Valborg.


Ja, här sitter jag. Har packat och fixat. Hoppandes och vagandes fram. Kan gå ganska bra, men jag tror nog ändå att jag skall ta med mig kryckorna till slite fall i fall. Mamma kommer om ungefär en timma, så jag skall passa på att skriva lite mer på mitt arbete och ladda över lite kort som hon vill ha. så jag får väl passa på att önska alla en underbar valborg.

/a.


långsamma steg framåt.


God Morgon!
Sitter och dricker thé, kikar på efter tio och skall börja skriva på min uppsats. & vet ni ... jag har börjat tagit några steg. YIIHOO! I'm so happy, så förhoppningsvis kan jag ta mig längre sträckor utan kryckor väldigt snart :) Ikväll skall jag bege mig ut till Slite, min bror fyller år i morgon så jag tänkte fira honom idag, så det blir fredagsmys med familjen. I morgon får vi se vad som händer, kanske skall till Daniel och Lina, lite beroende på hur jag tar mig fram. haha.

/a.


sunglasses.


Hallå Hallå!
Sitter och kollar på Family Guy. Har kollat igenom allt jag kan hitta om varför man skall förbjuda spel med pengar. Men det är sjukt svårt, har hittat lite som man kanske kan ta med, men inga dirketa argument. Så nu ger jag faktiskt upp och jag hoppas att det här duger. Jag har förövrigt hittat det finaste solglasögonen ever på Gina Tricot för bara 59 kr. Kanske skall beställa dem. hum, tål att tänkas på.

/a.


På ett ben genom stan.


Nu har jag kommit hem från skolan, pust. Patrik fick köra mig fram och tillbaka. tur det annars hade det ju aldrig gått. Men det känns faktiskt som att jag kan gå snart igen. SKÖNT. Har hämtat mina kläder idag också, tack bror!! De var jätte fina, så det kommer bilder sen när jag står på fötter igen. :)  Nu skall jag leta efter varför man borde förbjuda spel med pengar. wish me luck!

/a.


Guccikrigen


Idag kom denna bok med posten, fick den av min finaste. Så nu har jag äntligen något att göra idag. Skall även försöka komma igång med pluggandet. Jag vet dock inte riktigt vad jag skall göra, så jag får se hur det blir. Jag väntar ännu på mitt paket som jag beställde förra veckan, hoppades att det skulle komma idag, men det ser ganska mörkt ut. & jag kan ju ändå inte ta mig särskilt långa sträckor på mina kryckor så det gör ändå inget om det tar tid för dem att komma. Och inget jobb blir det idag heller, orkar verkligen inte det. Men jag hoppas att jag skall kunna gå på torsdag. jaja, det löser sig.

/a.


No more.

Hallå.
Här sitter jag fast i soffan och kollar på gamla avsnitt av Jakten på Julia. Ska snart börja plugga lite. Helgen har varit en del i sig, både rolig och väldigt jobbig. Aldrig mer Tequila säga jag bara. FY. & en upplysning till alla där ute, cykla aldrig på fyllan!! & ja, då räknas det när man åker på pakethållaren!!
Här kommer helgens bilder, under tiden som var rolig.






Pizza.

Sitter och kolla 2 1/2 män. Väntar på att älsklingen skall prata klart i telefon så vi kan beställa pizza. MUMS. Det var typ år sen jag åt pizza. HOST! Ikväll blir det bara mys och sitta i soffan. Jag tänker inte röra mig långt, bara till köket när jag skall fixa tårtan tills i morgon. Just nu är den i ugnen. så jag väääntar. :) Hittade förestenn en ny super god thé sort i skolan idag. Den skall jag införskaffa i morgon när jag har bär hjälp hem!! HIIHIHI..

/a.


Back in the days. <3

Nu tänker jag sova. Så jag bjuder på några oldisar. Med världens bästa vänner.


Midnight hour.


Hallå hallå!
Nu är jag hemma igen, vi kollar på lyxfällan nu & snart börjar Gordon. Men jag vet inte om jag kommer orka se, jag känner att ögonen börjar ge vika redan. Har ju varit igång sedan åtta i morse och full fart har det varit. PUST. Förestenn såg jag något jätte bra i min mailbox, mina kläder är redan påväg. Så nu håller jag TUMMARNA som en dåre!! HAHA.

/a.


Great outfit in the rain. NOT.


