En önskeoutfit.


Jacka - Topshop | Byxor - Gina Tricot
Tröja, Väska & Smycken - H&M | Skor - Have2Have

Nu befinner jag mig antagligen på en filminspelning. Därför har jag satt ihop en partyoutfit. Visst är skorna häftiga!


H&M Home.


H&M har fått in lite fin inför jul. Jag gillar mest Julgransmattan. Så om min kärlek godkänner kommer den att hamna under våran julgran i år.. Håll tummarna för mig!!


Caitlyn & Clementina.


Två mysiga tröjor från Monki.
Jag känner mig verkligen höst ikväll. Tjocka mysiga tröjor. Massor av ljust och lite julmusik.


Ankle Boot


Ett par nya favoriter från Dinsko.


Today I wear this.


Grå tröja - Monki | Tjocktröja - Only | Shorts - BikBok | Knästrumpor - Åhlens
 
Nu har jag tagit en paus eftersom jag skall laga mat. Då passade jag alla fall på att ta min dagens outfit och stryka kärlekens skjorta. Sen skall jag nog se ett avsnitt Greek till maten och sen skriva de sista två sidorna. Känns bra att jag nästan är klar alla fall, det betyder att jag kan sätta mig framför idol senare ikväll. :)


Music is the perfect study tool.


MTV rullar på tvn "M is for music" och "MTV.se most viewed" är de perfekta pluggprogrammen. Idag skall det nämligen skrivas 5 sidor på en uppsats. Tråkigt när man kunde fått vara på filminspelning istället, men skolan går som sagt före och jag får ju ändå vara med både lördag och söndag. :) Nu skall jag sjunka ner i skolböckerna och bli klar med mina sidor..


En Dagens.


Insåg att det var år sen jag la upp en dagens outfit. Så här kommer dagens.. :)
Jeans från Vila och Tjocktröja från Vero Moda.


A Sad Moment.


Blake Lively och Penn Badgley har gjort slut!! :(

Läs mer här!!


Grå.


Jag är helt slut även om jag inte har gjort någonting idag. Tvättat lite och läst några sidor i gruppsykologi. Jag är verkligen jätte dålig på att ta tag i saker nu. Nu skall jag gå ner i tvättstugan och sen blir en sväng på stan för att handla lite mat och hämta ett paket.


Yellow Roses.


Fick världens finaste blommor från min Kärlek igår.


A New Day.


God Middag!
Jag vaknade sent idag igen, ganska skönt faktiskt. Även om jag skäms lite för älsklingen bad mig stryka hans skjorta medan han duschade och jag var så trött att jag somnade när han gick in i duschen.. Så han blev sen :( FÖRLÅT! Idag skall jag börja på min inlämningsuppgift samt tvätta massor av kläder.


I never know where your thoughts are.


Idag har det inte blivit något bloggande. Mina tankar är på en annan plats och det var knappt så att jag hade koncentrationen på jobbet. Så jag vet inte ens hur jag skall lyckas skriva klart min inlämningsuppgift tills på måndag. Men jag kommer väl på något, skall försöka skriva i morgon, kanske sätta mig på något café, det brukar ju funka.. Någon som har bra tips på att komma igång med pluggandet?


A Black Bag.


Jag hittade just den svarta varianten av min älsklingsväska.
ÅH! Den är så underbart fin.


Dagens Shopping.

Idag har jag uppdaterat lite. Det blev ett nytt Shampoo och Hårinpackning för att ta hand om mitt nya hår. Sen köpte jag även ett silvrigt nagellack på Vero Moda. Skall även testa lite nya hår och ansiktsprodukter. En tjock stickad tröja och en klänning fick också följa med mig hemma. Jag är kär i klänningen, den vad så himla fin.


Tystnad För Tagning.



Det har varit en kylig helg. Speciellt lördagen där hela dagen skulle vara utomhus scener...


YEES, där satt den !!


Anders agerar ljudkille.


Jag gjorde ett armband till honom, haha.. Ökade hans effektivitet.. Fint.. :P



En klappa som jag visst råkade leka lite med.. hehe.. Johan skall göra en springa scen och jaa, resten kan ni ju lista ut själv. hehe.

