Spring is near.


God Middag. Vilket väder det är idag. Har redan varit på promenad till skolan för att låna lite böcker och nu sitter Jag och Susan och arbetar med uppsatsen.. Det är ännu ganska många ord till som skall in och dagarna börjar försvinna nu.. PUST. Idag skall vi försöka boka in lite intervjuer, får se hur det kommer gå.. Håller tummarna. Sen kommer finaste Julia förbi och fikar också.. :)


Time never sleeps.


[ Sommaren 2010, efter ett besök på The Studio ]

Hallå! Nu är det åter kväll. Usch vad dagarna går fort. Känns som jag knappt hinner gå upp så är de över. Kanske för att det känns som jag har för mycket att göra nu eller för att jag känner mig stressad. Uppsatsen tar inte alls över min tid och sova det kan jag väl? SUCK.. Tur att det finns vissa som gör en glad, som Skatteverket.. HAHA.. Sedan har jag ju min fina också som sätter guldkant på vardagen :) <3


Inspiration.


Fashiontoast visar upp dagens detaljer och jag skulle inte tveka om jag fick bära den outfiten. Gillar speciellt tröjan som är från Stylestalker och väskan från Alexander Wang, shortsen är inte riktigt min stil, men riktigt snygga på henne.


Sommarkänslor.


[ Sommarinspriation ifrån Angelica Blick, vit skjorta och jeansshorts. LOVELY! ]

God Morgon! :) Då var det arbete med uppsatsen idag igen. Idag är jag piggare trots att jag försov mig i morse och nu går det undan. Just nu handlar det om nätverksorganisationer. Idag blir det jobb också. En helt vanlig dag med andra ord. Skall ni göra något spännande?


By Acne


Två super fina klänningar ifrån Acne.
Skulle jag gärna vilja ha till vårgarderoben 
& en av dem blir det också, kan bara inte bestämma mig för vilken..


As time flies, it is good to have you near, so you can stop me when I fly away with time.


Time flies by.
Jag är hemma. Har handlat lite mat för veckan, men inspirationen har försvunnit lite. Skall försöka jobba tillbaka den. Det är ju trots allt roligt att laga mat.. Skall försöka plugga lite nu med. Ta till vara på tiden som finns istället för att göra saker som inte behöver göras..

Så det här skall göras i veckan:
6000 ord skall skrivas på uppsatsen
Hitta matinspiration
Vårstädning
Jobba
Ta tag i träningen
Börja fundera på framtiden.


Time to work.


Hallå! Är i skolan och arbetar med uppsatsen, det går långsamt framåt om man säger så.. Har börjat skriva om lite i bakgrunden, men det är ännu massor mer att göra.. PUST!! Så det kommer bli en hård vecka det här.. 6000 nya ord är vårat mål, minst! GOSH! We have to work hard!


Söndagsmys.


Härliga söndag!
Färjestad gick vidare till final. Jag och älsklingen har haft mysmorgon med serier och bakismat. Det är så söndagar skall vara, fyllda med godsaker och nya och gamla serier. :) Lovely. Hur spenderar ni eran söndag?


Photos from a speedboat.


It feels so good being back.


Tröja & Väska - Thailand | Byxor - Vila | Skor - Dinsko.

Nu skall jag stoppa i mig lite mat, lax och pommes. Sen bär det av ut i vårvädret och en promenad till skolan för att göra tenta i ekonomistyrning. Wish me luck!


Music please.

Idag är en jobbig dag. Mina tankar är inte där de borde vara. Jag har en tenta om någon timme, men jag kan inte koncentrera mig. Jag måste försöka göra det bästa av situationen. Jag testar med musik, får hoppas att det funkar.


Tentaplugg.


Idag har det varit tentaplugg, det har dock inte gått så himla bra.. Jag har inte riktigt hittat tillbaka till tidsrytmen ännu.. Men det skall nog gå bra.. :) Ikväll blir det jobb igen alla fall, så nu skall jag stoppa i mig mat och bege mig.. Ha en toppen kväll!


Living in a postcard.


Jag är hemma igen. Det känns skönt, även om jag saknar värmen lite.. Nu är det dags att sätta fart och komma in i vardagsrutinerna igen. Härligt va. :) & idag har jag anmält mig till examensbalen. Nu är det bara en klänning som skall hittas.. Sen skall jag lägga upp lite mer bilder ifrån Thailand tänkte jag.. :)


Bjuder på lite bilder ifrån Paradiset.


Update Thailand.


Hallå alla där hemma! Idag har det varit sol hela dagen och vi har inte gjort ett skit! HAHA.. Eller joo, vi har ju varit vid poolen hela dagen, badat och solat. Jätte skönt och äntligen har jag börjat få lite färg.. Lite brunt och lite är rött. Men allt är bra här alla fall.. I morgon skall vi åka på en utflykt som doftar shopping.. Hihi. Problemet är bara att jag måste förhandla med alla… Vilket är sjukt, det är nog det sjukaste med att vara här, när skall man förhandla om priset, när skall man ge dricks och när skall man inte ge dricks.. Haha… men det börjar alla fall komma till oss nu…

Till sist vill jag skänka mina tankar till en familj där hemma.. Vi tänker på er. <3 Och Gumman jag hoppas du vet att jag finns för dig!!