Jacka - Vila . Linne - Cubus . Kjol - H&M . Strumpbyxor - BikBok
Halsduk - H&M . Armband - Vero Moda

Här kom dagens outfit, första gången på länge. Just nu är jag hemma, vi slutade lite tidigare så jag hann hem och fixa mat, toppen. Skall göra min skinksås och pasta. MUMS. Sen drar jag till jobbet vid fem. & i morgon kommer pengar in på kontot, underbar, men oj vad tiden rinner på. Nu blir det mat som gäller. :)

/a.


Light in the dark.


Sitter här och myser med mina ljus. titta vilka fina ljusstakar som jag har fått av min mamma. Jag gillar den skarpt, dock skall de få en ny mysig plats på vårat matsalsbord.


Crazy faces.


Jag bjuder på en crazy kvällsmin och en vanlig en.
Jag sitter ensam kvar upp och funderar på om jag skall gå och sova nu eller inte. Känns kanske lite sådär att sova redan, men jag måste nog eftersom jag börjar nio i morgon. PUST! Ännu en lång dag står framför mig, det är skolan 8 - 16 & jobb 17 - 21. Tummen upp för det! HAHA. En jobbig, men ändå ganska bra dag. Jag har beställt lite nya kläder ikväll så jag hoppas att de kanske hinner komma tills helgen. Så ni får hålla tummarna, dock är ju detta Gotland och med all aska så lär det säkert dröja in i nästa veckan innan det kommer. Men jag väntar gärna!

/a.


Godismonster.


Ojojoj, inget blogginlägg på hela dagen. Idag har det varit i skolan hela dagen, pust! Vi har skrivit på våran gruppuppgift, vilket har gått ganska bra. Sen blev det lektion om ledarskap och ja, jag var faktiskt lite smått irriterad när jag gick ifrån lektionen. Kändes verkligen som att han stod och pratade om att kvinnor inte skulle va chefer/ledare eftersom vi var så känsliga och ja, det kunde leda till alla möjliga konsekvenser. IDIOTISKT! Skall bli spännande att höra vad han har att säga i morgon. För övrigt är jag riktigt irriterad på all så kallad sjukpersonal och börjar fundera på hur de behandlar de gamla idag. Pratade med min mamma i över en timme idag om detta och nu är jag enormt förbannad. Men ja, inget jag orkar ta upp nu, mer än att jag är arg! Så nu skall jag sova.

/a.


In the middle of the day.


Jag antar att det inte är någon som har missat dessa underbara shorts från Blank. Jag blir något förälskad när jag ser dem. Kanske mest för att jag är totalt inne på nitar just nu.
Dessa finns att köpa här.


Solsken.


God Middag.
Jag sitter och dricker thé och tittar på efter tio. Fast det slutar nu. De har bröllopstema idag, kanske inte riktigt det jag hade hoppats men det var kul att se alla häftiga tårtor man kan gör. Idag är det solsken, kanske inte något som jag direkt kan njuta av, kanske skall smitta ut på balkongen en liten liten stund senare. Sitta och skriva lite där och sola ansiktet lite. Myspys. Egentligen skulle man vilja sola, så man kan bli lite brun, men det känns ännu lite för kallt att sätta sig och sola ben och sånt.

/a.


Theme Hospital.


Jag har världens bästa hemma hos mig. Idag har han hjälpt mig installera Theme Hospital, ojojoj, vad avancerat det var. Jag satt i säkert två timmar och när han kom hem så hämtade han ett program från sin dator och vips så funkade allt toppen. Så nu har jag spelat Theme Hospital hela kvällen, ojoj vad längesen det var jag spelade det. Men det är ju grymt roligt måste jag säga. HAHA. I morgon blir det dock inget spelande, jag skall plugga och jobba, plus att det står lite "städning" på schemat. Men först blir det sovmorgon, till tio alla fall. SKÖNT!

/a.


Skolarbete - Svenska Spel.


Hallå hela växeln.
Vi sitter och arbetar med vårt arbete om Svenska Spel. Det är faktiskt himla roligt att sitta och diskutera, vi kollar lite på gamla reklamfilmer och diskuterar hur deras förra VD kunnat göra saker bättre och på andra sätt. Ganska intressant. Min morgon däremot var mindre lyckad. Jag vaknade försent, rusade upp i panik och fixade allt, insåg att vårt diskho läkte vatten. BLÄ. Så nu har min älskade jobb ikväll för jag hade då inte muskler nog att dra åt den ordentligt.

/a.


Sunday evening.