Ledsen Johan, med tejp i pannan.. Min sööötnos.. <3


My New Hairstyle

Idag har jag varit och klippt mig. Först har vi hur jag såg ut innan jag gick och sen självklart en efter bild.
Jag är super nöjd och håret blev precis som jag ville.


New Hairstyle & Some Shopping.


Nu är jag har jag kommit hem från en trip på stan. Med mig hem fick jag en ny frisyr och tre par kassar med spännande innehåll... Jag skall visa er detta lite senare plus att det kommer lite bilder från filminspelningen i helgen, spännande va! :)


Marc b.


HJÄLP. Jag dog just lite. Denna väska, herregud! Behöver jag ens säga något?
Från Topshop.


It's Glitter On The Floor.


Lite glittriga smycken från Topshop.
Jag är själv galet förälskad i ringen.


ACNE - a red beauty.


Jag såg denna röda skönhet på Sofis Snapshot och höll på att svimma.
Jackan med märket ACNE, skulle gärna få pryda min kropp i höst.
Röd eller svart spelar faktiskt ingen roll.


Movie.


ojojoj, klockan är redan halv nio. Om sådär 5 minuter skall vi bege oss utåt på filminspelningen, så där kommer vi befinna oss hela dagen. Har gjort några tidsinställa inlägg som kommer dyka upp under dagen, någonting rött och så lite glam eftersom det är Lördag. :) 
 


Black/White/Brown.


Ikväll har jag pratat med min älskade mamma, snart blir det julshopping med henne. Det ser jag fram emot! :) Sen har jag även bakat kladdkaka. Som jag avnjuter nu tillsammans med idolartisterna samt lite skolarbete. Vilken fredag!! :)


Elsas Mode.


Jag har köpt en ny bok - Sofi Fahrmans bok Elsas Mode.
Hoppas den är lika bra som jag hoppats.


Love Story - The most beautiful one.


Give me summer.


If you hang with me.


Vårat vardagsrumsbord är numera min pluggstation. Just nu är det arbetsrätt som står på schemat. Skall renskriva föreläsningsmaterial osv. Det är enormt mycket papper, så det kommer nog ta i stortsätt hela dagen.


Late morning.


God morgon!
Det blev en låång sovmorgon, trots att mitt hjärta var och väckte mig innan han gick till jobbet. Idag ligger min koncentration på lite tentaplugg och sen skall jag leta efter två ledare som jag vill fördjupa mig i på ledarskapskursen. För i helgen blir det inget plugg, vi kommer befinnas oss på landet och inspelning av en film. Spännande va. :) Ska se till att ta lite kort! :) eller jag måste ju ta lite kort.


Coffee and Chocolate.


4 koppar kaffe och lite choklad senare skall jag nu försöka sova. Tror dock inte att det kommer gå så bra. Ska läsa lite, det brukar ju hjälpa, speciellt när jag läser kurslitteratur, då slocknar jag alltid på en gågn. HAHA. NOT GOOD! Kvällen på jobbet gick super och i morgon är jag ledig. Hur bra är inte det!!? :)


Don't you worry about a thing.


oj
, somnade visst ordentligt. Tur att jag ställde klockan. Nu sitter jag är stoppar i mig en toast. MUMS. Ikväll blir det jobb i 4 timmar, sen är det lyxfällan som gäller. YIPPI


Love is Everywhere.


Hemma igen - tog en snabb sväng på stan innan jag gick hem. Bokade tid hos frisören och kikade in i min favorit affär, för att se om de fått in något nytt. Nu börjar jultider ju komma och det märker man verkligen när man går in i visa butiker. Hittade även en fin tavla som jag funderar på, vad tycker ni? fint eller inte?

Nu skall jag se The september Issue och vila mig lite inför kvällens jobb.


Då kysser han mig. Svala, söta mangoläppar, varm tunga.


God Morgon, då är det dags att bege sig ut i det ruskiga höstvädret.
Klockan är nu tjugo i nio, men om jag skall vara helt ärlig så känns det som att det är ännu tidigare. Jag somnade allt för sent igår. Det är för mycket tankar som snurrar i huvudet.. Men förhoppningvis så kommer allt lösa sig i slut ändan. Idag blir det ännu en dag i skolan, det är inga lektioner bara allmänt pluggande som gäller.