Solsken.


Heej! Idag har det varit en solig dag. Vilket har varit enormt skönt... Vi trodde det skulle bli regn hela veckan.. Men men.. Vi har även åkt tuk tuk för första gången. Mamma var lite nervös att de skulle köra jätte fort, men han var väldigt lugn i trafiken... We Like.. :) Så vi var och åt på vääärldens godaste resturang.. Bara för det minns jag inte vad den heter just nu.. Men jag ska kolla upp det och visa er den underbara utsiken, shit. Precis vid vattnet satt man... Helt sjukt.. I morgon blir det utflykt uppåt på ön..


De första dagarna i Thailand.


Hallå! Då är vi framme i Thailand, eller det har vi varit några dagar. Men vi har varit alltför trötta för att göra något.. Första dagen blev riktigt lång vi var framme vid hotellet sex på morgonen och fick vänta fram till ett för att få våra rum, så först var vi vid poolen en stund, sen blev det en promenad längs stranden för att titta vad som fanns. Igår blev det en heldag på stranden och jag brände självklar mina fötter, av någon konstig anledning var det den enda kroppsdelen som blev röd.. Hum. Så idag blev det hög solfaktor och skyggan hela dagen. Just nu regnar det rejält så vi fick fly ifrån poolen till hotellrummet.. Det har åskat och regnat varje kväll hittills men som tur är har det varit under tiden vi har varit på hotellrummet och gjort oss i ordning inför kvällen.. Men allt är toppen förutom att jag saknar min Johan väldigt mycket…


Båtmässa.


Hello... Nu är vi framme på hotellet efter en lång dag.. Vi har varit på båtmässan.. Inte riktigt min grej kanske, men det fanns lite snygga båtar alla fall.. Nu skall jag titta lite på melodifestivalen och sova...


Hejdå Gotland.


Det är ju inte riktigt dags för resa än. Men eftersom jag beger mig härifrån vid 6 i morgon bitti kommer jag inte att ha tid att fixa.. Så en ny header blir det idag.. Hoppas ni har två underbara veckor för det hade jag tänkt ha.. :D


Följ mig under resan.

Som vissa vet kommer jag att åka utomlands om några dagar.
Uppdateringar kommer att ske, vill ni hänga med så kan ni följa min blogg här:

bloglovin


Sommar.


Sitter i skolan och pluggar, har precis läst morgontidningen och hittat en sommarbild ifrån en underbar plats här på gotland.. Jag längtar till sommaren nu. Jag vill äta grillat och vara brun.. :)


Bra jobbat tjejen!


Home sweet home.
Hemma ifrån jobbet som gick sådär idag. Det märks att det är sportlov om man säger så.. Alla fall är det min sista dag på gotland i morgon och vad händer då? Jo, jag skall plugga! haha.. och packa självklart. Vill ni förestenn veta något sjukt dumt? Jag började plocka fram lite kläder förut och plockade då självklart fram bikinin för att inse att bikinitrosorna är i två delar!! SKIT... Så i morgon måste jag rusa på stan och se om jag hittar ett par svarta bikinitrosor, annars är jag i princip körd!


Yellow inspiration.


Bild 1 & 4 
Ebba. Tröja Topshop. Gula Converse. Shorts från okänd källa.

Igår bjöd jag på rosa och hattar, idag blir det gult. Jag har kommit i en gul period.


Smoothie.


God Morgon! Detta blev min frukost, rostad macka med hallon & kiwi smoothie. Idag är det tvättdag, så jag har faktiskt börjat plocka fram allt jag skall ha med mig och så. Medan tvätten är i maskinen skall jag försöka skriva rent mina tenta anteckningar.. pust.


All I want is you


Skor Forever21, Bikini Topshop, Bild Forever21, Gul skjorta, Shorts & Hatt Topshop, Litet läppstift Dior, Stort läppstift YSL,  Jumpsuit Forever21 Bild


En dag i vetenskapens tecken.


Nu har jag äntligen kommit till skolan. Egentligen skulle jag vart här vid åtta redan, men jag lyckades inte ta mig upp ur sängen. inte så förvånande kanske med tanke på mitt förra inlägg.. Nu har jag fått min första kopp kaffé, så nu börjar jag vakna till liv.. Nu skall jag ge mig på min vetenskapliga frågeställning.. SUCK!


Full fart.


[Jag sommaren 2008]

Nu är det sent. jag har varit uppe och sprungit sedan 6 i morse och likadant blir det i morgon. Det sjuka är ju att man inte kan gå och lägga sig direkt när man kommer ifrån jobbet vid nio, man vill vara hemma en stund och hinna komma ner i varv innan man kryper i säng. I morgon har jag massor att göra igen, plus att jag skall jobba. spännande.


Biblioteket.


God Morgon!
Jag har brutit mig in på biblioteket. Eller jag gick genom en öppen dörr och satte mig, insåg efter ett tag att det inte finns något folk här.. Hm, kan det vara för att det öppnar 8:30? ops.. Men när man möter städpersonal i hela biblioteket som inte säger något och man själv har dåligt minne, hur skall man då ha koll? och nu är det ju bara 10 minuter kvar och vad gör det? Jag stör ju ingen förutom kanske böckernas sömn.. suck.. haha.


RSS 2.0