Beauty Sleep.


Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa, innan det är dags för skönhetssömnen.
God natt :)

Så det kan gå...


Hur skoj är inte det här.. Johan har glömt en cola burk i frysen.. HAHA..
Tur att den inte sprängdes i alla fall.. :P

Food time.


Nu är jag äntligen hemma, blev en sväng på stan efter jobbet och lite nya kläder fick följa med hem. Nu är det kycklingwok som gäller, detta är lite av det vi ska ha i... MUMS.. :)

Tidsinställt: Inspiration a la Fahrman.


Hur fin är inte den här klänningen, som Frida har på sig!
Riktigt snygg.. Jag vill ha!

Grillning på klipporna.


Det blev grillning igår. Jag, Johan och Linus begav oss ut till hällarna och njöta av maten och utsikten.. Idag är jag riktigt trött faktiskt, gick och lade mig ganska sent igår, så ikväll kommer det nog bli tidig säng.. Men först jobb 8 - 16, sen blir det att springa på stan en stund. :)


I morgon öppnar Waynes coffee förestenn, någon som vill fika med mig? :)

I wear this today.


Klänning: Acne / Tröja: Forever21

Hej vänner! Vilket underbart vackert väder idag, kanske sista dagen tills efter helgen som det är sol, enligt texttv alla fall.. :P Tråkigt! Skall dock försöka lura iväg älsklingen en sväng i solen, får se hur det går :) Kanske blir det grillat.. YIPPI! hehe.

Pannkakor.


[Väldigt gammal bild :P ]
Hemma från jobbet. Så nu ska det lagas pannkakor. Det var riktigt länge sedan jag gjorde det, så det ska bli spännande och se om jag lyckas vända någon :P HAHA. Har ni gjort något roligt idag?

Tidsinställt: Inspiration.


Medan jag är på jobbet tänkte jag bjuda på två inspirationsbilder ifrån H&M. Riktigt fin är klänningen och den gula väskan, tröjan är också en favorit.

Good Morning.

Ännu en dag med härligt väder. Fy vad underbart det är, tråkigt att jag ska sitta inne på ett kontor hela dagen. Jag bjuder er på en "sommarbild" såhär på morgonkvisten. Har dessutom gjort ett mini inspirationsinlägg under dagen, så ni har något att njuta till i sommarvärmen :)


Midsommar.


Midsommar spenderades på Fårö. Riktigt trevligt med grillning och dricka. Två dagar med full fart, även om det blev lugnare kväll nr 2. Bilder blev tyvärr inte så många, endast 3, när vi spelade kubb. haha. Söndagens spenderade vi i väte kyrka, då söta Ellen blev döpt.

Måndagsmorgon.


God morgon finisar! Jag är redan uppe, rekord? Nej, jag ska bara börja jobba idag.. :) Så nu sitter jag och stoppar i mig lite energi, knäckis med lax. MUMS.. :) Har ni samma underbara väder som vi har idag förestenn? Hörs ikväll :)

Fniss.

Hallå hallå! Vilken helg det varit. Jag är helt slut i kroppen så det får bli ett kort inlägg för att visa att jag lever :P I morgon börjar jag jobba så jag ska hoppa i säng nu tänkte jag.. Berättar mer om helgen i morgon kväll. :)

white, blue and pink.


Hemma efter första rundan på stan, med mig hem kom två nya plagg, färgerna ser ni på bilden.. Sen fick även en present och jordgubbar följa med mig hem.. Nu är tvätten klar. Jag ska stoppa i mig lite mat sedan är det mera midsommarpackning som ska fixas.. Visar vad jag köpt senare :)

The sky is blue.


[Bild we♥it]

Idag har jag massor av saker jag skall göra. Just nu håller jag på med tvätten och betalat räkningarna. Sen ska jag springa en sväng på stan, i detta "härliga" väder.. :P Nu skall jag slänga på mig ett ansikte och fixa det sista innan jag drar på stan.

Flera bollar i luften.


[Midsommar 2010 - Hallshuk]

Hallå! Nu är jag hemma vid min underbara. Efter en dag på landet är det ändå skönt att vara hemma. Jag tillbringade tiden i solen idag, med en bok i handen. Ja, det blev faktiskt lite sol ändå. Hoppas det håller sig hela midsommar nu bara.

Midsommarplanerna är också helt klara, det är bara lite inhandlning av mat och diverse saker som står på schemat, men det får vänta tills i morgon.. Har ni några spännande planer inför midsommar? :)

Home.


Hej! Befinner mig i Slite. Har haft en sjukt härlig dag. Träffade mormor först, hjälpte henne handla och så. Sen bar det av hem. Blev middag med mamma och pappa. Sen promenerade mamma och jag ett varv runt slite och diskuterade allt mellan himmel och jord. Kom hem åt jordgubbar med grädde. Pratade lite med älsk, som uppdaterade mig inför midsommar. Nu ligger jag här i sängen. Ska läsa min nya bok, alla var där. Sova och hoppas på att det blir solsken hela dagen i morgon.. Sov gott världen!