Hallå hallå!
Här sitter jag i soffan och myser med filten, Johan och Pierre sitter och kollar på stand-up och ligger nästan dubbelvikta i soffan och skrattar. Själv har jag suttit och kollat lite recept och skrivit ner några som jag skall spara efter ett lyckat försök. hehe. I morgon är det dags att gå tillbaka i verkligheten igen, vi skall skriva på våran gruppuppsats hela dagen. Kan bli intressant. Hoppas bara det blir lite fint väder så man får lite energi. Jag skall även börja med att träna denna vecka. kan bli väldigt intressant att se om jag lyckas. Mamma skall boka in mig på vårruset. Så ja, det är verkligen dags att börja ut och motionera nu. PUST. Kanske skall smitta upp med finaste i morgon och gå en härlig morgonpromenad. Kan bli spännande, men jag tror att det kan behövas.

/a.


Min helg.

Vilken helg det varit. Jag har varit upptagen hela tiden känns det som. Hamnade i Slite i fredags där jag umgicks med min älskade mamma, vi gjorde muffins och laxpaj. Jag och Patrik hämtade mormor, sen firade vi pappas födelsedag. väldigt mysigt. Sen tog jag, min älskade syster och hennes boy en promenad runt slite i det underbara väder. Det blev endel prat blev det. Sen hamnade jag hemma i soffan och drack kaffe och åt muffins och tårta. MUMS! I lördags blev den städning av "mitt rum", plockade ur garderoben och min bokhylla lite. Skall sälja pärlan sen när jag fått gått igenom allt. Lite tråkigt eftersom den är en favorit, men jag har absolut ingenstans att ha den, så den får lämna mig efter många bra år tillsammans och så får jag hitta en annan bra möbel som jag kan dela några bra år med. Igår kväll blev det först MAX sen bio med älsk och Linus vi såg någon grekisk mytologi film, värsta tjejfilmen, tyckte jag då. HAHA. Stackarna. Idag skall vi städa och mysa, jag har även hunnit läsa igenom lite skolgrejer och börjat väldigt smått på min inviduella uppsats.

/a.


Aska.


Hallå i detta vackra väder som snart kommer bli mörkt! Ja, som alla vet är det ju världens askmoln på väg mot sverige, lite obehagligt faktiskt även om det är no harm for people. Jag känner väl mig inte riktigt peppat att ens gå ut igen, men jag måste som sagt då till jobbet och vara duktig. Har varit i skolan idag och ja, det har faktiskt gått förvånansvärt fort och intressant har det även varit, så nu ser jag fram emot vårat grupparbete som vi skall klara på en vecka. Det blir verkligen hård resarch!! Nu skall jag rusa. Så ni får ha ett fortsatt trevlig kväll.

/a.


En riktig slösa.

Hur kan man ens klara av att göra av med nästan 50 000 kr/mån på mat?
och hur lyckas man köpa kläder för ca 180 000 kr/mån?

Jag har faktiskt ingen aning om hur Anna Anka lyckas göra av med dessa kopiösa mängder av pengar på en månad. Visst hon handlar antagligen mycket märkeskläder, men herregud. Lite för överdrivet kanske. Tänk om hon skulle sänka lite av pengarna till någon som faktiskt behöver dem. Jag såg förstås också att hon ibland var duktig och skänkte pengar till välgörenhet men 3 500 kr? Seriöst???! Du lever högt över vad en vanlig människa ens tjänar per år varje månad och du lyckas bara skänka 3500 kr? Skulle jag varit du skulle jag aldrig ha handlat kläder för 180 000 kr i månaden, kanske de två första månaderna men sen skulle jag helt klart tröttna. Eller varför inte göra ett smart drag som att spara lite av de pengar du nu har, för med den inkomsten du har nu på ca 180 000 kr klarar du dig inte långt efter skiljsmässan om du fortsätter med dessa utgifter.
Kanske kommer vi att få se Anna Anka bli uppläxad av Charlie & Mattias i Lyxfällan om något år!

(artikeln hittar ni på världens mest "pålitliga" källa aftobladet)

/a.


Den 13 april.


Skjorta - Carlings : Jenasshorts - Lindex : Strumpbyxor - BikBok


Muffinsbakning.


Nu mina vänner så håller jag på att baka muffins, det blir 2 sorter, nogat och hallon/blåbär. MUMSIGT som sjutton. Jag älskar att baka och idag har jag slängt ihop smeten efter lite vad vi har hemma. eller ja, jag har ju utgått från ett recept och sen fixat det lite. Smeten blev gudomlig, så jag hoppas muffinsen blir lika goda. MUMS.

