Ett tips till dig som har Mat-torka.


igår gjorde älsklingen super god mat, fylld paprika, med tacoköttfärs och majs. Super Gott till ris. Igår kom vi på att nästa gång vi skall göra det skall vi ha med salsasås också..


Ont Blod - Teaser.



Jag talade ju om att jag för ett tag sen var med och spelade in en film.
Här är teasern.


Julpyssel.


Då var adventspysslet nästan klart. Jag älskar att pyssla inför jul. Nu är det bara lite julgardiner kvar, sen kommer allt annat fram några dagar innan jul som vanligt. Det är verkligen inte långt kvar till julen nu.. Jag längtar.. :)


Canon.


Jag vill ha dig!!


Kiva


Tröja Monki.

Då är helgen över. Det har gått jätte fort, men lungt och skönt har det varit. Det behövde jag verkligen kan jag säga. I morgon är det dags för företagspresentation & samtal med riskkapitalister. Ska bli riktig spännande, jag har sett fram emot det väldigt länge.


1 Advent.


1 advent. Det är snö och jag är glad. Nu skall jag börja plocka lite för vid tre får vi besök och då är det dags för adventsfika.


Inspiration - Angelina Jolie


Vackra Angelina Jolie för Vouge.
Fler bilder hittar ni här.


The Expendables.


Snö, Snö, massor av snö.. Love it! Jag och J har sett på The Expendables, bra film, kanske inte så bra som förväntat men helt okej. Jag älskar dolph en aning, hehe..

Snart är det jul och då kommer världens bästa hem, längtar redan!


Snart advent.

Nu är vi nästa klara och redo för advent. Det är bara lite gardiner som skall upp, men det fixar vi i morgon. Nu blir det massa mys i soffan och film... Chips & Coca Cola.. Ni får ha en bra lördagkväll...


Midnight Passion


Igår blev det en snabbis på stan. Inhandlade lite nytt smink och ett ljus... Nagellacket är så himla fint på, perfekt så är till jul. :)


Something New.


Denna fina matta var det som låg i H&M paketet. Jag gillar den jätte mycket och kommer bli jätte fin under våran julgran.. Jag längtar tills den kommer upp, men först skall alla adventsgrejer fram.


a early morning.


God Morgon!
Idag är ingen bra dag, min röst är i princip borta och när jag väl pratar låter jag som någon som precis kommit i målbrottet. Trevlans! Skall rusa iväg till skolan, köpa thé med massor av honung i och gå igenom lite inför duggan som det snart är dags för. Sen skall jag rusa en sväng på stan, så ha en trevlig förmiddag, så hörs vi senare. :)


Lovely.


Det är snö i visby nu, underbart fint! Jag kom precis hem ifrån jobbet och skall lägga mig på en gång nu, börjar skolan tidigt i morgon. Därför dyker H&M paketets innhåll upp här i morgon istället.


Here we go...


Nu skall jag röra mig till skolan, vi har en heldag, sen rusar jag nog direkt till jobbet. Så ni får ha en toppen dag, så hörs vi ikväll. :)


SNÖ.


ÄNTLIGEN HAR GOTLAND SNÖÖÖ!!!
Jag har väntat bra länge, men jag gillar snö, så länge det inte blir slaskigt så är det underbart! Det är alla fall typ storm här, dock syns ju inte det på bilden, men fin är det! Tyvärr har ju tv4 vädret sagt att det kan bli regn under dagen, vilket jag inte gillar! Snön faller ju så fint nu.. Jag har förestenn hämtat ett packet från H&M som ni kanske kan list ut av bilden, senare idag får ni se vad för fint som lurar där..


Blue.


Har spenderat hela dagen i Roma.
Vi har gjort klart i princip hela våran affärsplan, vilket känns otroligt skönt. Så därför blir det belöning ikväll, jag skall nämligen bjuda min kärlek på pizza. Men stackarn är ännu på jobbet, men jag hoppas verkligen att han kommer hem snart.


Crystal and Suede Platform.


Jag hittade dessa sötnosar på The Cerry Blossom Girl, de är från D&G.


R. Neely.


Jag hämtar mycket av min klädinspiration från denna tjej, Rumi Neely. På bild 1 har hon på sig en klänning ur Lavins kollektion från H&M. Den var faktiskt riktigt snygg på henne, jag som inte alls gillade någon av hans klänningar och stör mig som sjutton på reklamen, hittade alltså en fin klänning ändå. Dock skulle jag inte kunna bära upp den själv, men det gör helt klart denna tjej.