I could sell my jeans and buy this farm.


Idag är det tisdag. Det händer inget speciellt idag faktiskt. Jag ska åka till slite idag igen, så det blir väl lite packning och annat plock på schemat. Har precis kollat på världens strängaste föräldrar. HAHA. Ganska sjukt egentligen.. Det handlar om ungdommar som inte har så mycket regler hemma och är lite bortskämda, alla fall får de åka till en annan familj som har stränga regler och sånt. Ganska roligt faktiskt.

Time to sleep.

Tittade in på My Blomquist blogg för ett tag sedan och hittade två outfits jag inte skulle säga nej till. Så de kommer här och samtidigt passar jag på att säga God Natt till alla där ute.. :)


Dreams you are scared of.


[Bild: we
♥it]

Jag sa ju att jag skulle berätta om en läskig dröm tidigare idag. Egentligen är det inte riktigt en dröm, utan snarare uppvaknandet. Jag har varit med om det en gång förut, vilket gör den obehagligare. Men alla fall, åter till drömmen/uppvaknandet. Jag minns inte att jag drömmer något speciellt innan, bara att jag sätter mig upp i sängen, ser en person vara påväg upp i sängen över mig, jag skriker, blundar och slår med armen, tittar igen och personen är borta.. Det är så verkligt, vilket gör det så fruktansvärt obehagligt. Det känns inte som jag drömmer. Stackars Johan vaknade av mitt skrik och fick min arm rakt på sig när han satte sig upp för att hålla om mig.. Jag ryser fortfarande av tanken att behöva sova, jag vill inte vara med om det igen. Första gången det hände gick bara personen mot mig, nu är han påväg upp i sängen.. usch..

vad tror ni det betyder?
jag måste kolla upp det..

En sväng på stan.


Hallå! Då är jag hemma från två rundor på stan. Först träffade jag Susan för att fika, men det blev en sväng till glassmagasinet istället. Denna gång körde jag på 3 nya sorter istället för mina orginal.. :P Sen gick vi en sväng genom Visby. Väl hemma hann jag bara in genom dörren, och då kom bror hit, så då gick jag med honom en sväng på stan med. Nu har vi fixat med internet och snart skall jag börja med maten..

You stand beside me.


Tröja: Only / Klänning: H&M / Skor: DinSko

Hallå! Nu drar jag iväg och fikar med Susan. Det är underbart varmt ute så det fick bli bara ben idag.. :) Hade förestenn en mardröm inatt. Så jäkla läskigt! Berättar om den senare, för nu måste jag rusa.. Tudeloo.. :)

Love All


Fick denna av mamma och pappa i helgen. :) Jag som gått och suktat efter den ett bra tag, alla 3 dofterna är underbara.. Idag kom äntligen vårt betyg på uppsatsen, godkänt. UNDERBART! Nu är det dags att söka examen, fast först ska det firas lite.. :P Det blir fika med Susan idag..

The weekend.


Har spenderat större delen av helgen i Slite. Vi åt grillat och drack vin. åt tårta och pratade. mysigt. Fick ett jättefint halsband och parfym i examenspresent. Supersnällt av dem :)

She got her lipstick on.


Nu rullar jag iväg och möter Elin. Vi skall äta lite på Max och sedan bege oss vidare för att spela kubb och dricka lite.. Ni får ha en super trevlig fredagskväll!

Something New.


Gillar verkligen min nya jacka. Synd bara att jag inte riktigt kan inviga den, det ligger ju regn i luften. och regn och mocka går ju inte riktigt ihop.. Hoppas det spricker upp till kvällen och blir lite solsken.

Bed.


Låg extra länge i sängen i morse. Det härligaste som finns är att ligga i en varm säng på morgonen och höra hur regnet smattrar mot fönstret. Det enda jag önskade var att en varm kopp choklad skulle göra mig sällskap, men då måste man ju tyvärr lämna sängen.

Colors to should avoid.

Jag hittade en ganska rolig artikel i DN till dem som nu söker jobb. Nämligen vilken fär du skall undvika på jobbintervjun. Rosa som är min favoritfärg just nu var tydligen ingen hit, istället är det blått som skall bäras om jag skall på arbetsintervju.

[Bild we♥it]

Kolla vilken färg du bör bära på en arbetsintervju...


Rött - styrka och mod, kan  skrämma bort arbetsgivaren som tror att du är lite krånglig.

Orange - bäst vid intervju till ett kreativt jobb. Visar på humor och praktisk kreativitet.

Gult - lärare, jurister och forskare, det är intellektets färg.

