Amanda tipsar ...


Gårdagens kvällsmat.

Fylld kycklingfilé i chiligräddsås

Detta behöver du:
2 lagom stor kycklingfiléer
1 pkt bacon
riven ost
chilimarinad
grädde
cayennepeppar
Paprikakrydda
salt & peppar.

Så här gör du:
Börja med att starta ugnen på 200 grader.
Sedan steker du kycklingen så den får yta, passa på att krydda den med cayenne och paprikakrydda samt salt och peppar. När kyckligen är stekt runt om tar du ur dem och lägger dem på en skärbräda där de får svalna medan du steker baconen i lite chilimarinad. Sedan skär du kycklingen i mitten, dock bara ett hål in, där duy sedan penslar lite chilimarinad, sedan trycker du in massor av ost samt baconen. Sätt ihop kycklingen med tandpetare och lägga dem i en form. Ställ dem i ugnen i 20 minuter.
Ta sedan ut kycklingen och häll ner grädde samt chillimarinaden, ställ sedan in den i ugnen i till 20 minuter.

Servera med potatis.


Kommentarer

Skriv något fint här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0