Gott Nytt År.


Vill bara passa på att önska alla ett Gott Nytt År.


30 dec.


Igår blev en underbar tjejkväll, tyvärr så blev det inga kort. Man glömmer det totalt när man ar så mycket att prata om. Vi ses ju inte så ofta längre så man har alltid massor av grejer att prata om.. I morgon är det nyår och trots att vi trodde att allt var klart för flera veckor sedan har planerna ändrats 100 gånger idag... Så vi får helt enkelt se vad som händer. Jag har alla fall en grym outfit. HAHA


Zoo.


Crazy girl. HAHA. Idag har varit en lugn dag. Jag har plockat med julklapparna. Igår satte vi upp byrån och installerade diskmaskinen. Jag älskar den redan. HAHA. I morgon är det tjejdag så jag skall ladda kamerna.. :)


Leopard.


Hittade fyra nya favoriter från H&M.
Blir perfekta inför resan i mars.


Julhelg.


Dålig uppdatering här under julhelgen
, det har verkligen varit full fart hela tiden och vi har knappt haft tid för något. Men helgen har varit bra, trots vissa missöden. Det har varit god mat och jag har fått väldigt bra julklappar i år (skall visa dem senare). Igår blev det utgång, himla massa folk och en trevlig stund. Idag har jag träffat mer släkt och mina söta kusiner och ätit mer mat. Mammas underbara lax. Jag har skrivit lite nyårslöften, som kommer avslöas närmare det nya året och spenderat tid med mamma och pappa.


Randigt.


Bild från We ♥ it
Befinner mig i Norrland, som Johan brukar kalla det, för mig min hemort på norra gotland. Därav Norrland. & idag skulle man faktiskt kunna tro att jag befinner mig i det riktiga Norrland. Jäklar vad snö det är här alltså!! & kallt också. Idag har mamma och jag varit och hjälpt mormor inför julen, och så fick hon en blomma av mig. Vad glad hon blev!


3 dagar.


God morgon! Var uppe redan sju i morse och fixade med tvätten. Jag hatar att gå upp tidigt, men vill man ha rena kläder så får man gå upp.. Idag ska jag bege mig till Slite för att hjälpa mamma lite inför jul, sen i morgon skall jag träffa Marieh. <3


Believe.

Jag vill tatuera mig. På handleden. Jag är jätte sugen. Ett ord. Men vad?

Bilder hämtade från we ♥ it.


Julklappar.


DÅ STÅR GRÖTEN PÅ SPISEN!
Idag har det inhandlats lite julklappar och i skolan har vi pratat varumärken hela dagen. Enormt intressant måste jag säga, vi skall ju skydda vårt varumärke, så det är bra att lära sig av andras misstag och framgångar.. :)


Monday.


GOD MORGON! Då var det måndag igen, bara fyra dagar kvar tills jul. Åh, jag kan knappt hålla mig längre. Idag skall jag försöka fixa de sista julklapparna efter skolan plus fixa en extra grej. :P haha. hemligt ifall att personerna läser självklart! haha. Nu skall jag rusa till skolan för årets sista lektion. Ha en toppen dag så hörs vi ikväll!


Sunday.

IDAG ÄR DET FJÄRDE ADVENT! Vi har julpyntat idag, klätt granen och plockat fram massor av tomtar och ljus. Så nu är det verkligen julstämmning hemma hos oss. I love it!



Gina.


Jag har fastnat för dessa pumps från have2have.
Finns även i leopard och zebramönster.
Jag har dock fastnat för de glittriga, speciellt silver och guld.
Vill ha båda två!! :P
Vilka tycker ni är snyggast?


Nyårklänning.


Två fina nyårsklänningar från Topshop.

Idag var våran planerade städdag, ändå hamnade vi i soffan, Johan kollar på handbollen och jag sitter vid datorn. Men det är ju trots allt Lördag.


zzzz.


Jag är så enormt trött idag. Tycker ändå att jag borde fått ordentligt med sömn denna vecka, inte för mycket eller för lite. Men jag får se till att hålla mig till åtta timmar framöver så jag kommer in i något slags mönster.



igår var en bra dag. ♥


The sky is the limit.


HAHA, inte direkt fina bilder, men här har ni alla fall min nya tröja ifrån Gina Tricot.
Måste dock säga att den var väldigt stor i storleken så jag skulle lätt ha kommit i en S.


Radical Diversity.


Då skall jag bege mig mot jobbet för avslutningsfest.
Hoppas ni har en enormt trevlig kväll, för det tänker jag ha! :) 
Ikvällens outfit är:
Jacka & Byxor - Vila | Tröja - Monki


En liten önskelista så här innan Jul.