Drömmer lite.


Jag har drömt mig bort på IKEA igen. Jag vill köpa nya möbler och göra om lite hemma. En byrå till sovrummet och en hylla som jag vill ha i hallen. De är ju super fina. Så nu skall det sparas lite eller sen efter jag köpt min dator och ja, sparat pengar till resan i vår så jaaaw, det lär väl dröja ett tag innan dessa kommer pryda mitt hem, om jag inte har tur vill säga :P Presentkort på IKEA - JA TACK!


Present - Ny dator.


Då har jag beställt min älsklings present, en väldigt gammal present. Som han skulle ha fått när han fyllde år, men ja, vi har inte riktigt kommit till skott med det förens idag. LATMASKAR NR 1... haha. Har även kollat lite på datorer och är egentligen inne på den här. Så nu skall jag rådfråga Linus och se vad han tycker passar mig. Stackarn.. får stå ut med massa tråkiga frågor..


yellow and orange.


Det är höst här på Gotland, löven börjar få fina färger nu. Synd bara att det regnar ständigt, jag vill ut och vandra i den kyliga hösten. Men än så länge blir det att njuta av att det regnar med massor av tända ljus och god mat. :)


Bakdag.


Kan ni gissa vad jag bakar för något?? :P Känner mig så duktigt, har nästan tvättat allt klart (tack till dig som glömde att använda din tvättid) och nu ligger degen här och jäser. Vilken produktiv dag. :)


Tungården.


Sitter i soffan med MTV på mute och lyssnar på Petras spotifylista Nära. Skolböckerna ligger över hela vardagsrumsbordet och thékannan står varm och det det sipprar rök genom glipporna vid locket.
En perfekt höstdag!


Tentatider närmar sig med stormsteg.


Nu har hösten kommit på allvar. Igår regnade det verkligen hela dagen och smart som jag var hade jag strumpbyxor på mig, så jag vart ganska blött om man säger så.. Idag är det inte bättre, tur att jag är ledig så jag kan vara inne hela dagen. :) Det blir lite tvättning och bakning idag. Plus att jag skall plugga lite, kan behövas nu när tenta tider närmar sig med stormsteg...


- - - -


Ursäkta uppehållet
- det har varit lite för mycket på det privata planet över helgen, så jag har inte suttit framför datorn en sekund tror jag. Det har varit födelsedagsfest, filminspelningsmöte osv. Listan kan göras lång. Men nu är jag tillbaka, förhoppningsvis för ett bra tag. Kanske inte helt återställd i tankarna men det kommer väl efter man fått skriva av sig lite. Nu skall jag slänga på mig en varm tjocktröja och göra taco.. :)


Idol


Nu har jag kollat på Idol, eller delar av det alla fall. Jay är helt klart min favorit. Nu skall kärleken och jag kolla lite serier innan det är dags att krypa i säng för att ladda inför morgondagen. Ha en trevlig fredag :)


Suddigt.


Har suttit med mitt arbete i timmar nu känns det som, men nu skall jag göra något annat för ett tag. Det blir stereon på högsta volym och göra något skojsigt. :)


New in - Sisterpoint.



Här är min nya klänning från Sisters Point. Dock så var den nedre "genomskinliga" delen lite för högt upp, men det var enkelt fixat med en svart kjol. Verkligen en sjukt fin klänning, ni skall få en bild så ni får se hur den ser ut på.


I just love it.

Åh, titta vad jag fick i postlådan precis. :) Jag som älskar Julen.



Blue.



Fredag för en vecka sen. Jag, Lisse, Johan och Jonas hamnade på hamnplan, drack konstiga blå shots och hade trevligt.


early morning?!


God Morgon, eller ja, god middag!
Här är min nya ring, I love it.. :) Idag är det äntligen Fredag igen, jag skall plugga och städa, sen ikväll blir det fredagsmys med min finaste <3


Tomorrow is the last day to decide about your future.


I morgon är sista dagen för att anmäla sig till Högskolan/universitet. Detta är de val som jag gjort inför våren, plus en till som jag tyvärr kommer hålla hemligt ett tag till, då jag inte riktigt bestämt mig. Jag är osäker på om jag kommer hinna med 3 kurser första halvan, men tänkte att det var lika bra att söka ändån eftersom detta är ett ämne som jag vill uppdatera och jobba inom.


