 


Save me from danger.


Jag dör.
Min nacke gör så förbaskat ont. Det känns som jag skall svimma när som helst. Måste leta värktabletter. Jag som knappt kan göra huvudet. Jag ser nog lika stel ut som en tändsticka. BLÄ.


what about know...

Nu är verkligen alla arbetsuppgifter slut. Så så här kommer två kändisar som jag inspireras av.


Like Rachel Bilson


Jag skulle vilja ha en sån tröja som Rachel har på denna bild. Ser så underbart skönt ut.


I have a long road ahead of me.


Jag är galet uttråkad! Jag har inget att göra förens efter lunch. Jag har kollat igenom alla mina uppgifter som egentligen har planerat in efter lunch. Snacka om en lugn dag. Nu vill jag bara hem och äta. Sen är det tre timmar kvar av dagen. Sen skall det GRILLAS!


When I get older, I will be stronger.


Hittade en ny butik som jag gillade, Hiphopbutiken.


New Nail Polish.

Igår var jag och köpte ett nytt nagellack. Sen målade jag naglarna. Fin fint.


Första kvällen som 22 åring.


Igår när jag kom hem, var lägenheten fylld med ljus & världens finaste blommor stod på bordet. Sen hade finaste  lagat mat, det blev lövbiff och potatis. VÄLDIGT GOTT. Sen blev det mys i soffan resten av kvällen.


Tårtbakning.


Nu mina vänner skall jag hem och baka tårta. MUMS. Det blir prinsesstårta med smak av Citron, fläder och hallon! Hoppas den blir goood! :) Sen ikväll skall jag och älsk göra hallon och lakritskaka. väldigt spännande.


Dagens dröm outfit.


Väska - Friis & company | Armband - Friis & Company | Leggins - Lindex |Klänning - VILA | Skor - DinSko | Stavöronhängen | Korsöronhänge 


Men vaa?

Nu är jag helt looooost. Alltså. Min blogg. Jag gjorde om den igår. Och när jag trycker in på kommer den gamla sidan upp...

och då blev jag så chockad så jag var tvungen att gå in och ändra min design. Så trycker jag förhandsgranska då ser den ut precis som jag gjorde den går ...
och sen spara. Men den ändras inte ändån. Är det bara jag som har problem eller ser allas ut som den gamla?


because it's my birthday.


Idag är en speciell dag. Det är nämligen min födelsedag. Så i morse gjorde finaste frukost till mig. :) Super gulligt. Dock så var han tvungen att rusa iväg mot jobbet, eftersom han var tvungen att hoppa in för någon som hade försovit sig. Lite tråkigt, även om jag var lite upptagen med att fixa mig för jobbet. Ikväll blir det dock bara mys med finaste och i morgon skall vi hem och grilla hos mina föräldrar med delar av släkten.


I drömmarnas land.


Jag har suttit och fixat lite med bloggen. Nu är planen att jag skall gå och sova. Det är en tidig morgon i morgon som vanligt. Har en känsla av att jag kommer somna himla gott ikväll, speciellt med tanke på hur virrig jag har varit idag. hehe.


32 dagar.


Halloj, nu har vi suttit och planerat lite av våran resa. Det börjar bli riktigt bra nu. :) Jag längtar galet mycket. Nu är det bara 32 dagar kvar tills det bär av och nedräkningen har börjat. HIHI. Nu skall jag göra taco och vara happy. :)


Inspiration.

Från denna tjej hämtar jag inspiration. Emma.

Vill du se fler bilder, titta in på hennes blogg här.


Politikernas festival är inledd.


Denna vecka befinner sig alla på Gotland. Alla fall de som är intresserade av politik. Det är nämligen Almedalsveckan på Gotland. Politikernas festival. Igår inledde Fredrik Reinfeldt och publiken var större än vanligt. Men nu nog om politik. Jag har nämligen haft en underbar helg. Solen har varit underbar och värmen skall vi inte ens tala om. UNDERBAR. Lördagens spenderades på stranden. & jag tog mitt första dopp. Dock inte frivilligt, då jag bara skulle tvätta av all sand på benen snubblade jag över en stor sten. Men det var faktiskt himla skönt. Kvällen spenderades tillsammans med filmerna Änglagård och godis. Igår var jag och Susan på The Studio och tog kort, helt klart en upplevelse i sig. Så det kommer upp några kort, så fort jag får igång min egen dator igen. :)


C ya soon.


Nu mina vänner är det helg, en lugn helg men ändå helg. Tiden skall spenderas i solen och med sand mellan tårna. Får se om det kanske blir någon uppdated från stranden. :) Annars får ni ha en toppen helg.


drömoutfit.


Denna outfit skulle jag vilja bära i sommar.
Jag är trött på alla jäkla system nu. De bara krånglar. Jag vill bara hem och sova. Kommer antagligen somna på bussen, för jag kan knappt hålla ögonen öppna nu. Men då blir man ju alla fall lite pigg igen. Sen skall jag möta finaste på stan, vi skall inhandla grejer till morgondagens utflykt.


Bruna ben.


Vilken underbar värme det är idag. Solade lite på lunchen. åh, jag bara längtar tills i morgon. Vi skall nog bege oss till någon strand och ligga där hela dagen. TOPPEN! :) Det betyder ju lite mer bränna.


New.


Igår satte jag upp denna tavla över våran säng. Dock blev inte våra tapeter så charmiga när man såg en annan lila färg mot den. Nu känns det lite mer vinröd vilket inte alls är trevligt. Men tavlan gillar jag alla fall. Gjorde bilden på Wordle.


Take me there.


Fy vad jag är trött. Sitter och dricker thé nu bara för att bli lite piggare.
Det är sjukt vad trött jag blir av att åka buss.


Mobilbloggar. Sitter på ballongen och äter...

dsc00108 (MMS)

Mobilbloggar. Sitter på ballongen och äter frukost. Medan jag tittar ut över ett lugnt visby och läser lite i hms magazine. Klockan är halv sju och det är redan jätte varmt. Tänk vilket underbart väder det kommer bli idag.


Standing where you left me.


Medan jag väntade på P igår, så fick jag lite tråkigt. & vad gör man då? Jo man tar egokort. HAHA! Detta är gårdagens outfit. En blå klänning från numph.


3 favoriter.


1. ACNE | 2. VILA | 3. Ellos


Amanda Pysslar.

Jag har varit i behov av några mindre skrivblock ett tag, så får plats i min handväska utan att sticka upp. Så igår bestämde jag mig för att ta i tu med saken.
Så jag tog fram ett kollegeblock, färgade papper, tejp och en sax.



& detta blev resultatet...

Jag är sjukt nöjd måste jag säga. & inte nog med det så sparade jag ju pengar, då jag inte behövde springa och köpa nya kollegeblock. TUMMEN UPP!!


Like a sattelite, all the way around you.


Idag är jag helt död.
Ändå tyckte jag att jag gick och la mig i tid igår. & ändå låg jag så länge att till och med pappa kom in och frågade om jag inte skulle gå upp snart. ojoj. Så jag skall gå och hämta en kopp thé innan jag somnar vid skrivbordet.


RSS 2.0