1, 2 Monki - 3 Acne - 4, 6 Zoul - 5 Fred Perry - 7 Apple


Darling & Dystopia


Har ni sett dessa skor från Acne. En "spik" som klack.
Ganska häftigt, frågan är bara vem som klarar av att gå i dem?


Morning Sunshine.


GOD MORGON!
Morgonpigga Amanda är vaken, gick upp när klockan ringde första gången, det är andra morgonen i rad, kanske börjar jag få in ett nytt mönster :) Idag är det skola mellan 10 - 15, sedan blir det avslutning på jobbet efter det. trevligt! :)


Today I wear.


Kavaj - Åhléns | Tröja - Vero Moda | Jeans - Vila

Då är hänger kläderna på torkning. Jag har hamnat i soffan och målar naglarna. Är för trött för att ens tänka känns det som, så jag önskar alla en fortsatt trevlig kväll.


You look like an angel.


Sitter i skolan & pluggar nationalekonomi. Uppsatsseminariumet kändes värdelöst och bara ännu ett stressmoment så här innan jul. Men det skall nog gå bra, hade hoppats på lite tips på ämnen att skriva om, men vi får göra en djupdykning under julen och rota fram spännande ämnen.. Nu skall jag återgå till skrivandet.


C-uppsats.


GOD MORGON!
Då är det snart dags att bege sig till skolan, idag skall vi ha vårat första seminarium inför c-uppsatsen. Jag har ingen aning om vad jag vill skriva om så jag hoppas att denna dag är fylld av tips..


Julshopping.


Hallå ute i stugorna! Sitter ni och njuter med värmeljus och en lussebulle så här på Luciakvällen. Jag själv har inte sett någon lucia idag, har haft alldelles för mycket att göra. Dagens outfit blev enkel med dieseljeans, linne från Gina Tricot och min älsklingstjocktröja från Vero Moda. Kassarna är lite av dagens julshopping. Lite julklappar och även en fin stjärna till grannen, som jag skall visa er senare. Nöjd och Glad blev jag alla fall, medan Johan mest går och tycker att jag är bortskämd, men det är en annan femma. haha.


Marknad & Politik.


Då sitter jag i skolan, nationalekonomi står på schemat. Jag och Susan skall skriva klara vårat arbete om de tre senaste bankkriserna idag plus börja på vårat andra om arbetsmarknadspolitk. Galet vad mycket man kan ha att göra inför jul. Efter skolan skall jag och Johan springa lite på stan och köpa några julklappar.


Cordelia Sweatshirt.


Hittade dessa underbara tröjor hos Gina Tricot.
Mina favoriter blev de två längst ned.


Detta är skrämmande.

Det är skrämmande att knäppa på tvn på morgonen och höra att det kan ha varit ett terrordåd i Stockholm igår. Det första som snurrar i huvudet är alla nära och kära som befinner sig i Stockholm. Att detta aldrig hänt på svensk mark och att regeringen väljer att avvakta så länge innan de kommenterar. Förutom Carl Bilt då som twittrar klockan 12 på natten. Suck. Man vill ju ha information, även om de inte vet någonting kan det ändå vara skönt att få något bekräftat, som att de jobbar på det..


walking on sunshine.

Det blev lussebullar tillslut. Dock missade jag att lägga ägg i degen, men det funkade helt okej alla fall. TUR! Ikväll skall jag och Johan bara mysa hela kvällen. I morgon blir det kanske en sväng på stan, sen skall jag nog passa på att plugga lite..


Lussebak.


Det är lördag, underbara lördag. Vilket betyder lugn och ro. Typ alla fall. Jag har precis gjort en deg till lussebullarna och skall ta tag i lite disk nu. Vi få fikabesök senare.


Julen är här!


På väg hem från skolan gick jag in förbi Kränku och se vad jag hittade där...
Pepparkaksthé och Knäckthé


Höja & Sänka, Uppåt & Neråt, Risa & Rosa, Hissa & Dissa.


Idag börjar jag med en diss ... LÖSA HUNDAR! Idag påväg till skolan kommer en hundägare med två hundar, självklart med lösa hundar. & jag som är lite rädd för hundar stannar ju givetvis när en av hunarna närmar mig i rask takt. Hundägaren går åt ett annat håll men ropar "kom hit till hunden" som självklart är mer intresserad av mig och pinnen han har i munnen. Så han hoppar och jag står stel som en pinne och försöker puta bort honom. Tillslut försvinner han och efterlämnar tassavtryck på både byxor och jacka. Hundägaren går vidare utan att ens be om ursäkt. Egentligen skulle man bara vilja skrika på honom, men att han skall få förstöra min dag mer var inget jag ville så jag gick vidare istället och tänkte att någon dag kanske det är mode att ha hundtassar på byxorna (glöm inte vad ni hörde det först!!!!!). Nej, skämt åsido så skickar jag en diss till dessa respektlösa hundägare som inte ens bryr sig om att det finns människor som är rädda för just deras hund. Nästa gång kanske jag skall kräva kemtvätt, undra vad de säger då?!