Grönt - för jobb inom vården, symboliserar empati och omsorg.

Blått - för jobb inom bankbransch och näringslig, visar att du är en seriös och pålitlig person.

Turkos - Jobb inom hygien och hälsa, tilltalande och ungdomligt.

Rosa - omodern och feminin.

Svart - symbolisera elegans, men matcha gärna med en färgglad detalj.

Vitt - En vit skjorta är klassiskt och visar att du tar jobbet på allvar, använd dock inte bara vitt.

Brunt och beigt - trygghet och kan kombineras med andra färger. uppfattas som stabil och jordnära.

Grått - har ingen karaktär och bör inte bäras på anställningsintervjun.


Önskeoutfit.



Tröja - Kandeeshop / Skor - Have2have / Ring - Modekungen / Shorts - Modekungen
Väska - Topshop / Solglasögon - Topshop /

Life surprise you sometimes


Idag har jag inte gjort mycket, fixat lite på några framtida grejer mest. Vilken tid saker tar att göra.. PUH!.. Nu skall jag plocka lite här hemma, se om någon kanske är sugen på att grilla. Det är ju trots allt väldigt fint väder idag.

Vika

Åh åh, jag hittade två variander av skrivbordet som jag skrev om nedan. Finns på IKEA, jag gillade dock inte benen på det vita, men det kanske går att fixa ändå. Får försöka vara lite händig kanske :P HAHA.
Borden finns på IKEA som sagt, serien Vika.

I want you.


Jag hittade denna bild hos Bella. Jag blev kär i skrivbordet! Ett sådant ska jag skaffa, shit vad fint!

Alla var där.


Idag har jag varit med Susan hela dagen. Vi gick en sväng på stan och jag hittade en fin jacka och två böcker. Perfekt nu när vi inte har något mer att göra och jag har semester, få fly bort i några böcker är det bästa som finns ibland.

Nothing at all.


Vilken dag. Det har inte hänt något speciellt egentligen. Just nu väntar jag på att mamma ska ringa och tittar på Top Gear, mycket bättre än något program än Kinesiska muren alla fall.. Så mycket går det på tv ikväll, suck!

Do you feel lost in desperation...


Jag för ett år sedan, jäklar vilket mörkt hår jag hade!  Inte direkt att man längtar tillbaka till det, än alla fall. Funderar på att kanske köra det jämnare ljust efter sommaren.

Just nu: Tvätten är i maskinen. Jag har skrivit och fixat lite på datorn.


Because I need you.


Idag är det väldigt tråkig väder här i Visby! Tur det, för jag hade ändå planer på att vara inne hela dagen, skall tvätta och söka lite jobb hade jag tänkt.. Kollade på Änglagård - Tredje Gången Gilt, helt okej faktiskt.. Även om det var lite grejer jag störde mig på, som jag inte riktigt kände stämde med de andra filmerna, men jaja, så är det väl..

Zara.


Hur härliga outfits är inte de här!! De är från Zara, inspiration page.. I love it!

Vända dygnet?!


Har fastnat framför tvn igen. Bör kanske vända tillbaka mitt dygn lite nu. Går dock inte så bra när det är CSI och Criminal Minds är på tvn. Nej, nu skall jag hoppa i säng. God natt.. :)

I love shoes.


åh, jag har suttit och kollat lite på Topshops hemsida och hittat tre par skor jag vill ha.

Silver.


En bättre bild på mitt nya halsband från Vero Moda! Mitt nya favorit halsband tror jag :P haha..

Idag är jag jätte förskyld.. :( blää. Skall sätta på en kopp thé och krypa ner i soffan och se en film.. Hoppas att den släpper fort, innan jag ska börja jobba..

Visby i mitt hjära.

Hallå i nattens hetta. Här är jag igen. På balkongen och njuter av ett tyst Visby. Man kan ännu höra ljudet från studentvisslorna och fåglarna verkar ha flytt staden efter en helg som för många betyder lycka. En helg som endel kommer minnas hela deras liv, andra har hittat en ny bekantskap som kanske gör deras liv bra, medan någon haft en dålig helg.. Jaa, jag tror inte jag behöver fortsätta... Min helg har varit på topp och det är faktiskt lite synd att den är över. Men jag skall fortsätta njuta av sommaren och nattens lugn. Visby är underbart på kvällen och luften känns alltid fri! Det är ett tecken på att det här kommer bli en sommar att minnas..

Something New.


Min nya klänning från Zoul och ett nytt halsband från Vero Moda..

Min dag har förvandlats till tacokväll med älsklingen. super gott. Vi har kollat på film, Henrys Crime. Helt okej film faktiskt. Nu skall jag fixa i ordning jordgubbar och lite glass. åh, nu är det verkligen sommar.

Ännu mer jordgubbar..