Jag har hans leende med mig 500 dagar om året.


Jag har bestämt en grej. Som ni vet vill jag ju ha en Iphone. Därför har jag satt som mål, att om jag klarar både Nationalekonomin och Juridik för Småföretagare får jag köpa en Iphone.
Tror ni jag lyckas?! :)


You are the one.


Jag känner mig otroligt duktigt! Jag har nämligen gjort en matlista hela vägen fram tills jul. Så jäkla skönt att den är klar, då slipper jag ens fundera på vad vi skall äta den närmaste månaden, det är bara att inhandla det som krävs. Sen är det lugnt. Skönt som sjutton.


Skolarbete.


God Morgon.
Nu sitter jag i skolan, vi skall skriva på våran affärsplanen till vårat företag. Idag hoppas jag på att vi skall bli så gott som klara så att vi kan koncentrera oss lite på den andra kursen.


Lookbook November.


Lookbook November från Zara. Jag är särskild förtjust i skinnjackan.


November 22, 2010

Sitter och tittar på Biggest Loser Sverige, det är ju helt sjukt hur folk kan förändras på så kort tid. Idag har det varit skola, även om jag råkade komma en helt timme försent så gick det bra.. haha.. Pinsamt, men ja så går det när man inte kollar schemat och förväntar sig att man börjar som vanligt vid 10.. haha.

Efter det blev det har jag plockat lite här hemma, rensat strumplådan och fixat lite smycken och rensat i ordning i hallen. Så nu är det bara kök och vardagsrum kvar. Vi har kommit på den perfekta julklappen, vi skall köpa en diskmaskin, kanske inte det mest romantiska men välbehövligt kan jag säga.


New Shoes.


I Lördags hittade jag dessa pärlor på DinSko. Jag gillar dem, men är ändå lite osäker på om jag skall behålla dem eller inte..


Helg.

Har haft en helt underbar dag tillsammans med kärleken, som kommer fortsätta en stund till.
igår var vi hemma hos Emmi och firade hennes födelsedag, sen bar det av till munken, inte så skoj och inte heller mycket folk, men ja det var helt klart en trevlig kväll..


Lovely dress.


I'm still awake
!! :D REKORD! Vi kollade lite på Idol och då fick jag se Minnah med världens kanske snyggaste klänning!! Nu har jag lyckats klura ut att den är ifrån H&M.. Så nu skall jag dyka in på deras hemsida och se om den kanske kanske finns där. Vad skall jag göra annars?!! Någon som vet om den är gammal eller om den kanske kommer ut snart eller om den finns i butik idag?


The way you are.



Jag kan inte ens beskriva hur trött jag är! Jag har varit i skolan hela dagen, vandrade en sväng på stan och nu väntar jag på att tvättstugan skall bli ledig. Men jag är helt död! Jag skulle kunna somna sittande om det vore så. Men jag skall försöka hålla ögonen öppna och skriva lite på två äktenskapsförord.


The first love issue.


Några favoriter från Monki.
Jag gillar speciellt tröjan med texten och sen den gråa lite tjockare tröjan.
Vilken är eran favorit?


Friendly Match.


Jag och älsklingen sitter och kollar på Sverige - Tyskland.
Jag har lyxat till det och äter lite choklad. Mumsigt!


Two I wear this today.


Eftersom det har varit lite stressigt de senaste dagarna har jag inte hunnit sitta framför datorn så mycket, däremot har jag hunnit ta mina "I wear this today". Så till vänster har ni min måndagsoutfit, det är en klänning som jag har haft i yngre dagar och hittade nu när mamma skulle ha loppis, fin tycker jag, till det blev det mina randiga strumpbyxor och över det hade jag en svart stickad tröja. Tisdagen blev enkel, ett par jeans från Lindex och en skjorta från Gina Tricot.


Välkommen in i julen.


Jag har fått hem Åhléns julkatalog, så nu har jag suttit och kollat igenom den och självklart hittade jag några favoriter, som antagligen kommer pryda min önskelista i jul.



Skor - Complement | Väska - WERA | Babyliss iCurl | Parfymflaska


Did you know ...


Det finns en ny kurs på University of South Carolina som heter:
 "Lady Gaga and the sociology of fame".
Undra vad hon tycker om det?!