/a.


Roberts.


Hittade denna skönhet på stan idag, dock fick denna stanna kvar i affären. Jag skall vänta tills efter våran resa, då skall köket börja inredas. Jag har redan tänkt ut hur det skall se ut. hihi. Nu hoppas bara jag att älsklingen godkänner det. HAHA. Annars kan det bli svårt.


Usch.

Jag tror jag går sönder. Magen gör galet ont & i morgon är det en dugga. Jag känner mig inte alls redo, så det känns bara som att jag skall gå dit för att se hur den är utformad och sedan göra den i juni istället. Ämnet är ännu för svårt att greppa och jag känner att jag skulle behövt några föreläsningar till innan jag satte mig för att göra den. BLÄ! Men med vår lärare vet jag faktiskt inte om det skulle ha hjälpt, så jag ser fram emot våra gästföreläsare. Första gången någonsin jag sett fram emot en sån sak.

/a.


Soliga Morgon.


God morgon! Vilken ljuvlig dag det är idag. Jag ser verkligen framemot att få gå ut i detta underbara väder. Men först blir det lite pluggande som gäller, så jag hoppas verkligen att det här håller sig hela dagen. Ska träffa syster en stund sen också, skall bli underbart, var ju som sagt år och dar sen vi träffades.

/a.


Sail away with me.


Nu mina vänner säger jag god natt. Kvällen har varit kämpig, vi har plockat och fixat här hemma. I morgon får vi nämligen en sambo som skall bo hos oss ca en månad. Så det har varit fullfart med andra ord och i morgon blir inte lugnare. jag skall plugga, träffa syster (eftersom det inte blev av idag) och sen jobba också. puh.


/a.


I wear this today.


Idag fick det bli denna outfit. T-shirt - Emilio : Jeansshorts - Lindex.
Eftersom jag har suttit fast i våran soffa större delen av dagen nersjunken i Hatch, så blev det en skön outfit. Nu börjar det dock bli ganska kyligt i våran lägenhet så jag skall tända lite värmeljus och plugga lite mer medan steken står och puttrar på spisen. Det luktar gudomligt och jag vet inte hur jag skall lyckas hålla mig i två timmar innan jag får äta. haha.

/a.


Lördagsgodis.


Jag måste verkligen börja bli duktigare på att ta hand om min kropp. Så därför har jag nu bestämt att det inte blir varken godis, chips eller läsk på vardagar. utan endast på lördagar. Vilket jag skall klara. Det får bli mer grönt mellan målen istället. För idag tror jag nog att jag har en väldigt dålig relation till godis och i närheten till beroende. Vilket inte alls är bra, så det skall ändras på. plus att jag skall ta tag i min träning nu efter den här duggan också.

/a.


Läderarmband


Nu har Engla en tävling där man kan vinna dessa fina läderarmband. Har spanat in dem ett bra tag nu så jag hoppas att turen kan vara med mig idag och kanske kanske lyckas jag vinna ett i färgen peach. :)


Paus från min älskade Hatch.


Har en lite lunchpaus. idag blev det en enkel lunch. nudlar. plus att jag har suttit och letat efter ett bra fläskstekrecept. & nu har jag hittat ett okej, som jag skall göra om lite själv, så får vi se om det blir gott eller inte. Dock kommer det ta lång tid att göra, nästan tre timmar. pust!

/a.


Dress.


Denna underbar klänning från Sister Point finns att köpa på Bubbleroom.
Jag är helt tok kär i den!


The mist.


Hallå i dimman!

Eller här i visby är det alla fall dimma, jag ser knappt alla hus utanför vårat fönster. allt är bara vitt! Jag har fått i mig frukost och hunnit börja med mitt pluggande och klockan är innan tolv. wow. vad stolt jag blir över mig själv. fast egentligen är det jenny jag borde tacka, hon ringde mig vid tio ungefär, vilket var super, då blev jag pigg och lyckades ta mig upp ur sängen. Nu skall jag sätt mig in i den här oerhört konstiga kursen som man kan bli svårt att få grepp om. ganska spännande men samtidigt väldigt läskigt.

/a.


sisters.