Träning hemma.


Dagar när det regnar och man vill motionera så passar en crosstrainer toppen. Jag har själv velat ha en ett tag, problemet är dock att jag inte kan få hem en om jag skulle köpa en eftersom jag inte äger någon bil. Men snart hoppas jag på att en sån här kommer pryda mitt hem, är ju perfekt under höst och vinter när det bara är regnigt, slaskigt och halt.


Blick.


åh, jag skulle vilja ha Angelicas outfit. I just love it. Hon har ju otroligt snygg stil.


Rain.


Vilket väder det är idag, REGN. Då kan man mysa i soffan hela dagen, skriva lite på skolarbete och kolla på tv. Ska väl plocka lite här hemma också, finns alltid något att göra. Men först blir det frukost. Knäkis och Proviva. Alltid lika gott.


In time, you will know.


usch vilken dag. Jag vaknade 20 över nio i panik. Jag började ju skolan vid tio och det tar ju ungefär en halvtimma att gå. Så på 10 minuter hann jag klä på mig och sminka mig, sen var det bara att rusa. usch. Det värsta av allt var att vi bara var i skolan en timme och fick verkligen bara onödig fakta om vårterminens val. Så jaa, poänglöst. Nu skall jag starta ugnen och få igång maten, jag börjar bli rikitigt hungrig faktiskt.


Under stjärnorna.


Sitter i sängen och planerar veckan lite. Har massa grejer jag vill få gjort nu när jag inte har någon jätte uppgift att göra i skolan. Så imorgon efter vårat informationsmöte om våren, så skall det hem och fixas. Plus att jag skall hämta ett paket på posten imorgon! :) spännande va!?


G.G.


Sitter och funderar. Skall snart starta Gossip Girl. Måste fundera ut vad jag skall äta, jag börjar verkligen bli dålig på att komma på middagar. Får komma på något sätt att hitta lite inspiration.


Bad update.


[Bild Fashiontoast]

oj, uppdateringen har inte varit den bästa nu. Men nu är äntligen min uppgift/uppsats klar. Vilket kämpande det varit, men nu är det ganska lugnt igen, väntar på en uppsats från en kompis som skall lämnas in nästa vecka, men det är allt. Så idag är det Tisdag, vilket betyder jobba. Så fram tills dess skall jag gå igenom arbetsrätten lite och plocka lite här hemma.


Måndagar i all ära.


usch
, vad jag hatar måndag morgnar. BLÄ! Det är alltid kallt och man är alltid trött. Så galet tråkigt. Plus att vi börjar tidigt. Men man kan ju se det positivit också, då kommer man igång med veckan. Nej, dags att ta en kopp thé och sätta mig i lektionssalen.


on the dancefloor.


ojoj, vad tiden går fort! Nu är det dags för kväll nr två. Jäklar! Jag är igång i helgen jag. Hoppas alla har en super lördag. Vi ses i dimman! :)


Happy Birthday.


Igår var det födelsedagsfest för Jenna, så vi var hemma hos henne på kvällen, sen bar det av ut med Lisse & Jonas. Vi hamnade på hamnplan av alla platser, lite folk men trevligt ändå. Kommer lite bilder senare, nu skall jag och kärleken gå på en promenad.


En fredag i pluggandets tecken.


Har ätit världens godaste torsk, som jag själv har gjort! STOLT! Sen var jag på stan en snabbis laddade upp för helgen. Nu har jag skrivit lite till på min uppsats, men det går väldigt långsamt framåt, det är lite krångligt att koppla en historia till ledarskap och egna exempel. Tur att jag har några timmar kvar innan kärleken kommer hem och vi skall bege oss på födelsedagsfest.


Fredag.


God Morgon! Då har jag avklarat en morgonpromenad och stoppat i mig lite frukost, så nu är det dags att koncentrera sig på ledarskapsuppgiften. Den skall bli klar idag så jag slipper koncentrera mig på den under helgen. :)


Today I would like to wear ...


Skjorta & Skor - Topshop | Byxor - H&M | Hatt - BikBok | Smycken - Guldfynd

Har suttit och ögonshoppat lite, hittat en önskeoutfit. I love it. Nu skall jag fundera på vad jag skall göra med min torskfile som jag har i frysen och lite om ledarskapets olika sidor.