7 days.


Ännu mer skor från Michaela Forni. De nedre var ju himla söta. Åh.


I cant believe it.


Snart på H&M... I love it!

Idag är min första lugna dag på flera dagar, så jag skall ta det lugnt men ändå försöka hinna plugga lite. Är även sugen på att göra lite julgodis, men det får nog vänta ett tag till.


Michaela Forni - Monday


Som ni vet så har jag väntat ett tag på att Michaela Forni skall släppa sin skokollektion.
Nu är dagen äntligen här och de har valt att släppa en ny sko varje dag.
Detta är då förstås den första skon, visst är den snygg?!
Den finns att köpa här!


Promenad VS Säng.


God Morgon Sömntutor!
Då var det dags för ännu en vecka. Men idag skulle jag helst vilja ligga kvar i sängen hela dagen. Skulle egentligen gått en promenad förut, men vad väljer man; gå ut och gå eller ligga kvar i en varm säng? Så det blev ligga kvar och krama kudden en timme till, för kärleken har ju redan åkt till jobber för ett bra tag sen.


Snart Snart Snart. :)


Då har jag beställt något juligt ifrån H&M.
Jo, jag längtar galet mycket efter julen. :)


Fika.



Jag har haft en underbar dag på stan med mamma. Vi fikade och åt jätte god lax smörgås, sen vandrade vi runt och kollade lite i olika affärer. Väldigt trevligt. Vi ses ju inte allt för ofta. :(


Sometimes.


God Morgon!
Igår var vi hemma hos Anna på inflyttningsfest, Anna is back in Visby! härligt! :) Sen bar det av till klubb dåbbra, grymt bra. Jag och älsklingen stod och skrek på dansgolvet tills de slutade spela. Idag mår jag faktiskt väldigt bra, förutom att en förskylning har nått mig, vilket suger. Men förhoppningsvis släpper den. Så jag skall snart iväg och träffa min älskade mor, får se när hon slutar jobba.


Michaela Forni.


Den 15/11 är det release av Michaela Fornis skokollektion - äntligen!
Jag ser verkligen fram emot att se henne skor.
Bilder från Fashion by C


Gårdagens Outfit.


Det här är gårdagens outfit.
Kavajen är några år gammal från Vero Moda, men jag gillar den.

Nu skall jag och kärleken vandra till staden en stund i regnet, får se om vi hittar det vi letar efter. :)


Äkta VS Kopia.

Jag kör någon slags väsk-kväll idag. HAHA! Egentligen ville jag bara visa två av mina väldigt dyra favoritväskor som jag vill ha men som faktiskt finns i billigare alternativ och "kopiorna" är trots allt ganska lika. Men har man inte råd med en väska för 8 000 - 10 000 kr passar dessa fina skönheter alldelles utmärkt tills man har råd med sin favorit.


H&M


Satt och kollade efter lite julklappar och hittade dessa tre väskor på H&M's hemsida. Den svarta skulle vara en perfekt skolväska och den röda eller rosa skulle passa perfekt till mina svarta festoutfits.


En lång vecka.


Hej babes!
Jag är helt död idag igen. Har precis börjat två nya spännande kurser i skolan, som tar lite tid nu i början innan man kommer in i det hela. På helgens schema står inflyttningsfest. Ska bli riktigt skoj. :)

Idag har jag även gjort en matlista för 23 dagar. GOSH. Jag känner mig så duktig och jag är till och med under budget och Johan tyckte det var en bra lista. Hihi.. :)


Ny middag.



Något alla kanske inte visste om mig är att jag älskar att laga mat. Idag håller jag på att testa en ny rätt, fiskfilé med spenat och räckor. Jag är verkligen spänd på resultatet. Så jag återkommer med mitt omdömme.

Om du vill testa behöver du:
250 g fiskfile
200g spenat
500 g oskalade räckor eller 200 g skalade räckor
1,5 msk hummerfond
2 dl Cream fraiche
2 dl ost

Du börjar med att sätta ugnen på 225 g. Sedan bryner du spenaten så att vattnet försvinner. Samtidigt blandar du cream fraiche och hummerfond och blandar det sedan med räckorna (men spara några till dekoration). Du lägger fiskfilen i en smörd form, lägger upp spenaten på fisken. Över spenaten lägger du räckröran och sedan strör du på osten och ställer in det i mitten av ugnen i 20 minuter.
Till fisken severar du potatismos.