Nu mina vänner är det dags för mig att krypa i koj. Eller nästan alla fall, först skall jag och min finaste titta på "The Princess Bride" och mysa lite. Sen är det dags att kryp i koj för i morgon kommer bli en jobbig dag, skall upp tidigt och plugga ihjäl mig typ, sen skall jag möta syster för en fika, vilket skall bli underbart! Vi har inte setts på år och dar känns det som. 

/a. 


På film är alla kära.


Den här underbart härliga bilden hittade jag på Ebbas blogg. 
Jag kan inte sluta lee när jag ser den.

/a.


Sommar känslor.


H&M har väldigt mycket fin i butik nu. Här är några av mina favoriter. Det vita linnet är jag extra sugen på att köpa, skulle vara enormt fin till mina jeansshorts i sommar.

/a.


New in.


Dessa är mina nya converse, I love them!


Tiden går för fort när man har roligt.


Nu börjar klockan närma sig kväll igen! Det känns som allt går för fort. På onsdag är det dugga och jag kämpar på som en dåre, men det känns ändå inte som tiden räcker till. Det är massa annat som händer nästa vecka och som jag och älsklingen behöver fixa, men vi hinner nog det gäller bara att planera allt. Jag har köpt fanta och cheese balls så nu skall här pluggas. :)

/a.


Önskeoutfit.


Allt från Monki.



Jag sitter och kämpar med min engelskabok, det är ganska intressant men samtidig ganska ogreppbart. Men det är bara läsa läsa läsa tills man förstår det någolunda, man har ju inte direkt något som man kan koppla sakerna till vilket gör det mycket svårare. Men jag hoppas att det löser sig.

/a.

In the dark.


God morgon vänner
eller ja God middag kanske jag skall säga!
Det finns nog verkligen inte många fördelar med att ha mörkerrullgardin förutom att det blir mörkt. Man lurar ju verkligen hjärnan till att klockan är något helt annat. Vilket börjar bli lite jobbigt. Jag vaknar klockan tolv alla dagar när inte jag ställt klockan, bara för att jag tror att klockan är typ sju och ligger och somnar om hela tiden. Nu är jag alla fall uppe och har fått i mig lite middag, det blev advokado, räckor och någon mjukost. haha. Sjukt gott måste jag säga.. Nu skall jag sätta igång med pluggandet för ikväll skall vi hem till Erica för att se fotboll.

/a.


You can paint a invisible color so the house disappear.


Nu börjar ögonlocken bli väldigt tunga. Det är ju förstås ganska förståligt eftersom jag varit igång sen sju i morse. Därför tänker jag nu, efter lite mys i soffan till senaste avsnittet av Gossip Girl och Cougar Town, krypa i säng. Och få lite skönhetssömn innan det är dags att gå upp och fara igen. I morgon blir det plugg & städning som står på schemat, sen är det ju även El Clasico (?) på kvällen som jag skall se.
Sov Gott vänner!

/a.


Inspiration.


Inspiration från BikBok, mina favoriter är den vita Holly klänningen och jeanskjolen som kommer att hamna i min garderob så fort jag hittar dem i en butik. Nu känns det verkligen som att det är dags för sommar.

/a.


Solsidan.


Har hamnat i soffan, tittar på solsidan. Idag är det säsongsavslutning, vilket nästan ger en tårar i ögonen. Jag som älskar det här programmat och jag tror jag vet fler som gör det. Men tur har vi alla fall för det håller tydligen på att skriva säsong två nu, underbart eller hur?! :)

/a.


Taco.

Då har jag skrivit veckans inlägg i våran blogg i organisationskursen. USCH vad ointressant det känns att skriva om kursen bara. HAHA. inte för att den här bloggen är så vidare intressant, men intressantare är den alla fall kan jag lugnt säga. HAHA. Nu skall jag göra taco till min älskling som snart kommer hem. Så jag får skynda mig som en tok! För sen får jag inte vara, för han skall iväg och har lite bråttom. Plus att I owe honom big sen igår då han lagade mat till mig mitt i all min stress.

/a.


Grå daskigt.


Här kommer en väldigt dålig bild, men den för visa vad jag har på mig idag.
Svart kavaj - Vero Moda : Grå T-shirt - H&M : Ljusblå Jeans - Lindex : Vita Converse.
Känner verkligen att jag måste färga håret nu, blä vilken jäkla utväxt!

/a.


Påsk.


Lite bilder ifrån min påsk!
Skolan är slut för dagen, äntligen! Dock skall jag försöka plugga ikväll till tvn, har en hel del som jag måste hinna med innan nästa vecka. Marieh kommer ner på lördag och jag måste verkligen hinna träffa henne innan hon beger sig mot Sverige igen. :)

/a.