Sen kommer vi till dagens Hiss ... Högskoleprovet. Ja ni läste rätt!! För de som inte vet är det första antagningen till vårens kurser och jag har trots dåligt resultat på högskoleprovet lyckats ta mig in på en högskolekurs med just det betyget. Trots att jag har både gymnasiebetyg och högskolepoäng som är mycket bättre. Så min hiss blir: Gör högskoleprovet för hur dåligt resultat du än får kommer du in.... (Dock rekommenderar jag inte att man går och gör provet för att få dåligt resultat, vem vet, jag kanske bara hade tur!! Eller vad man nu kallar det?! HAHA)


Då var jag här igen.


Ursäkta för dålig uppdatering
. De senaste dagarna har varit överfylla med saker att göra, har knappt haft tid till mig själv. Idag börjar det långsamt lugna ner sig, men dock inte så mycket tyvärr. Det kommer bli fullt ös medvetslös fram tills den 14 januari, sen får jag se om det lugnar sig lite eller om allt fortsätter i detta tempo. Men jag skall försöka planera in så att det kommer något inlägg om dagen ändå, planerar man så går ju allt :)


Skolan.

Då sitter vi i skolan och jobbar med affärsplanen. Eller vi är klara och väntar på att gästföreläsningen skall börja. Sen skall jag bege mig till bussen för att åka till Slite, så då blir det att plugga till duggan. HAHA, man får verkligen ta varenda ledig stund till att plugga till duggan. haha. Men det skall nog gå bra hoppas jag, det känns som jag har lite koll när vi sitter och pratar om det alla fall.


Summer love.


Åh, jag vill ha sommar och bruna ben.
Längtar till våren och mammas födelsedag, då blir det förhoppningsvis en resa till varmare breddgrader. & det säger inte jag nej till. Men nu är det vinter och kallt, så man får njuta lite av det också, att man kan ha ljus tända nästan dygnet runt och sitta under en filt och titta på film en kväll.


Party like a rockstar.

Igår blev helt klart en galen kväll. Inget värt att tala om egentligen. Alkoholen tog väl över de flesta och det blev en vild kväll. Men nog om det, idag har jag och älsklingen myst. Jag hade egentligen tänkt plugga, men det har gått sådär, känner mig inte alls motiverad. Men Jag skall försöka börja idag har jag tänkt. I morgon åker jag till Slite för att hälsa på familjen och hälsa på bror som precis kommit hem från en vecka i Spanien. Nej jag är inte alls avundsjuk :P


Laddar inför kvällen.

Jag och älsklingen är hemma från stan, vi har beställt pizza, så nu väntar vi på den. Idag har jag köpt min första julklapp. Super bra tycker jag.. haha. Nu skall jag bara komma på vad jag skall köpa till resten av familjen..


Det är dags för fredagsmys.


Då har vi ätit lite mat, jag stoppade i mig en mexicansk soppa och Johan njuter av kyckling. haha.. Nu blir det fredagsmys, lite godis och kanske en film. I morgon hoppas jag på lite julshopping. Ni får ha en super trevlig kväll.


Marc Jacobs.


Jag är totalt förälskad i den där klockan.
Har hittat lite önskningar från Marc Jacobs, inget stort egentligen, förutom klockan då.
Men eftersom jag älskar tygpåsar och nyckelringar, så blev det lite sånt i detta kollage, och klockan var bara ett måste.


Fredag.


Hallå! Nu är det äntligen fredag och ledigt! Alla fall för ett litet tag :) Så jag bjuder på en väldigt möörk outfit som egentligen är ganska ljus :P Ett par ljusblå jeans från Lindex och världens mysigaste tröja Gina Tricot. En enkel men väldigt skön outfit i detta kalla men fina väder.


You can never get enought time.


Hallå! Ursäkta min frånvaro, men just nu är det alldelles för mycket överallt. För lite tid helt enkelt. Så det skall bli skönt med helg, även om det nog inte kommer bli någon ledighet eftersom jag har endel att göra. Nu är jag bara hemma och vänder så jag hoppas ni får en underbar kväll.


Julmys.

Utan för fönstret snöar det. Vackert eller hur!
Jag har lite julmys här i soffan, har ätit pepparkakor och tittat på Gossip Girl. Snart börjar julkalenderna på tvn och jag hade faktiskt tänkt titta på den. Idag har jag även köpt min första julklapp. :)


RSS 2.0