En solig morgon.

Sitter och tittar på "Efter tio", just nu är det om medium alltså en person som påstås ha paranormal eller övernaturlig förmåga. Vilka jag har väldigt svårt att tro på, kanske för att det inte känns logiskt eller för att man är rädd att få höra något man inte vill. Just denna kvinna hör röster, tänk vad läskigt.

Igår var en lugn dag, först var jag i skolan två timmar och avslutade våran sista seminarium uppgift i arbetsrätten, sen var jag förbi, kränku och köpte mitt favorit Thé och en thékanna. Sen hamnade jag i soffan och tittade på Greek resten av dagen. Väldigt skönt att ta det lugnt en dag.


Silver och Beige.


Tudeloo!
Idag bär jag mina älsklingsöronghängen från H&M och min nya kärlek, en kofta från Vila.
Vi har precis avslutat en intressant lektion om ledarskap och hur man flyr in i olika roller beroende på vilka grupper man hamnar i. Verkligen intressant! Hur skall man sedan bearbeta de olika rollerna i arbetslivet. Ojoj, jag dör av spänning.


Leopard.


Jag älskar Anna Hibbs klänning från Gina Tricot.

Jag har precis suttit och gjort en jäkla undersökning som tog, 40 jäkla minuter. Vad arg jag blir när det står, tar bara 5 minuter att klicka igenom och ja, 40 min senare är man klar. SUCK!! Nu skall jag sova för i morgon är det dags för ledarskapskursen.


Someting new.


Mitt nya sminkinköp. Blushern har inte riktigt samma färg som på bilden, men är sjukt fin. :)

Nu håller jag på att gå igenom massa rättsfall angående drogtester på jobbet, endel fall är faktiskt ganska sjuka men det är spännande att sätta sig in i verkligheten och de saker som faktiskt händer i våran galna värld.


Kanelbullens alldelles egna dag.


Hemma. :) Idag är det ju kanelbullens dag! Vilken tur att jag kom på det, så jag hann springa in på Coop och köpa några innan de tog slut! :) Jag är ju helt såld på alla dessa dagar, kanelbullen, våfflor, semlor och ja allt möjligt! Passade förestenn att springa in på H&M och uppdatera mitt sminkförråd lite... Ett transparant puder från Isadora så jag har velat testa ett tag och sen en rouge från H&Ms egna märke, i en underbar rosa färg. :)


She's walking on sunshine.


God Morgon alla glada. Idag är det solsken, härligt va :) Man blir glad av det. Alltid. Idag är det dags för skolan, det är ännu en dag i arbetsrättens tecken. lovely.


Tv-spelskväll.


Kvällen fick en annorlunda vändning igår, efter några glas vin, hamnade jag hos Johans bror på tvspelskväll. Ganska skoj ändå, jag gjorde ju trots allt mål i Fifa.. hehe. Idag bär det av till landet en stund för att fira Johans syster.


Vilda Western.


Sitter i mörkret, några ljus är tända, jag äter mina nya favorit chips. Vilda Western BBQ. MUMS. Nu ska jag kolla lite The Hills och The City.


En lugn hemma kväll.


Här sitter jag framför tvn och kollar på Superstars. sjukt tråkigt. Jag försöker komma på något att göra ikväll, men antagligen blir det massa serier, chips och kanske lite vin. Kanske skall knäppa igång Gossip Girl.. :P


It's nothing like you baby.


Sitter och väntar på Johan, vi skall bege oss ner på stan en stund och kollar lite. Det är ju Visby dagen eller något idag. Får se om man kanske hittar något fint. :)


Festklänningar.


1 & 2 H&M - 3 BikBok - 4 , 5 & 6 Topshop

Jag är galen i festklänningar nu förtiden. Hittar alltid någon fin som jag vill ha, här är några som jag skulle vilja fylla upp min höst garderob med. :)


Tokyo.


oh, gosh
. Fredagen är redan slut. Dagen har varit full av aktiviteter... Känns som man aldrig hinner med något längre. hum. Nu väntar jag alla fall på Idol sen skall jag krypa ner i min varma säng... :)


RSS 2.0