Update - Mitt omdöme:
Jag måste säga att jag dog lite när jag smakade det jag hade lyckats åstadkomma. Det ser kanske inte så gott ut på bilden, men åh, det var i närhet till gudomligt. Så denna rätt rekommenderar jag alla att testa.




Partypeople.


Lite bilder ifrån lördagen. Tydligen var det 2500 personer där, men så många kändes det verkligen inte som.

Nu skall jag handla mat, sen skall jag hämta mina skolböcker och sen blir det pluggkväll i skolan. Spännande, dock blir detta en följd av att jag knappt ser Johan på tre dagar. Vilket suger, men jag får krama på honom massor de få timmar vi har istället.


Today I would like to wear.


Byxor, Armband & Väska - Lindex | Tröja - H&M | Halsduk - Gina Tricot | Skor - Eurosko


Early Morning.


åh, jag är helt död! Jag somnade inte förens halv fyra i natt, kunde inte sova och då passade jag på att läsa ut Elsas Mode, jag dör vad bra den var, det var faktiskt mycket bättre än jag förväntade mig. Men alla fall, nu vid nio ringde det på dörren och där stod de två gubbarna som skulle installera en tv-box, GOSH! Det har då inte koll på datum alla fall, de skulle ha varit här senast igår. Så jag tog förgivet att vi inte skulle få någon eftersom vi egentligen redan har en.


Ett plus & Ett minus.

Jag är trött, men det hindrar en inte från att jobba ikväll. Plus att det är en bra dag idag, jag fick VG i både Arbetsrätten och Ledarskapen. :)
Annars händer väl inte så mycket, det vanliga i alla-lägger-sig-i-andras-liv staden, och allt blir alltid hundra gånger större än vad det som egentligen sagts. Vilket SUGER! & inte blir det bättre att det är fylla inblandat och folk pratar om saker som de har fått hört från någon, som hört det från någon, som hört det från någon. Ja, ni vet väl hur viskleken funkar och hur överdrivet allt blir när det väl når personen det handlar om. SUCK säger jag bara. Men vad skall man göra då?


Ung&Bortskämd


Jag har precis kollat på premiären av Ung & Bortskämd.
& jag har egentligen bara en sak att säga, fy vad pinsamt!!
Jag tycker synd om deras föräldrar, men samtidigt är det ju dem som har skämt bort dem..


Warm lined midcut boot


Ett par enormt fina skor från DinSko.
Problemet är bara att Visby tydligen inte har dem och att de är slut på webbshoppen.
Så jag får helt enkelt vänta tills de kommer in i webbshoppen.
Så håll tummarna att de gör det..


En bra & spännande dag.

Idag har jag nog börjat den mest spännande kurs jag tror att jag någonsin kommer att läsa. Nämligen Juridik för småföretagare. Den är ju egentligen ganska lika handelsrätten förutom att den är praktisk istället för bara teori. Vi skall alltså utifrån vissa förutsättningar "starta" ett eget Aktiebolag. Vi kommer alltså att få gå igenom alla papper som skall fyllas i, göra en affärsplan och till och med ha en presentation för banken och en riskkapitalist. Så ungefär som draknästet, vilket kommer bli enormt spännande. Även om det kommer bli mycket jobb så är det något jag ser framemot enormt mycket.. 

Nu skall jag försöka lista ut hur man lägger ut en video på bloggen så att ni får se teasern.  


My weekend.


Jag ber om ursäkt för min frånvaro. Det har varit full fart hela helgen. Lördagen bjöd på lite skolarbete och sedan lite drinkar och så åkte vi för att titta på Pumpbolaget. Helt sjukt vad bra de är! Gårdagen var däremot ingen bra dag om man skall se till hur jag mådde, men älsklingen och jag tog det lugnt och myste i princip hela dagen. Så det var svårt att lämna honom nu i morse när jag skulle iväg.. Förestenn har jag fått en teaser till filmen som vi har spelat in, jag kommer lägga upp den i eftermiddag när jag kommer hem igen..


.......

Som straff för att jag har sett fram emot den här helgen i flera veckor får jag vara nykter!
Skit kul!!!!