Four shirts.


Övre raden - VILA 349 kr : Sister Point 399 kr
Nedre radenVILA 299 kr : VILA 299 kr
Alla tröjor finns att köpa på Bubbleroom.


Ja & så var det där med tid.


Just nu känns det som man inte alls här tid för bloggandet! Väldigt tråkigt för varje dag tänker man minst en gång "det här måste jag verkligen skriva i bloggen" haha, ändå finns inte alltid tiden eller så glömmer man det totalt när man kommer hem. Kanske skulle vara bra med en lite mini bärbar dator som man kan ha med sig överallt. Idag har alla fall tiden gått åt skolarbete, som vanligt så här i början av en ny kurs. Just nu tittar jag alla fall på Förkväll, lite paus sådär. Men nu skall jag börja läsa min kursbok. Yippi! HAHA. Sen var Pierré här förut, med tårta och allt! SMARRIGT! :) & Johan fick lite sällskap, min stackars sjukling.

/a.


Äntligen.


Äntligen, mitt PM är inskickat!
:) I tid och allt, nu skall vi bara hoppas att M tycker att det är okej skrivet. Men ja, det är nog no problemos. Nu skall jag och susan äta mat, sen blir det att sjunka in i lite handelsrätt några timmar innan det är dags att rusa hem och göra kvällsmat för att sen gå till jobbet. Kul med mycket att göra men ja, kanske lite stressigt ibland.

/a.


Skola.


BLÄ FY! Nu har jag börjat skriva mitt PM, shiet vad svårt det är att komma på vad man skall skriva sin uppsats om! Jag tror jag döör! Jag har en dag till på mig att komma på något bra. Sen skall PM vara inne. ååååhhh. Nu skall jag hem och tänka tänka tänka!!

/a.


Påskhelg.

Sitter i skolan & är dödstrött. Kan knappt hålla ögonen öppna. & jag måste börja skriva min inlämningsuppgift snart. Den skall nog helst vara klar idag, så den är borta sen. Så man kan börja koncentrera sig på att läsa till duggan om en vecka. Under påskhelgen har det varit full fart och mest har tiden spenderats i köket. Det har varit massa matlagning. I Lördags kom Johans föräldrar på besök och igår var min familj hos oss och åt mat. Så det har inte varit en lugn stund alls faktiskt. Och nu är det dags för att starta skolan och plugga gärnet i några veckor fram över.

/a.


Motivation.

Hallå!
Alltså jag har verkligen ingen motivation till någonting. BLÄ! Men ja, det är bara att starta musiken och sen dansa bort allt. HAHA. USCH!

/a.


sköna fredag.


God Middag!

Ví har äntligen vaknat upp i detta vackra väder! Det är ju helt underbart!! :) Idag blir det dock inte så mycket vara ute i solen, jag skall städa hela dagen och putsa alla fönstrar. I morgon är det dags för vår första påskmiddag och jag är nervös som sjutton. Maten är alla fall nästan helt bestämt bara lite som tåls att tänkas på. Nu blir det lunch & The mentalist och sen sätter städdagen igång!

/a.


Finally.

YES YES YES! Äntligen har jag hittat ett par converse med låg sula. Vi sprang till Julia Hultgren bara för att älsklingen skulle kolla lite på kläder och där bland deras herrskor stod dom. åh, vilken underbar känsla det blev i magen & ni kan ju bara gissa om de följde med mig hem eller inte ;) så som jag har längtat och nu står dom där i hallen och bara väntar på att bli användna. YIPPI!

/a.


Skärtorsdagen.


Hallå hallå!

Nu har vår kurs i organisation börjat, den verkar tung men alla fall lite spännande. Måste börja läsa boken på en gång för vi har en dugga om två veckor och då skall allt sitta. Eller det måste sitta annars kommer jag missa min brors student, vilket jag inte vill. Annars lyckades jag smitta med mamma och pappa till willys nu när de var i stan, sjukt bra och nu har jag laddat upp med mat inför påskhelgen, dock vet jag inte riktigt vad jag skall laga ännu, men har nog allt hemma så det kommer nog gå fint. sen har jag oljat in vårat matsalsbord, så nu luktar det olja i hela lägenheten. BLÄ. Så jag skall smitta ner på stan, handla lite som jag glömt och som inte fanns på Willys. Sen blir det att möta älsklingen.

/a.


RSS 2.0