G
od middag! Vilken härlig start på söndagen, yogurt med jordgubbar i.. MUMS.. och inte är jag bakis idag heller.. ännu bättre! Så nu funderar jag på vad vi skall göra idag.. hehe..

Grillning på klipporna med rosé.

Igår var vi och grillade på klipporna igen. Jätte trevligt, dock ville inte min kamera riktigt vara med, batteriet var väldigt dåligt, men jag hann ta några bra kort alla fall! :) Ikväll är kamerna laddad och klar. Snart kör vi igen.

you never know.


En outfit från en varm dag.

Hej hallå! Idag är jag lite bakis. Skall stoppa i mig lite kött och potatis, sen blir det nog bra igen, hoppas jag.. :) Igår var vi och grillade. Har jag sagt att jag älskar att grilla! mums, vad gott det är..

Jordgubbar.


Jordgubbar, mumsigt! Har tappat bort min mobil, så nu sitter jag här och håller tummarna att någon skall sakna mig och ringer.. GOSH!! Jag klarar mig inte utan den länge inte.. satan.. Jag får väl ta en runda till och hoppas att jag hittar den, för sen skall jag dra iväg och grilla.. MUMS..

Diplom



Titta vad jag fick idag.. :) Jag har rätt att kalla mig Civilekonom.

Just nu: har jag kommit hem från en runda på stan, nu skall jag hoppa i duschen, sen dra vidare för grillning..

Sjung om Studentens lyckliga dagar.

Idag är det många som tar studenten här på Gotland. Grattis till alla er! :)
Jag tänkte därför också bjuda på lite kort från min student, för några år sedan.



CSI.


Hallå i sommarsverige! Just nu tittar jag på CSI. Jag har en förmåga att fastna så fort ett program börjar.. hehe.. Skall snart krypa i säng, tänkte ta en runda på stan i morgon, kanske spanna in studentvagnarna och äta en glass.

Inspiration a la summer.


pic 1 / pic 2 / pic 3 / pic 4

Hur härligt är inte det här, bruna ben, blommiga klänningar och rosa.
Ska nog ta en sväng på stan i morgon, kolla efter en riktigt fin sommarklänning.

Värme.


Idag är det så varmt att jag knappt kan ha kläder på mig, bikini it is.. :P Nu sitter jag och äter sparrissoppa.. Ska snart börja plocka lite, är en aningen rastlös om man säger så.. :P

Lite kär blir man.


Ännu en gång har jag fallit för en Acne klänning.
Väldigt fin, passar ju till alla tillfällen också.

Grillning på klipporna.


Broadway Nails.


Mina naglar för tillfället. Gillar dem sjukt mycket. Det är lösnaglar från Broadway, mitt favoritmärke när det gäller naglar, de sitter länge vilket är ett enormt plus!

Onsdagen den 8:e Juni.


Dagens lunch, kyckling med potatissallad och grönsaker.. MUMS!! Jag vaknade för typ 40 min sedan, trodde klockan var 15:40. Konstigt! Nu kollar jag på New York, I love You och njuter av min ledighet.

Examensbal.

Halvlek i fotbollen & jag bjuder på några bilder från balen.


Sommarn är här.


Vilket väder det varit de senaste dagarna. Jag har hittat min nya favorit plats här på Gotland, vad tycker ni om utsikten? Vi var och grillade igår, super fint och väldigt gott med grillat :)


Ikväll är det fotboll, sverige - finland. Det blir lite god mat och mys framför tvn. :)

SATC.


Jag är lite sugen på att beställa hem Sex and the City boxen.. Jag har ju tänkt på det ett tag, men den får nog vänta lite till, kanske :P Nu håller jag på med matlistan, skall planera lite var jag skall handla innan jag åker. Brukar bli lite billigare då.. :P

Sista dagen som student.

Hallå! Har precis fikat klart med Julia och Ellen.. oj, vad stor hon har blivit! supersöt! :) Nu kommer lite bilder från Brunchen vår sista dag i skolan.


Redovisningsgänget, halva klassen!


De som gjort dessa tre år super roliga! Kommer sakna er..



X-men: First Class.


Imorgon är allt under kontroll igen, då är det back to reality. Eller jaa, jag skall fortsätta min semester :P HEHE.. Dock tänkte bloggandet rulla igång ordentligt, har endel bilder jag skall visa så :) men det får vänta tills i morgon, nu blir det bio, X-men: First class.

I'm alive.

Hallå! :) Tänkte bara berätta att jag lever :P Vilka dagar det varit nu! Examen var i onsdags, kvällen var super trevlig. Sen har det varit full fart, och igår bar jag mig av till Anna och Kenth för att grilla, sen vidare för att festa.. krogen hann vi också med och en efterfest, helt klart en lyckad kväll..

RSS 2.0