Blue sky.


tentan är avklarad
. Efter ett brandlarm och tio minuters paus, blev jag klar och det känns bra. Ledarskapen är också snart klar, skönt. Men idag blir det nog inte något pluggande. Skall ta det lugnt och plocka lite innan kärleken kommer hem. Då skall det mysas hela kvällen.


Wish me Luck!


God Morgon!
Idag är det Tenta i Arbetsrätt. Så jag skall fixa lite snacks att ha med mig efter frukosten. Jag är så nervös idag. Så jag har inte så mycket att säga innan jag åker förutom önska mig lycka till! :)


Black and Silver.


Idag har jag fått lite gjort trots allt. Var i skolan en stund i morse för att fixa lite grejer till tentan i morgon. Sen storhandlade jag. Duktig Amanda. :) Jag har målat mina naglar som ni kanske kan se, det blev svart grund och silvriga toppar. Kommer nog bli snyggt till min outfit på lördag. :)


Mitt Oktober.


Höststämning. Shopping. Fest. Filminspelning. Julkänsla. Plugg. Ny frisyr.


Nothing on you baby.



Pluggar & lyssnar på musik.


I wear this today.


Tröja - Monki
Shorts - Lindex

Idag är det Tentaplugg hela dagen. Det är verkligen perfekt väder för det också, regnigt och blåsigt. Så under en filt i soffan med papper och penna kommer man långt.


Von Sydow.


Vi börjar dagen med en härligt nyhet. Ebba Von Sydow har nu bekräftat efter en del spekulationer att hon skall bli mamma till våren. Så ett stort GRATTIS till dig!! :)


Ett tips från en vän.


Jag är egentligen helt död, efter kvällens jobb. Massa krångliga frågor, men förhoppnings leder det till något i slutändan.. Jag tänkte passa på att tipsa om en grej jag testade igår, tack Jennifer för toppen tips. :)
 
& så till tipset för frisk och ren hy.

Du behöver:
En citron, socker och en bomullstuss.

Först sköljer man ansiktet med varmt vatten för att öppna porerna. Sedan pressar man citronen över bomullstussen och strör på lite socker. Sen är det bara att skrubba.
& jag måste säga att man känner sig så otroligt ren efteråt. Ett helt otroligt bra tips som jag verkligen rekommenderar er att testa.

Ni kan läsa en bättre version hos Jennifer då min är väldigt förenklad.
Hon har även endel andra bra budgettips.


En gammal music of the week med lite bra musik.


Det blev ingenting med mamma, hon hade bråttom och jesper skulle tydligen vara tillbaka hemma vid halv 6 för att träna hockey. Så det var ju verkligen skoj. NOT.. Men nu skall jag ställa mig och laga lite mat för sen är det jobb som gäller. Vilken härlig dag!


Happy.


Jag har varit vaken sedan halv sex. Så jag har fått massor gjort, disken är nu mera historia och ledarskapskursen är så gott som avklarad, alla fall lektionerna. En kort inlämningsuppgift kvar sen är det klart. Nu skall jag snart träffa min älskade mamma. :D


Filminspelning - Ingen kom till skada under inspelningen av Ont Blod.


Det är tidig morgon och Johan och Anders som är aningen morgontrötta har hittat två blommor som de leker med.


Väl på plats är det dags för dagens första scen, Anders agerar kameraman.


Malin får spela död och har fått sin jacka indränkt i fejkblod. Hennes roll har precis blivit mördad, som ni nog kan lista ut. Ganska äckligt faktiskt..


Vi hade även några bilscener. Ganska spännande och lite läskigt..



Dagens.


Skjorta - Vila
Skärp - Gina Tricot
Skor - DinSko

Äntligen hemma, sprang en snabbis på stan efter skolan och köpte biljetter till helgens fest. Sen blev det en snabbis in på hm för att köpa lite nytt. En BH fick följa med hem tillslut. Nu skall jag skriva det sista på min uppsats, sen är det dags att städa lite här hemma.


Måndag 1 November.


God Morgon!!
Idag var jag ganska pigg när jag vaknade konstigt nog.. Helgen har varit enormt jobbig.. Filminspelningen har verkligen tagit hela min tid.. På lördag var det 9 - 02 och söndag 10 - 18. Men nu är vi alla fall klara. :) Så det skall komma en teaser snart, så när den kommer hamnar det en länk här så ni får se vad vi har sysslat med i två helger.. Sen lägger jag upp lite bilder ikväll, jag vill redan nu varna känsliga läsare...


RSS 2.0